Bursa B.Belediyesinin Web Sitesinin 3 Yıllık Maliyeti 7.5 Milyon TL
-
CEO bunu yazdı
Haber ne kadar doğru ne kadar yanlış ona bakmadan %50 koyun bunu istiyor'cular damlar hemen.
Günde 10 kişinin girdiği - domaininde haber geçti diye haber sitesi mi ne bok olduğu belli olmayan bir kaynak gösterip "zikiliyoz la" yaygarası koparmak nedir.
Kaldı ki böyle bir olay mümkün gibi gelmiyor bana, muhtemelen çarpıtma bir haber.
Bilişim ve sanallaştırma zart zurt bütçesi olabilir belkide. Yoksa sadece bir web sitesine 3 yıllık 7.5 trilyonu kim harcarsa harcasın zkerler adamı.
Güvenilir bir haber kaynağın yoksa, bok at izi kalsın mantığı ile iş yapmaman gerekiyor diye düşünüyorum
http://www.bursa.bel.tr/dosyalar/birimek/2015--mali-yili-butcesi.diger.DvnPccm5dg.pdf
Burada öyle bir gider göremiyorum..
Böyle "geniş düşünmüyorsunuz, salaklık ediyorsunuz, üstüne hakaret ediyorsunuz" ile agresif agresif milletin üstüne gidiyorsunda bal gibi haksız olduğun, yanıldığın ortaya çıkınca bu konu hakkında hiç bir halt yapmıyorsun, o yüzden kim sana niye laf anlatsın, yetiştirsin, özünüzde birşeyler bozuk.
-
helyum_pasha bunu yazdıCEO bunu yazdı
Haber ne kadar doğru ne kadar yanlış ona bakmadan %50 koyun bunu istiyor'cular damlar hemen.
Günde 10 kişinin girdiği - domaininde haber geçti diye haber sitesi mi ne bok olduğu belli olmayan bir kaynak gösterip "zikiliyoz la" yaygarası koparmak nedir.
Kaldı ki böyle bir olay mümkün gibi gelmiyor bana, muhtemelen çarpıtma bir haber.
Bilişim ve sanallaştırma zart zurt bütçesi olabilir belkide. Yoksa sadece bir web sitesine 3 yıllık 7.5 trilyonu kim harcarsa harcasın zkerler adamı.
Güvenilir bir haber kaynağın yoksa, bok at izi kalsın mantığı ile iş yapmaman gerekiyor diye düşünüyorum
http://www.bursa.bel.tr/dosyalar/birimek/2015--mali-yili-butcesi.diger.DvnPccm5dg.pdf
Burada öyle bir gider göremiyorum..
Selamınaleyküm
https://www.facebook.com/ercan.ozel.54/posts/10210771472223438
Helyum paşam çatala asmışın gelişine vurarak. Bunlar gibi yancı olmak ayrı bi meziyet. Bu kafaya sahip olmak için ne içiyolar acaba.
Florenzi tarafından 10/Ara/16 17:06 tarihinde düzenlenmiştir -
Hesap sorulmuyor galiba belediyelere ne yaptın bu parayı diye, birde dün muhabbeti geçti ne kadar doğru emin değilim, bu yıl ne kadar harcarsan seneyede o kadar (veya planlamaya göre daha fazla) bütçe veriliyor belediyelere diye. O yüzden verilen bütçe fazla bile olsa giderler için, hayvan gibi masraf, gider çıkartıp seneye daha az almamak için para yiyor/yediriyorlar deniliyor.
-
Soyle iki site yapsak omur boyu çalışmayz heralde
-
Pis Düdüklemiş :)
-
Herkes birsey yazmis...
Niye bu kadar sasirip sitem ediyorsunuz ki.. Bu tür seylerin olmasi gayet normal... Enteresan olaylar oldugunda sasirmayin.. 2 senedir ulkede olanlari soyle bir dusunun bakalim neler olmus...
Heee bundan sonra daha enteresan seyler olacak o ayri...bekleyip gorecegiz...
Not: imza
-
Ne yapsınlar passatmı çeksinler yanına ?
-
Küfür etmek istemiyorm.
-
-
Bu akpye oy verenler akp nin müslüman bir parti olduğunu sanıyor. Bilmiyolar ki din üzerinden vurgun yaptıklarını ya da bilmek istemiyorlar .