Böyle Durumlarda Siz Naaptınız?
-
yaş 16 belki ergenlik diyeceksiniz ama bi ton sorunum var öncelikle ailemle aram bozuk,kendimi boşlukta hissediyorum,yaşama amacım kaybolmuş gibi arkadaşlarım la aram bozuk ve anlatamıyacağım bi ton sorun kendimi yürüyen ölü gibi hissediyorum bi aydan beri anlamsız bi baş ağrısıyla uğraşıyorum herşeyden kaçış yolu olarak uyumayı görüyorum ve her fırsatta uyuyorum...ama uykularımda bile aynı rüyaları görüyorum analamsız ,boş,derslere de konsantre olamıyorum...........nefes almakta zorluk çekiyorum..sanki biri beni deniz de boğuyormuş gibiyim..eminim böyle şeylere her insan hayatının belli safalarında bu gibi şeyleri yaşamıştır sizler bu gibi zamanlarda naaptınız ve ya naapardınız..?
-
sinirini stresini bir şeye odaklamada kullan ben vucut ve boksa döndğm artık iyiyim:)
-
müslüm, orhan baba dinlerdim...
-
kafaya takma gitsin:D
-
aile ve arkadaşlarınla aran neden bozuk hocam ? onlara kırıcı bişeyler mi yaptın ?
-
damar müzikler dinle iç kafan güzel olsun zaten takmazsın o zaman bişeyi...
-
aynı yollardaan bizde geçtin koçum önce ben tavsiyelerimi başkalarına bana yararlı olduu için veririm
sanada tavsiyem
namaza başla
arkadaşlarınla vakit geçir herkesle değil iyi kaliteli arkadaşlar bul
her türlü durumda sabret inan bana çok farklı sonuölara ulaşıcan
ailenle aran bozuk olması muhtemel dik başlılığınınnın sebebidir her dediklerine he de geç ama onlar da senin iğiliğin için sölüyolar annene babana sarılarak sevgini onlara göster eve girdiğinde selam ver gidsderken alarsmarladık de bu gibi şeler insanlara pozitif enerji verir -
al benden de o kadar hacı :s öss ye girecem ama o kadar bıktım ki herşeyden umrumda bile değil :s kendimi alkole kimyasala vurdum birazcıkta olsa unutuyorum herşeyi :s hergün birsürü uyku hapı içiyorum sırf rüya görmeden uyuyim die..
-
Al benden de o kadar
-
hojam sen sakıın ola sakın olaa arabesk dinleme kendini jiletlersin. ben çok pis arabesk dinliyordum 180 tane FULL ALBÜMÜ vardı Müslüm Gürsesin. Fakat Simdi Kendime Tarz Yarattım :) Öncelikle Bilgisayarımdaki Bütün Arabesklerin Hepsini Sildim Slow Felan vs.vs. Cart Curt Hepsini :) Sadeje Kopmalık Müzikler var Eğer Aklın Varsa Bunları Yap ! Ben Okuyunca Kendimi Gördüm Sende. Daha Beterdim. Bunca Yıldır Sabrettiğim Yaşıma Rağmen Düşündüğüm & Odaklandığım şey Şuydu : Çık Bir Binanın Tepesine Bırak Kendini 1 Saniyede Aşşağıda Ol ;) Fakat Olmaz. Ben Bunu Yazıosam Emin Olki Senin İçindir Kardeşim Sakın Ola Yapma ... Ama Hayatını Deiiştirmek İstiosan msn'mi werim ekle :) bka O zaman Nasıl Oluosun ;) :D:D:D Çok Kişiyi Bataklıktan Kurtardım :)
-
Yaw 2 tane post dikkatimi çekti 2sindede namaz kıL fiLan deniLiyor namaz kıLınca adamın sorunları biticek mi? aq kimse dememiş bi psikoLoğa git birkaç seans konuş adamLa derdini anLat sonra o sana çözümünü söyLer diye..
Toplam Hit: 5280 Toplam Mesaj: 42