Bu Böcekler Nedir? Doğal Yolla Nasıl Kurtulabilirim?
-
Eczaneden borik asit alıp, patates ve şekerle yoğurarak nohut büyüklüğünde parçalar yaptım. Bu parçaları evin her köşesine yerleştirdim. Gece çıkan kalorifer böceklerinden bu şekilde kurtuldum. İki kez ilaçlama şirketi gelmişti ama sorunu çözememişlerdi.
-
tutkun bunu yazdı
Bunlar tozakarı. Un, pamuk, toz gibi şeylerle besleniyorlar. Tavsiyem mutfaktaki un, makarna vs şeylerin içini kenarını falan kontrol edin. Çok sinsi yaratıklar; karanlıkta piyasaya çıkıp, ışıktan kaçıyorlar. Sirke, defne yaprağı, karanfil vs bunlarda pek işe yaramıyor. Ne yazık ki en temiz çözüm kimyasal. :/
toz akarını gözünle gördün yani :D ,mikroskop altında nacak görürsün, sallamasaydın iyiydi.
-
K-Othrine aldım demiştim, 2 hafta ara ile kullandım (tezgah altı dolapların arkası hariç her yere fıs fıs[camsil şişesi] ile banyo yaptırdım desem yeridir). Muhtemelen bu hafta da kullanırım. Böcekleri hiçgörmüyorum dersem yeridir. Arada bir kaç büyüklerinden gördüm hemen fıs fıs ile müdahale ettim. Umarım bir daha görmem. Şimdilik bu sonucu paylaşmak istedim.
-
eyuperol bunu yazdı
K-Othrine aldım demiştim, 2 hafta ara ile kullandım (tezgah altı dolapların arkası hariç her yere fıs fıs[camsil şişesi] ile banyo yaptırdım desem yeridir). Muhtemelen bu hafta da kullanırım. Böcekleri hiçgörmüyorum dersem yeridir. Arada bir kaç büyüklerinden gördüm hemen fıs fıs ile müdahale ettim. Umarım bir daha görmem. Şimdilik bu sonucu paylaşmak istedim.
Geri dönüşün için bir teşekkür yazmak istedim :D Genelde yardım konuları açıldığında konuya çözüm önerileri yazılır sonra ise konuyu açan kişi sonucunu ya da nasıl çözdüğünü konuya yazmaya erinir.
-
hypnot1c bunu yazdıeyuperol bunu yazdı
Geri dönüşün için bir teşekkür yazmak istedim :D Genelde yardım konuları açıldığında konuya çözüm önerileri yazılır sonra ise konuyu açan kişi sonucunu ya da nasıl çözdüğünü konuya yazmaya erinir.
Rica ederim, mümkün olduğunca sorunumu çözüme kavuşturunca ya da gereken yolları deneyip çözüme kavuşturmayınca yazmaya çalışıyorum (:
Bu arada beğen tuşu olsa direk beğenecektim, sanırım beğen tarzı bir sistem gelse iyi olacaktır.
-
hocam evi komple ilaclatman lazim ve 6 saat filan girmememniz lazim bu ilaci 2 kez yaptrmaniz lazim. cok hizli uruyor bunlar kuru tahta seviolar
-
Genel kültür babında bilgi vereyim
Bu babuş alayını silkiyormuş eve dadanan / istila eden canlıların.
https://en.m.wikipedia.org/wiki/Pseudoscorpion
Kitap Akrepi / Kitaplar Akrepi / Yalancı Akrep
-