Çevreye Rahatsızlık Vermenin Cezası 91 TL
-
Keyr00t bunu yazdıSlothere bunu yazdı
Adamlar millete ebola, grip bulaşmasın diye önlem alıyorlar abartmamak lazım. :)
Şunu destekleyen adamlar için bence gayet normal bir davranış.
https://eksisozluk.com/tayyipin-istedigi-dindar-anaokulu-cocuklari--4575630
Sokak ortasında sarılmakta neymiş? Kazara kızın birisi sarılacak sonra etraftakiler tahrik olacaklar gidip birilerine tecavüz edecekler, sonra mahkemede mağdur olacaklar.
Bizim polisimiz genelse hodüktür birseydeb anlamaz ama bu yukarda gordugunuz adam gibilerde o polislerden pek farkli degil
İsteyeb cocugunu istedigi gibi yetistirir orda hac ibadetini uygulamali ogretmisler cocuklara sana ne batiuor kardesim
İsteyeb dans kursuna gondersin isteyen kilisede koroya gondersin isteyen bunu yapsin mesele musluman olunca demokrasiniz ozgurluk anlayisiniz her bokunuz fos cikiyor
Sen o hareketin standart bir memurun kendi tasarrufu olduğunu mu düşünüyorsun? Bu tıpkı bazı okullarda denenen haremlik selamlık meselesine benziyor. Bu adamlar kendi işini, memuriyetini kafasına göre davranarak harcayabilecek insanlar mı zannediyorsunuz? Bir yerden güvence geliyor, bir yerden teşvik geliyor ki böyle davranıyorlar. Dönem dönem hep buna benzer yoklamalar yapıldı göründüğü kadarıyla da yapılmaya devam ediyor. Bazı insanlar bunu istiyor bazıları da bunu uyguluyor. Tepki gördü mü uygulayanın bileti kesiliyor, fikir babası olayın içinde dahi anılmıyor. Her şey ufak ufak ilerler, bazı şeyler yavaş yavaş alıştırılır. Bundan 5 sene önce ilköğretimde türban serbest bırakılacak denildiğinde alacağın tepkiyle bırak adımı atmayı sözünü eden adam silinirdi. Şimdi gerçekleştirildi, sesini çıkartan yok çünkü insanlar alıştı, adapte oldular ve artık bu onlara farklı gelmiyor. Bu ufak tefek tepki ile başlayan meseleler de bir noktadan sonra çok daha büyük yaptırımlar ve toplumsal baskılara yerini bırakacak. Eğer gidişat değişmezse...
İsteyen istediğine inansın buna karışmam. Ama çocuk istismarına karşıyım ve karışırım. Üstteki çocukların anaokulu yaşında olduğu söyleniyor. Sen bu çocuğu böyle büyüttün mü o çocuktan gelecek bekleme. Bu eğitim değil, yontma yöntemiyle tek biçime getirme ve inanç özgürlüğünü elinden alma. Bu şekilde büyüyen bir çocuktan ileride başarı ve yarar beklemek bana göre yanlış. Bunu inançlı yetiştirilmesinden ötürü söylemiyorum. Beyninin gelişim çağında çok yanlış bir şekilde şekillendirilmesi ile önünde sonunda olacak olan bu. Her eğitimin belirli zamanı var. Bana göre din eğitimi de verilmeli. Hatta bazı insanların dinine daha kuvvetli şekilde bağlı olmasını da destekliyorum çünkü bazı insanlara bu gerekli ve onları dizginleyebilecek tek kuvvet bu.
-
ben bi kadına sarılmayı doğru bulmuyorum ne diye esime kızıma sarılasın ?
illa sevismiyorsunuz diye her seye özgürlük diye atlamayın.
-
zeybekustasi bunu yazdı
Sarılma özgürlüğü, sarılmama özgürlüğü.. her ikisi de geçerli.
Tercih hakkı senin yani. Sana zorla sarılacak diye birşey yok. Sen istemezsen kimse sana sarılamaz. Sen de her istediğine sarılamazsın.
Sözlerin pek açık değil, umarım yanlış anlamamışımdır.
-
zeybekustasi bunu yazdı
karın nie o zaman millete sarılıyor ? Söyle eşine yada kızına o zaman sarılmasınlar adama.
Adam yoldan geçenin üzerine atlamıyor.Herkes özgür.
-
Slothere bunu yazdıKeyr00t bunu yazdıSlothere bunu yazdı
Adamlar millete ebola, grip bulaşmasın diye önlem alıyorlar abartmamak lazım. :)
Şunu destekleyen adamlar için bence gayet normal bir davranış.
https://eksisozluk.com/tayyipin-istedigi-dindar-anaokulu-cocuklari--4575630
Sokak ortasında sarılmakta neymiş? Kazara kızın birisi sarılacak sonra etraftakiler tahrik olacaklar gidip birilerine tecavüz edecekler, sonra mahkemede mağdur olacaklar.
Bizim polisimiz genelse hodüktür birseydeb anlamaz ama bu yukarda gordugunuz adam gibilerde o polislerden pek farkli degil
İsteyeb cocugunu istedigi gibi yetistirir orda hac ibadetini uygulamali ogretmisler cocuklara sana ne batiuor kardesim
İsteyeb dans kursuna gondersin isteyen kilisede koroya gondersin isteyen bunu yapsin mesele musluman olunca demokrasiniz ozgurluk anlayisiniz her bokunuz fos cikiyor
Sen o hareketin standart bir memurun kendi tasarrufu olduğunu mu düşünüyorsun? Bu tıpkı bazı okullarda denenen haremlik selamlık meselesine benziyor. Bu adamlar kendi işini, memuriyetini kafasına göre davranarak harcayabilecek insanlar mı zannediyorsunuz? Bir yerden güvence geliyor, bir yerden teşvik geliyor ki böyle davranıyorlar. Dönem dönem hep buna benzer yoklamalar yapıldı göründüğü kadarıyla da yapılmaya devam ediyor. Bazı insanlar bunu istiyor bazıları da bunu uyguluyor. Tepki gördü mü uygulayanın bileti kesiliyor, fikir babası olayın içinde dahi anılmıyor. Her şey ufak ufak ilerler, bazı şeyler yavaş yavaş alıştırılır. Bundan 5 sene önce ilköğretimde türban serbest bırakılacak denildiğinde alacağın tepkiyle bırak adımı atmayı sözünü eden adam silinirdi. Şimdi gerçekleştirildi, sesini çıkartan yok çünkü insanlar alıştı, adapte oldular ve artık bu onlara farklı gelmiyor. Bu ufak tefek tepki ile başlayan meseleler de bir noktadan sonra çok daha büyük yaptırımlar ve toplumsal baskılara yerini bırakacak. Eğer gidişat değişmezse...
İsteyen istediğine inansın buna karışmam. Ama çocuk istismarına karşıyım ve karışırım. Üstteki çocukların anaokulu yaşında olduğu söyleniyor. Sen bu çocuğu böyle büyüttün mü o çocuktan gelecek bekleme. Bu eğitim değil, yontma yöntemiyle tek biçime getirme ve inanç özgürlüğünü elinden alma. Bu şekilde büyüyen bir çocuktan ileride başarı ve yarar beklemek bana göre yanlış. Bunu inançlı yetiştirilmesinden ötürü söylemiyorum. Beyninin gelişim çağında çok yanlış bir şekilde şekillendirilmesi ile önünde sonunda olacak olan bu. Her eğitimin belirli zamanı var. Bana göre din eğitimi de verilmeli. Hatta bazı insanların dinine daha kuvvetli şekilde bağlı olmasını da destekliyorum çünkü bazı insanlara bu gerekli ve onları dizginleyebilecek tek kuvvet bu.
Bence bir insanın çocuğunu inandığı dine göre yetiştirmesi çocuk istismarı değildir. Bir anne babanın bu hakkı olmalı ve ne devlet ne toplum buna engel olamamalı. İlkokulda türbanda takılması gayet normal. Anormal olan buna 5 veya 10 yıl önce insanların çok garip bakması özgürlük anlayışlarının oturmaması şimdilerde biraz daha ılımlı bakabiliyorlar.Bu anlayış dahada gelişmeli ve çocuklarımız farklı din ve uygulamalarını garipsememeli hoşgörülü yaklaşabilmeli
Tek tipleşmeye gelirsek MEB dediğin kurumun kendisi bir yontma tezgahıdır zaten. Tek tip atatürkçü, türk olan, seküler, laik öğrenci yetiştirme tezgahından başka bişe değil. Yıllardır herkes ordan tek tip çıktı zaten. Şimdi farklı uygulamaların olduğu birden çok okul olmalı ve insanlar istediklerine gidebilmeli. Şuan ilerlenen yolu bu olarak görüyorum. İsteyen kürtçe okula gitsin isteyen daha islami hassasiyetlerin olduğu okula isteyende daha seküler, laik düşüncenin hakim olduğu okula gidebilsin. Devlet hiç birine karışmamalı özel okul ve kendi bünyesindeki okullarda buna olanak sağlamalıdır. Bence haklısın yavaş yavaş bişelere alışıyoruz. Eski kemalist zorma zihinden daha ılımlı bir hale geçiyoruz diyebilirim. Şu polis vs. gibi olaylar geçiş aşamasında olabilecek saçmalıklar zamanla bunlarda yok olacak.
-
Evet hindi gibi metroda insanlar telefonlarına gömülsün yolda telefonlara gömülsün s*k gibi avare gibi bir birimizden haberimiz olmadan yürüyelim.
Sizde haklısınız.
-
mantıklarına edeyimne diyim yani
işte ülkenin gelişmişlik seviyesi budur abi -
zeybekustasi bunu yazdı
Haberi okuduğuna eminmisin?
Okuduysan ve hala bu yorumu yapıyorsan bence bir zeka ve kişilik bozukluğu testi yaptır.
torpedo_XL tarafından 18/Eki/14 01:44 tarihinde düzenlenmiştir -
torpedo_XL bunu yazdızeybekustasi bunu yazdı
Haberi okuduğuna eminmisin?
Okuduysan ve hala bu yorumu yapıyorsan bence bi zeka ve kişilik bozukluğu testi yaptır.
eşine dostuna zorla sarılan mı var hocam :D
-
u235 bunu yazdı
Bizim polisler falçatalı bıçaklı adamlara bulaşmak istemezler ama böle entel zararsız kendi çapında bişeyler yapan insanlara hep takarlar.
Mevzu bu zaten, bana zarar verebilir yada yaka numaramı alır kimliğimi öğrenir evimi bulur aileme zarar verebilir diye tırstığı tiplere dokunmaz polis. Nerede entel dantel var onlara hırlar gürler çünkü can ve mal güvenliğine, yakınlarına zarar gelmeyeceğini bilir. Bol bol memur, öğrenci döver, istanbulun ortasında otobüs yakılır sesin çıkarmaz böyle de bir yapı var :|
Bizim görmek istediğimiz polis demirtaş gibi piçleri tomayla dağıtan, psikopatı, hırsızı, uğursuzu sokaklardan toplayan polis.