Çevreye Rahatsızlık Vermenin Cezası 91 TL
-
PanxeR bunu yazdıtorpedo_XL bunu yazdızeybekustasi bunu yazdı
ben bi kadına sarılmayı doğru bulmuyorum ne diye esime kızıma sarılasın ?
illa sevismiyorsunuz diye her seye özgürlük diye atlamayın.
Haberi okuduğuna eminmisin?
Okuduysan ve hala bu yorumu yapıyorsan bence bi zeka ve kişilik bozukluğu testi yaptır.
eşine dostuna zorla sarılan mı var hocam :D
Aslında ciddi bi cevap vermicektim ama vereyim,
Bu konuyla ilgili ekşide epey okudum de ekşiye yazamadığımdan buna yazdım. Belli bir kesim
-sarılcak sarılmasa kezban-
Moduna sinir olup bura yazdım. Ha bana göre de herkes özgür ama sarılmıyor diye insanları dışlayan insanlara yazdım.
Tabi bunu belirtmeyince saçma sapan bir anlam çıkmış ortaya haklısınız yani.
Ek: Haberi okumadım yorumları okudum ama tahmin edebiliyorum.
Sonuç: Bura Türkiye şaşırmmak lazım.
-
hocam adam açmış kollarını isteyen sarılabilir diyor , ister sarıl ister izle ister yanından geç git.
kezban mezban alakası yok , adam gözleri bağlı seni görmüyor bile gelip dokunmuyor , sen sarılırsan o da sana sarılıyor 5saniye olay bu.
şimdi bu kime niye batsın ? onu merak ediyorum.
Herkez ne istiyorsa nasıl istiyorsa öyle yaşasın hocam , izmire geldiğim de sen orucluydun biz içki içmiştik sen bişiler yemiştin sonra ama bize geç haber vermiştin galiba oruclu oldugunu orucunu uygun olmayan bir yerde açmak zorunda kalmıştın sendin diye hatırlıyorum ama keyifli bir akşamdı az da olsa sohbet edebildik.
isteyen ibadetini yerine getirsin isteyen gezsin tozsun mozaik diye bişi var , akp bunu bozuyor ona gıcıgım :)
PanxeR tarafından 18/Eki/14 02:35 tarihinde düzenlenmiştir -
PanxeR bunu yazdı
hocam adam açmış kollarını isteyen sarılabilir diyor , ister sarıl ister izle ister yanından geç git.
kezban mezban alakası yok , adam gözleri bağlı seni görmüyor bile gelip dokunmuyor , sen sarılırsan o da sana sarılıyor 5saniye olay bu.
şimdi bu kime niye batsın ? onu merak ediyorum.
Herkez ne istiyorsa nasıl istiyorsa öyle yaşasın hocam , izmire geldiğim de sen orucluydun biz içki içmiştik sen bişiler yemiştin sonra ama bize geç haber vermiştin galiba oruclu oldugunu orucunu uygun olmayan bir yerde açmak zorunda kalmıştın sendin diye hatırlıyorum ama keyifli bir akşamdı az da olsa sohbet edebildik.
isteyen ibadetini yerine getirsin isteyen gezsin tozsun mozaik diye bişi var , akp bunu bozuyor ona gıcıgım :)
Yolda yürürken ezan okunmuştu :)
O yüzden iftarı barda elma dilim patatesle açtım ama kötü bir şey hiç bir zaman düşünmedim.
Dediğin gibi o mozaik yaşıypruz kimse kimseye karışmamalı ama şu ara ülke buna hazır deği :)
-
u235 bunu yazdı
Bizim polisler falçatalı bıçaklı adamlara bulaşmak istemezler ama böle entel zararsız kendi çapında bişeyler yapan insanlara hep takarlar.
o da birşeymi karakolun önünde cocugun boğazını kestiler polisler korkudan içeriye kaçtı(=
-
sikayetci olduklariniz bilhassa kendi kabahatleriniz.. al bakayim eline falcatayi mustayi kurusikiyi cik meydana al arkanada 500 700 kisi salla bakalim falcatani önüne geleni kes dogra polis kaciyormu gör bakalim..
mk koyim bu ülkeyi kötüleye kötüleye bitiremediniz.. mk kodumun pkk sinin sikini yalarsiniz burada Polisi kötülersiniz..
-
ceza sacma, ama bu ceza kesildi diye free hugs'cilarin bati ozentileri oldugu gercegini degistirmez.
-
Mustafa bunu yazdıJahR bunu yazdı
Üstü açık cezaevine döndü Türkiye daha da zindan olucak, polise verilicek yetkilerle 76 milyon vatandaş makul şüpheli, gözünün üstün de kaş var diyerek üst aramanı yapabilir evini iş yerini araya bilir. Kendi çıkardığı yasaları tekrar kendi değiştiren bi hükümet laçka bi ülke olduk.
Zaten üst arama hakkı var polisin ? İstediği zaman üst araması yapabilirler.
nah yapar hocalar onların sokakta millete yaptığı hukuk dışı uygulamalar onlar üst aramasını ancak bir suç durumunda yada kuvvetli bir suç şğphesi durumunda o da sadece üstten cebine filan dokunarak yani
hukuk dışı bu tarz uygulama yapan polislerin hepsinin a....
istediği zaman kimlik sorabilir kimlik tespiti yapabilir ama istediği zaman üst araması yapamaz devamlı hukuk dışı yapılan uygulamalr vatandaşlar tarafından artık normal görünür olmuş