folder Tahribat.com Forumları
linefolder İnternet Siteleri
linefolder Bionluk.Com Sitesinde Freelancer'lar İçin %20 Lik Kesinti (Soru/Muhabbet Şeklindedir)

Bionluk.Com Sitesinde Freelancer'lar İçin %20 Lik Kesinti (Soru/Muhabbet Şeklindedir)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MhmdAlmz
    MhmdAlmz's avatar
    Erkek

PathfindeR00

Veri tabanı ,XML Web Servis ( az ) , Android bilgim var hocam WebMaster değilim Bakkalcılar bile şuan webmaster. Söylediğinize göre kötü galiba günde 50 saat diye mubala yaptığınıza göre :(

Andolsun kuşluk vaktine ve dindiği zaman o geceye ki, Rabbin sana veda etmedi ve darılmadı! Ve kesinlikle senin için sonu önünden (ahiret dünyadan) daha hayırlıdır. ileride Rabbin sana verecek de hoşnut olacaksın! O, seni bir yetim iken barındırmadı mı? Seni, yol bilmez iken (doğru) yola koymadı mı? Seni bir yoksul iken zengin etmedi mi? Öyle ise, sakın yetime kahretme (onu horlama)! El açıp isteyeni de azarlama! Fakat Rabbinin nimetini anlat da anlat!
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SkynetX
    SkynetX's avatar
    Erkek

Hocam adam gibi bir şirkette bedava 2-3 ay çalış. Sık dişini. Doğru düzgün tecrübe kazan. Az isim yap. Bir kaç proje gerçekleştir.

Çok daha iyi paralar kazanırsın.

Küçük paralar kazanıcam diye zamanını harcama. Benim tavsiyem budur.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PathfindeR00
    PathfindeR00's avatar
    Erkek
    MhmdAlmz bunu yazdı

PathfindeR00

Veri tabanı ,XML Web Servis ( az ) , Android bilgim var hocam WebMaster değilim Bakkalcılar bile şuan webmaster. Söylediğinize göre kötü galiba günde 50 saat diye mubala yaptığınıza göre :(

Valla hocam işin özü ben iktisatçıyım. Direk neye göre kötü neye göre iyi der dururum. 

Sonuç olarak bu adamlar senin referansın olabilecek adamlar mı ? Bunlar yerine saati 1 tl ye sana daha büyük refarans olabilecek bir yeri seçmeni tavsiye ederim. 

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MhmdAlmz
    MhmdAlmz's avatar
    Erkek
    SkynetX bunu yazdı

Hocam adam gibi bir şirkette bedava 2-3 ay çalış. Sık dişini. Doğru düzgün tecrübe kazan. Az isim yap. Bir kaç proje gerçekleştir.

Çok daha iyi paralar kazanırsın.

Küçük paralar kazanıcam diye zamanını harcama. Benim tavsiyem budur.

Öğrenciyim abi kimse iş vermez:D 

Andolsun kuşluk vaktine ve dindiği zaman o geceye ki, Rabbin sana veda etmedi ve darılmadı! Ve kesinlikle senin için sonu önünden (ahiret dünyadan) daha hayırlıdır. ileride Rabbin sana verecek de hoşnut olacaksın! O, seni bir yetim iken barındırmadı mı? Seni, yol bilmez iken (doğru) yola koymadı mı? Seni bir yoksul iken zengin etmedi mi? Öyle ise, sakın yetime kahretme (onu horlama)! El açıp isteyeni de azarlama! Fakat Rabbinin nimetini anlat da anlat!
Toplam Hit: 4501 Toplam Mesaj: 35
bionluk