Botnet İle Leaked Şifre Deneyen Arkadaş
-
Hocam sen mal mısın? leaked şifreleri deneyip zayıf şifreli kullanıcılar üzerinden reklam topcii açıyorsun biz de bir tuşla siliyoruz, kullanıcıyı da banlıyoruz.
Bokunu çıkarmadıkça burada reklam yapman yasak değil ki, ben botnet satıyorum adresim şu şöyle bişiler yapıyorum diye normal bir user üzerinden başlık açsan zaten engellemiyoruz ya da üyelerimizin yaptığı reklamdan para talep etmiyoruz, neden mal gibi uğraşıyorsun bizi de uğraştırıyorsun?
Under notu: Sifresi calinip erisemeyen arkadaslar underzero [_E_T_] tahribat_com adresine ulassinlar.
-
:D
-
belki zoru seviyordur
-
Antikky bunu yazdı
:D
:D:D
-
İnsanlar nasıl böyle aylak oldum olası hayret etmişimdir
-
HolyOne bunu yazdı
Hocam sen mal mısın? leaked şifreleri deneyip zayıf şifreli kullanıcılar üzerinden reklam topcii açıyorsun biz de bir tuşla siliyoruz, kullanıcıyı da banlıyoruz.
Bokunu çıkarmadıkça burada reklam yapman yasak değil ki, ben botnet satıyorum adresim şu şöyle bişiler yapıyorum diye normal bir user üzerinden başlık açsan zaten engellemiyoruz ya da üyelerimizin yaptığı reklamdan para talep etmiyoruz, neden mal gibi uğraşıyorsun bizi de uğraştırıyorsun?
ADAM İŞSİZ
-
tipik ergen. Bu tip ergenlerin en büyük özelliği saygısız ve sevgisiz olmaları. Güç budalası olmuşlar. Birşeyler yapabildikleri için tanrı gibi görüyor bu ufaklıklar kendilerini :)
-
:D :D :D
-
Şeyhim yapsan mı artık bişeyler çapça olur bişi olur...
-
HolyOne bunu yazdı
Haydaaa :)
-