Bitcoin Ve Altcoinler Hakkında Fikir, Tavsiye, Soru [ANA KONU]
-
btcturk den 5 dakika takip ettim 8135 den 8225 e çıktı aradaki fark 5 dakikada 90 lira . 24 saat içerisinde en düşük 6908 liraya kadar düşmüş ve yine 8225 e kadar çıkmış . birileri fena voleyi vuruyor birilerine de fena giriyor . risk filan değil bu resmen kumar
-
oliWeR bunu yazdı
btcturk den 5 dakika takip ettim 8135 den 8225 e çıktı aradaki fark 5 dakikada 90 lira . 24 saat içerisinde en düşük 6908 liraya kadar düşmüş ve yine 8225 e kadar çıkmış . birileri fena voleyi vuruyor birilerine de fena giriyor . risk filan değil bu resmen kumar
kısa vadede tüm para birimleri aynı ancak btc uzun vadede bi altına bi dövize göre daha çok kazandırıyor.
bu başlık açılalı 5 ay olmuş 3000 lerden 10000 lere çıkan bir para birimini konuşuyoruz.
LynXMaSTeR tarafından 28/May/17 03:40 tarihinde düzenlenmiştir -
Pisibaliqi bunu yazdı
Alt coinleri cikarsak btc ye cevirsek olmazmi ki acep?
-
hocalar poloniex'e nasıl para gönderebiliriz? paribu yada btcturk üzerinden değilde direkt oraya gönderebiliyor muyuz?
-
HanDSomE bunu yazdı
hocalar poloniex'e nasıl para gönderebiliriz? paribu yada btcturk üzerinden değilde direkt oraya gönderebiliyor muyuz?
bunu yapabilsek zaten direkt zenginiz.
-
-
samaccc bunu yazdı
Bu tamamen kumardan başka bişey değil hocam yarın 0.000001 dolara düşmeyeceğinin garantisi yok önceden eth alanların açgözlülüğü bırakıp bozdurmasını öneririm
not : yatırım tavsiyesi değildir.
-
kumar ile hic alakasi yok..kesinlikle yatirim tavsiyesidir
-
GUS bunu yazdısamaccc bunu yazdı
Bu tamamen kumardan başka bişey değil hocam yarın 0.000001 dolara düşmeyeceğinin garantisi yok önceden eth alanların açgözlülüğü bırakıp bozdurmasını öneririm
not : yatırım tavsiyesi değildir.
Bu görüşün bir veriye yada kaynağa dayanıyor mu yoksa kendi hissettiğin mi ?
-
Btctürk e nasıl sövüyorum dünden beri anlatamam. Paparadan para attım wings e girecektim, para hala btcturk hesabına geçmedi