Böyle Durumlarda Siz Naaptınız?
-
git bi duş al bakalım sorada idda oyna onları takip et bisikletin varsa onla ilgilen, sök bakım yap heryerine.müzik dinleme bilgisayarıda kapat kimse sana mail falan atmayacak merak etme msnyi açmandan kimsenin umrunda değil kapt bilgisayarını bi süreline çatıya çık ordan seyret etrafı değişik bişeyler yap işte
-
git güzel bi şişe şarap al ic arkadaslarınla arkadas yoksa tek basına ic düşün icince kafan daha iyi calscak :D
-
anlamdığın bilmediğin müzikler dinle metal rock tarzı şeyler dinle..sonra bazen eve kapan evde zaman geçir..sonra imkanın
varsa 1-2 tane fazla değil yakın kafadengi arkadaş bul..onlarla gez dolaş yoruncaya kadar..bunlar da sarmadıysa farklı şeyler yapmayı dene..
mesela gecenin bi saati herkes yatmış uykunun en tatlı yerindeyken sen kalk bi tane nescafe yap oyur balkona sessizliğe dal..benim mp3plyr hiç yanımdan eksik olmuyordu 15-18 yaşımda..hala da en yakınımda durur..
değişik faaliyetlere yönel ne biliyim yakınlarında muıtlaka yüzme havuzu fln vardır 2-3 arkadaşını al yanına git ni gününü geçir öyle değişiklik olsun..lise kavgalarına katılma ..zira kafanı sürekli meşgul edicek..bazı yerlerde boşver alttan al.bak benim lise hayatım sona erdi o zamanlarda beraber old. bi sürü insan yanımda şimdi yok..bi süre sonra görmeyeceğn arkadaşların olacak..
insan her girdiği ortamda değişik insanlarla karşılaşıyor , o yüzden onlarla aran bozuk olması o kadar da önemli değil..hiç kitap okuyormusun bilmiyorum ama ben o yaşlarda okumuyordum daha doğrusu sevmiyordum işte..
kitap oku sonra..al eline bi tane adam akıllı roman.bi oturuşta 100-200 sayfa okumadan kalkma..ilk başlarda 30. 60. sayfalarda canın sıkılır ama bırakma oku..sonra beyninde biraz durgunluk hissediceksin zaten..değişik şeyler denersen etrafa bakış açında değişicek..bunun gibi bi ton şeyler yapabilirsin..
bunlar saçma bile gelebilir kimisine..psikopat olmaktan iyidir dikkat et kendine..
-
Sigara içki vb... şeylerden uzak dur.
Sen sıkılma abi. Bırak alem sıkılsın (: Benimde çok sıkıldığım zamanlar olurdu ergenlik dönemimde. Şimdi 20 yaşıma giriyorum. Ve kendi kendime diyorum ki "ulan ne boktan sorunlarmış". Ama o zaman bu sorunlar benimde başımı çok ağrıtıyordu.
Senin için önemli olan şey okulunu okumak. Ders çalış. İnternete takıl, haberleri kesinkez izle dünyadan haberin olsun. Arkadaş çevresi yapamıyosan siktir et. O kadar da arkadaşa ihtiyacımız olmuyor günümüzde (: Kültürlü olmaya bak. İleride kültürlü olmayanları işe almıyorlar. Sınavlarda bile genel kültür diye bölümler var.
Başının ağrıdığı zamanlar Yoga yap diyecem ama namazda yoga ile aynı etkiyi yapıyor. Gerçekten (: Abdest alınca özellikle vücudun belli sinirlerinin düğümlendiği yerler ferahlıyor. Çok iyi geliyor.
Valla sen sıkılma; bırak alem sıkılsın a.q.
-
RevengeX bunu yazdı:
-----------------------------
Yaw 2 tane post dikkatimi çekti 2sindede namaz kıL fiLan deniLiyor namaz kıLınca adamın sorunları biticek mi? aq kimse dememiş bi psikoLoğa git birkaç seans konuş adamLa derdini anLat sonra o sana çözümünü söyLer diye..
-----------------------------İnsan manevi bakımdan kendini rahat hissediyor.
-
RevengeX bunu yazdı:
Yaw 2 tane post dikkatimi çekti 2sindede namaz kıL fiLan deniLiyor namaz kıLınca adamın sorunları biticek mi? aq kimse dememiş bi psikoLoğa git birkaç seans konuş adamLa derdini anLat sonra o sana çözümünü söyLer diye..
he dogru en iyisi bu işte eğitim almış birine danışmak yardım almak -
kardeş resmen benim son 1 senedir çektiğim acıyı anlatmışsın bende aynen senin gibiyim durmadan uyumaya çalışıyorum çevremdeki rakadaşlardan aşırı derecede
soğuyorum resmen yaşama hevesim kaçmış sanırım zamanla geçicektir inşallah geçer bu his
-
Hojalar Manyakmısınız Siz ya ? Çoğunuz Çocuğun Hayatını Kurtarmak Yerine , Bmbok Bi Hayata Sürüklüosınuz Kiminiz Sigara iç , Kiminiz İçki iç , Kiminiz şarap iç noluoz ya manyak manyak hareket yapmayın... Kardeşim sen msn adresini ver bana. Özelden Pm At. Ben Seni Hayata Geri Kazandırimde Burdaki Tüm Kötüye Sürükleyenler'le Bi Taşşak Geç;)
-
The_Holigan bunu yazdı:
Hojalar Manyakmısınız Siz ya ? Çoğunuz Çocuğun Hayatını Kurtarmak Yerine , Bmbok Bi Hayata Sürüklüosınuz Kiminiz Sigara iç , Kiminiz İçki iç , Kiminiz şarap iç noluoz ya manyak manyak hareket yapmayın... Kardeşim sen msn adresini ver bana. Özelden Pm At. Ben Seni Hayata Geri Kazandırimde Burdaki Tüm Kötüye Sürükleyenler'le Bi Taşşak Geç;)
Kim sigara iç diyo dayı ya xD -
Hoca sakın ama sakın kendini içkiye sigaraya vs kötü alışkanlıklara kaptırma.Toplumda genel bir kanı vardır manyak mısın kafayı mı sıyırdın psikoloğa gidiyorsun falan diye.Sakın böyle deme.Psikoloğa git.Dertlerini anlat.Profesyonel bir destek gerekiyor sana.Hayatta her zaman işler yolunda gitmiyor.Bazen üst üste şansızlıklar bazen etrafına karşı kırıcı davranman sonucu kavgalar ebeveynlerinle tartışmalar vs...Ama bütün bunları hay aq her şey kötü gidiyor.Çok mutsuzum diyerek melankolik bir ruh haliyle bakma.Her şeyin zamanla yoluna gireceğini her şeyin bir şekilde düzeleceğine kendini inandır.İnandırırsan her şey yoluna girer.İnandırmazsan girmez.
Toparlıyorum.1-Sakın sigara alkol vs zararlı alışkanlıklara başlama.2-İlk işin boş olduğun vakit bir psikoloğa git ve profesyonel bir destek al.3-Psikoloğa her şeyi anlat.Hiçbir şeyi göz ardı etme.4-Psikoloğa devamlı git.Bir kere gidip işin ucunu bırakma.5-Hayatta her şeyin bir düzene gireceğini zamanın her şeyi çözeceğini unutma....
Sağlıcakla kal ...