Bitcoin Ve Altcoinler Hakkında Fikir, Tavsiye, Soru [ANA KONU]
-
tR0jaN bunu yazdıKotomineKirei bunu yazdı
şu telegram ya da diğer platformlardaki gruplarda olan var mı ? biz de katılsak, takip etsek biraz yatırım yapsak ?
hergün onlarca altcoin çıkıyor, telegram üzerinden veya bitcointalk üzerinden airdrop linkleri paylaşılıyor fakat boşa zaman kaybı olduğunu belirteyim, eğer ki bu iş için para harcayacaksanız şuan bitcoin alıp en az 6 ay bekleyin(11.11.2017 - 1 bitcoin = 6618$)
bitcoin cash, bitcoin gold bunlarda ileride daha çok değerlenecek.
btc işi geçti şuan almayın, 5.900$'a kadar düşmüştü. Tekrar yükseldi, bch btcg patates ettiler. BTC aynı yoldan devam şimdiden alacak iseniz 3-4 ay bekleyin
-
şu birdchain ico suna nasıl katılabiliriz, var mı bilen?
-
-
Btc nin 2017 nin başında 700$ Ken 2017 nin sonunda 7000$ olduğunu göz önünde bulundurarak 2018 sonunda btc 70000$ diyebilir miyiz?
-
Bitcoin White diye birşey var o nedir, bilen varmı ? 300 btw veriyor.
-
7500'ü gördü gene.
-
Bitcoin durduralamıyor uçuşa geçti. Almadığımız her gün pişmanlık yaşıyorum.
-
LynXMaSTeR bunu yazdıLazmania61 bunu yazdı
Düşüş başladı sizce ne olur?
8000 $ a hazırlık yapılıyor.
5000 den 7000 e 24 saatten az bi sürede geçti, 6000 leri hiç göremedik.
yine benzer bi durum bekliyorum.
dün gece itibariyle 8000 $ ı da devirdi.
tam 1 hafta önce kendim yazıp yine almadım tabi ki, yine kazanamadık, ama olsun, emin adımlarla analiz yapmaya devam,
seneye kazanırız inşaallah :)
-
Asil ana para bitcoins madenciliginde yatiyor.Bu borsa al sat isi cok riskli gorunuyor..Ama 1 ay öncesini analiz edip herkez bir miktar yatirip yuklenirse guzel paralarda kazanilmaz degil.Kolay gelsin..
-
TheColtfire bunu yazdı
Asil ana para bitcoins madenciliginde yatiyor.Bu borsa al sat isi cok riskli gorunuyor..Ama 1 ay öncesini analiz edip herkez bir miktar yatirip yuklenirse guzel paralarda kazanilmaz degil.Kolay gelsin..
Hocam, borsayı kısa vade olarak düşünürsen (5-10 gün); evet risk taşıyabiliyor. İşim gücüm pek yok, masabaşından takip edebilirim dersen; saatlik olarak bile %3-5 kazanabilirsin. Yada analiz yapabiliyorsan gene iyi getirisi var. Sağlam analiz yapan adamları takip edersen, gene kazanırsın.
Örneğin 8 Kasım'da; http://www.tahribat.com/forum/bitcoin-ve-altcoinler-hakkinda-deneyimlerim-229602/30 burada yazmıştım. Ripple için 0.215 alis seviyesi; 0.26 satis der. O gün aldım. Dün ise Ripple 0,283 seviyesine çıktı. Ben 0,217'den almıştım. Aldığım gibi de 0,255'e satış emri verdim. Allah bereket versin. 8 gün bekledim ama %17 civarında kazandırdı. Sattıktan sonra da gene analizlerden takip ettiğim LTC'yi alıp, otomatik satış talimatına bıraktım. Oradan da yaklaşık 10-12 saatte %5 kazandırmış.
Özetle, yatıracağınız paraya; kısa vadede acil ihtiyacınız yoksa, kazandırıyor. Yok yatıracağınız para, heran ihtiyacınız olabilecek seviyede ise, zarar etme olasılığınız daha yüksek.