Botnet İle Leaked Şifre Deneyen Arkadaş
-
KaptaN bunu yazdı
eskiden olsa üttürürlerdi ama eminim ki şeyh şu anda devirmiş bir tarafını yatıyordur
Munafik, tovbe et cabuk.
-
KaptaN bunu yazdı
eskiden olsa üttürürlerdi ama eminim ki şeyh şu anda devirmiş bir tarafını yatıyordur
Şu andan itibaren ocak dışısın.
-
KaptaN bunu yazdı
Çarpılacan tövbe et hemen . Şıh hazretleri en doğrusu neyse onu yapar şuan rabıta halinde olabilir.
-
adam kimmiş diye bakmadılar ya :) adama konu başlıgı açıp geçtiler :)
yorumlar bakıyorum kimsede merak etmiyor :) kim oldugunu.
-
yolbulucu bunu yazdıferdix bunu yazdı
Sesinden yaşını analiz edebilirim diyen varsa :) kayıp nesil
Tahribat.com u bilmiyorum reklamcılarım girip konu açıyor diyor.
The transfer you requested has been deleted.
silinmiş, neydi bu ?
Gevşek ergenin gönderdiği ses kaydı. Şikayet edilmiş silinmiş.
-
Silver bülent abiler çıkınca şeyh hazretleri bu piclerde türemesi normal.
-
LaNCeLoT bunu yazdıKaptaN bunu yazdı
Sesi kesildi belkide içimizden biriydi..
Hocam benim son surecteki troll , multi ve saldirilarda suphelendigim tek kisi
Biraz zor turkce ve dengesiz cumleler kuran
Hani bir arkadas vardi SHOCKMAN benim ağbim di siz vefasiz ciktiniz adı sitede bile yazmıyor falan diyen
O elemandan supheleniyorum ben. Çok tekrarliyordu shockman shocman shockman diye habire.
Simdi bazilari Trump idi diyecek o, trump o degildi Trump entelektuel birikime de sahipti. Ve mantıklı yeterli Türkçeli bir tipti konuştugunda
Bu shockman benim ağbimdi diyen; yarım yumbalak heyecanlı cumle yapisi ve yetersiz turkce kullaniyordu.
Kürdüz diye bizi disliyonuz mu diye durduk yere aliniyordu da. Vs Vs Vs...
Enteresan bir arkadaştı.
Shockmana bence gizli bir hayranlık var içinde. Bu yüzden shockman dedinde hocam. Keşke shockmani tanisaydim. Sevilenler unutulmadıgi için sevilenler üzerinden anektot yanlış olur. Belki onun ailesi veya sülalesi tarafınca tahribat ve şeyhi holyone manevi bir degeratta olabilir kendisi için dimi sevgili hocam. Bir konu var ortada. silver bülent ersoylarla adam combolist oluşturur gibi yapmış bir cahillik. Tahribat sessizmi kalır valla bilmezki gomer kendisini. Hack alemi lamer topluluk olmuşsa silver bülent Ersoy sağolsun. Her sitenin logu yok ama bu sitenin logu niye düşüyor. Bunu oturup araştırmanız lazım degilmi değerli kralı mubassire ustat
-
Botnet İle Leaked Şifre Deneyen Arkadaş
MAL OĞLU MAL YA -
Tekrar konu açmayayım dedim silinen youtube videolarını 1080p de indirmenin yolu var mı wayback machine den sadece çok düşük çözünürlükte indirebiliyorum
-
bu ezik herif liseli bile olamaz abi liseli adam böyle salakça cümleler kuramaz ilkokul 3 en fazla