Bir Programı Aynı Anda Birden Fazla Açmak
-
cepteyim , cizeyim. eve gecince bakarim.
-
ExpirE bunu yazdı
Töbe bismillah müneccin bokumu yedin hacı nerden biliyorsun onun için olduğunu. o konulardan birinide açan bendim zaten yapacağımı yapıyorum zaten paramı kazanıyorum işim kalmadı onlarla.
Bu olay ayrı başka birşey üzerinde çalışıyorum.
Sabah sabah dellendirirsiniz insanı he
Actıgın konulardan çokta belli oluyor ne oldugu niye aşağılık kompleksi yaptınkı sen şimdi,bilmek için muneccim boku yeniosa ögreteyımde bilmiş ol bokumu ye sonra :)
-
Adam dediğim dedik müritler. Yakaladın beni harbiden öyleydi :D aşağılık kompleksim var benim ayrıca şuan sütlü kornfleks yiyorum :D
Çok bilmiş öyle olsa niye adam akıllı yazmıyım nerden buluyo lan böyleleri beni çık git la konumdan rahatsız ediyorsun beni boş kirlilik yaratma
-
olayı programı bana bi pmle. Msndeki gibi çoklu oturum açma olaylarını çözüyordumda biraz paslandım. İnceliyim belki çözerim. Ama söz vermiyorum
-
Şuna bi çare bulabilen varmı
-
hocam çalışan her program ve uygulama için bilgisayar PID numarası verir bunu görev yöneticisinden görebilirsin bağzı programlar ile bu PID numarasını sen ayarlayabiliyorsun ve her seferinde farklı PID numaraları verirsen tekrar açılıyor program umarım yardımcı olabilmişimdir
-
-
acaba birden fazla kullanıcı hesabı açsak nasıl olur
-
yada sandboxie programını deneyin