folder Tahribat.com Forumları
linefolder İnternet Siteleri
linefolder Bionluk.Com Sitesinde Freelancer'lar İçin %20 Lik Kesinti (Soru/Muhabbet Şeklindedir)

Bionluk.Com Sitesinde Freelancer'lar İçin %20 Lik Kesinti (Soru/Muhabbet Şeklindedir)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kaan
    Kaan's avatar
    Erkek

Ticari bir kimliğiniz olmadığı sürece küçük kalmaya mecbursunuz. Freelancer iş yapıyorum bende ama şirketim var ve  fatura kesiyorum. Faturanın sana bir getirisi yok.

İşi adamlar sayesinde bulduysan yüzde elli bile olsa vermelisin, veya fiyatini ona göre vereceksin. Sen kaçırırsan,  ben kaçırırsam adamlarin komisyonunu adamlar batar ve kimse iş yapamaz. 

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MhmdAlmz
    MhmdAlmz's avatar
    Erkek

Güzelmiş hadi bizde yapalım demeyeceğim . Ama ne bileyim biraz fazla gibi geldi hani belki başka bir site vardır daha az komisyon alan. 

Tabi Bu normal çalışmaya benzer. Adam senden 500.000 TL kazanır sana 10.000TL maaş verir buda aynı mantık. Iş hayatına atılmadık diye sanırım. Bizim yaptığımızla 30-40 kazanınca az geliyor Emeğe göre . Gibi bide tecrübesizlik olabilir Maliyet kestirimi gibi :/ 

Andolsun kuşluk vaktine ve dindiği zaman o geceye ki, Rabbin sana veda etmedi ve darılmadı! Ve kesinlikle senin için sonu önünden (ahiret dünyadan) daha hayırlıdır. ileride Rabbin sana verecek de hoşnut olacaksın! O, seni bir yetim iken barındırmadı mı? Seni, yol bilmez iken (doğru) yola koymadı mı? Seni bir yoksul iken zengin etmedi mi? Öyle ise, sakın yetime kahretme (onu horlama)! El açıp isteyeni de azarlama! Fakat Rabbinin nimetini anlat da anlat!
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    wrongly
    wrongly's avatar
    Erkek
    Fatih54 bunu yazdı

Açtığın konunun başlığını sikeyim. Bir öğrenemediniz doğru konu açmayı...

ben de senin üslubunu ve giden 3-4 dakikanı sikeyim. herkes çok önemli kişilik amk.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mataramasuko
    mataramasuko's avatar
    Erkek

maliye vs. burayı kontrol ediyor mu? mesela hukuki yardım verenleri gördüm parayla ama bu yasak?

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ershn
    ershn's avatar
    Erkek

Geçtiğimiz yıllarda bionluk üzerinden epey iş yaptım. Ufak tefek gelen işleri 10-100 TL arasında site üzerinden yapıyordum. 

Bir iş geldi, 400 adet makale yazmam için 300 kelimeden. 1000 TL fiyat verdim fakat bunu site üzerinden yapmayacağımı, özel olarak Skype ya da cep üzerinden iletişime geçmek istediğimi söylemiştim.

Haftalık 100 makaleden 4 haftada işi bitirdim ve her haftanın sonunda 250 TL aldım. :)

Allah Türktür.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RitmFarbRacourci
    RitmFarbRacourci's avatar
    Erkek
    :D @ErShn

I'şıkY'ılı;^^`) Zk't^^` RnSySyTk.Ödl.SpRtÇzBşBkYd Kryptia.agogE Sa'd-l'Suûd az.ç'k 'lmyn'Dşn Pnct'tnAnNttn Blgi,YpBlgi 'Ct'nDrm.CmdyDrm.MdrnDrm hRşYdşR ClptcPth'Strsm M'nPhs' Ld,X/Y YrYnZmnGrçklk,AlgBzklğ KrzFrst'tr Tiytr' Pugchv,Jtrn,İmmlmn,FllngLef,Pik' SuprmcySprrty CoBehTh elFnmno:NzrioRonldo AdnKy TkSs,TkHrf(?) .RtNsTk.KvMp.Mk.TrmDyn ScklkNmRzgr ŞkHcBy ccp.kky Snrlr'Çz SnaSnLzmsn 'NsnKsknçtr BgDppr.MagllnCl'ds.S'thCro's Ch'kW'ng CreazioneDiAdamo^^`, Arctrs.Spic' ArcScnd,YySnye TrbProp,TrbJet,TrbFan ~3.10^5km/sn~343m/sn ~900-1240m/snMacH RamJt,ScRamJt Przdi^^' Tbu.XL Prsek MAtv^^` mLAT G'dWllHnting(f). 3id't^^` TareZmenPr ParaMotor TrflrVArsİlşklr (-)+.(/)*,~ ZminŞkil . ..Bu imza @SubZero tarafindan degistirilmistir. "Bu kadar uzun karmakarisik bir imza yapma diye uyardim ama heeheeeey(^^D)_hey kim söylüyor, kim dinliyor." Imzanizi SubZero'ya bilgi vermeden degistirmeyiniz. Tesekkurler...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PathfindeR00
    PathfindeR00's avatar
    Erkek
    ershn bunu yazdı

Geçtiğimiz yıllarda bionluk üzerinden epey iş yaptım. Ufak tefek gelen işleri 10-100 TL arasında site üzerinden yapıyordum. 

Bir iş geldi, 400 adet makale yazmam için 300 kelimeden. 1000 TL fiyat verdim fakat bunu site üzerinden yapmayacağımı, özel olarak Skype ya da cep üzerinden iletişime geçmek istediğimi söylemiştim.

Haftalık 100 makaleden 4 haftada işi bitirdim ve her haftanın sonunda 250 TL aldım. :)

kelime başı 0.008 :D 

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MhmdAlmz
    MhmdAlmz's avatar
    Erkek

Saatliği 5 Liraya bir iş aldım söylediklerine göre 3-5 sene boyunca bu şekilde olacakmış eğer devam edebilirsem.. Kabul etmelimiyim ? Yoksa miktar az mıdır ?

Ücret şu şekilde ödenecek.

Amy ile bağlacak adam arada beni izleyecek bu şekilde kontrol de etmiş olacak saatliği de 5 TL olacak. Iyi midir ? bir öğrenci için

Andolsun kuşluk vaktine ve dindiği zaman o geceye ki, Rabbin sana veda etmedi ve darılmadı! Ve kesinlikle senin için sonu önünden (ahiret dünyadan) daha hayırlıdır. ileride Rabbin sana verecek de hoşnut olacaksın! O, seni bir yetim iken barındırmadı mı? Seni, yol bilmez iken (doğru) yola koymadı mı? Seni bir yoksul iken zengin etmedi mi? Öyle ise, sakın yetime kahretme (onu horlama)! El açıp isteyeni de azarlama! Fakat Rabbinin nimetini anlat da anlat!
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PathfindeR00
    PathfindeR00's avatar
    Erkek
    MhmdAlmz bunu yazdı

Saatliği 5 Liraya bir iş aldım söylediklerine göre 3-5 sene boyunca bu şekilde olacakmış eğer devam edebilirsem.. Kabul etmelimiyim ? Yoksa miktar az mıdır ?

Amy ile bağlacak adam arada beni izleyecek bu şekilde kontrol de etmiş olacak saatliği de 5 TL olacak. Iyi midir ? bir öğrenci için

Günde 50 saat çalışşan ayda 7500 lira kanka. Bi webmaster için gayet iyi bence. (!) 

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mataramasuko
    mataramasuko's avatar
    Erkek
    MhmdAlmz bunu yazdı

Günde 12 saat haftada 7 gün çalışırsan ayda 1800 TL, bu kadar çalışan suriyelilere bile daha çok para veriyorlar. 

Toplam Hit: 4502 Toplam Mesaj: 35
bionluk