Bursa B.Belediyesinin Web Sitesinin 3 Yıllık Maliyeti 7.5 Milyon TL
-
Ben bile bu cahilliğimle bundan daha iyi site yaparım.
-
ASP.NET ile yapmışsalar Windows server Sql server kendileri almışlarsa o kadar tutabilir. Tabi de gerek yok. Kıytırıktan bir siteye o kadar para verilmez.
-
Şeffaflıktan bahseden arkadaş. O dediğin şeyi yapan tek bir belediye var. Gerisi hep cepçi.
Ankara ve İstanbul başta.
-
orospuçocukluğudur.
başka birşey değil.
-
Bknz : Sahte hesap yerine gerçek hesaptan yazmak.
-
CEO bunu yazdı
Haber ne kadar doğru ne kadar yanlış ona bakmadan %50 koyun bunu istiyor'cular damlar hemen.
Günde 10 kişinin girdiği - domaininde haber geçti diye haber sitesi mi ne bok olduğu belli olmayan bir kaynak gösterip "zikiliyoz la" yaygarası koparmak nedir.
Kaldı ki böyle bir olay mümkün gibi gelmiyor bana, muhtemelen çarpıtma bir haber.
Bilişim ve sanallaştırma zart zurt bütçesi olabilir belkide. Yoksa sadece bir web sitesine 3 yıllık 7.5 trilyonu kim harcarsa harcasın zkerler adamı.
Güvenilir bir haber kaynağın yoksa, bok at izi kalsın mantığı ile iş yapmaman gerekiyor diye düşünüyorum
http://www.bursa.bel.tr/dosyalar/birimek/2015--mali-yili-butcesi.diger.DvnPccm5dg.pdf
Burada öyle bir gider göremiyorum..
Riskli bir giriş yapmışsın. Kanıtlamak zor değil MHP li meclis üyesine soracaksın netleşecek.
Verdiğin tabloda toplam Bilgi İşlem Daire Başkanlığına 8.750.100 tl bütçe ayrıldığı açık bir şekilde yazıyor.
Olayın sadece bir haber sitesinden yapılmasıda tahmin edileceği gibi sadece bir encümen üyesinin sorusu olmasından kaynaklanır. ne olacaktı türkiye mi çalkalanacaktı bütçe fazla ayrıldı diye.
Ben yazasıya kadar @helyum_pasha direk kaynak vermiş.
Olay budur reyis yalancıyı haklı çıkaracam diye uğraşmamak lazım
-
kıskanmayın hocalar devletin malı deniz yemeyen keriz çalın çırpın sizinde olur :)
-
Yazık, bunun da üstünü kapatırlar.. Gemiciklerin yakıtına yetmez sonuçta..
-
Burada iş arayan arkadaşlar vardı. İlla böyle başka keriz belediyeler bulunur.
-
mkyb bunu yazdı
Bknz : Sahte hesap yerine gerçek hesaptan yazmak.
Her gördüğümde gülüyorum amk. Efsane bişey.