Çikolatalı Lokma Furyası

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

Dünyanın kalorisi vardır onun yerine waffle tercihim tost makinesinde yapıyorum harika oluyor

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    userneyime
    userneyime's avatar
    Erkek
    cappuccino bunu yazdı

Bu lokma dökme makinasını bizim dayı yapıyor. Bizde lokmacı tükkanı mı açsak. 

Keske onceden haberlesseydik arkadaslar yeni 3 tane makine aldi senden alirdik.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RitmFarbRacourci
    RitmFarbRacourci's avatar
    Erkek

Bunlarda kullanılan yağ,şeker kaliteli olsa bari ``>} Bazı pastane'ler acayip kokuyor be yâ. 

Suyunun Suyunun suyu.  

I'şıkY'ılı;^^`) Zk't^^` RnSySyTk.Ödl.SpRtÇzBşBkYd Kryptia.agogE Sa'd-l'Suûd az.ç'k 'lmyn'Dşn Pnct'tnAnNttn Blgi,YpBlgi 'Ct'nDrm.CmdyDrm.MdrnDrm hRşYdşR ClptcPth'Strsm M'nPhs' Ld,X/Y YrYnZmnGrçklk,AlgBzklğ KrzFrst'tr Tiytr' Pugchv,Jtrn,İmmlmn,FllngLef,Pik' SuprmcySprrty CoBehTh elFnmno:NzrioRonldo AdnKy TkSs,TkHrf(?) .RtNsTk.KvMp.Mk.TrmDyn ScklkNmRzgr ŞkHcBy ccp.kky Snrlr'Çz SnaSnLzmsn 'NsnKsknçtr BgDppr.MagllnCl'ds.S'thCro's Ch'kW'ng CreazioneDiAdamo^^`, Arctrs.Spic' ArcScnd,YySnye TrbProp,TrbJet,TrbFan ~3.10^5km/sn~343m/sn ~900-1240m/snMacH RamJt,ScRamJt Przdi^^' Tbu.XL Prsek MAtv^^` mLAT G'dWllHnting(f). 3id't^^` TareZmenPr ParaMotor TrflrVArsİlşklr (-)+.(/)*,~ ZminŞkil . ..Bu imza @SubZero tarafindan degistirilmistir. "Bu kadar uzun karmakarisik bir imza yapma diye uyardim ama heeheeeey(^^D)_hey kim söylüyor, kim dinliyor." Imzanizi SubZero'ya bilgi vermeden degistirmeyiniz. Tesekkurler...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zork.
    torpedo_XL
    torpedo_XL's avatar
    Erkek

Çikolatalı lokma ağır olur bence. Ben İzmir/Aydın taraflarına gittiğimde genelde lokma üzerine tarçın dökerek yiyorum gayet güzel oluyor.

Bilge insanlar konuşurlar çünkü söyleyecek bir şeyleri vardır. Aptal insanlar konuşurlar çünkü bir şey söylemek zorundadırlar. Demokrasi, bir eğitim işidir. Eğitimsiz kitlelerle demokrasiye geçilirse oligarşi olur. Devam edilirse demagoglar türer. Demagoglardan da diktatörler çıkar. --Platon, Devlet                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                         
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cappuccino
    cappuccino's avatar
    Erkek
    userneyime bunu yazdı
    cappuccino bunu yazdı

Bu lokma dökme makinasını bizim dayı yapıyor. Bizde lokmacı tükkanı mı açsak. 

Keske onceden haberlesseydik arkadaslar yeni 3 tane makine aldi senden alirdik.

Düşüncen için sağol kardeşim. Büyük bir ihtimal yine bizim dayıdan almıştır. Bu tatlı makinası piyasasında  tanınmış bir marka 

demir alsam dünyadan bana karışan mı var ?
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    oliWeR
    oliWeR's avatar
    Erkek

Bu gün radyoda duydum bu lokmacı olayını şimdi de burda gördüm. İnstagram kullanmıyorum ondan mı uzak kalmışım acaba? Bu arada ya dikkat etmedim yada bana hiç denk gelmedi hiç biryerde lokmacı dükkanıda  görmedim 

Ne çok küfür ediyorsun diyorlar. Ne yani hayatın içine edenlere şiir mi yazayım ?
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yolbulucu
    yolbulucu's avatar
    Banlanmış Üye
    Homo
    mkyb bunu yazdı

Ekim ayını anca görür. Şuan trend oldu ondan iş yapıyorlar.

Çiğ köfteci>Börekçi>Lokmacı

Şuan en iyi iş ucuza sulu yemek satmakta var. İnsanlar tatlıdan bıkar ama sulu yemekten bıkmaz. Temiz ve hesaplı yaptıktan sonra iyi ekmek var bu işte. Millet kebaptan, kızartmadan bıkmış durumda. Katı yemekten keçi gibi zeytin bırakıyorlar helaya.

böyle yerler pek açılmıyo niyeyse. oysa balkan ucuzken önünde kuyruk olurdu, millet hala yarrak kürek lokmanın çiköftenin peşinde. muhtemelen sulu yemek çok kar bırakmıyor ama ben kapanan sulu yemekçide görmedim. marketten bişey alıp evde yapmanın çok pahalı olduğu şu günlerde biri adam akıllı para yatırıp toplu/ucuz alıp malzemeleri güzel bir sulu yemek zinciri açsa baya tutar.

29.99cm, titanyum kaplamalı, çift damarlı, su ve yağ soğutmalı.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    dcpromo
    dcpromo's avatar
    Erkek
    Headhunterz bunu yazdı
    ilteris bunu yazdı

full yağlı mq nasıl mideleri kaldırıyor bunu insanların. İzmirde falan o civarlarda seyyar arabalarda yapıp satıyorlar ya da dağıtıyorlardı. Ben üniv zamanlarında beleş dağıtılana denk geldim niye ne için bilmiyorum da neyse aldı arkadas bitane yedim, arkadas nasıl lan süper dimi dedi izmirliydi şimdi lokmayı da övdü baya siktir deli diyemedim dedim ki iymiş knk. O gün bugündür aklıma gelmediydi bile bu konuyu görene kadar :D Bi ara şu kuzey güneyde de bişi vardı makaroni mi ne deişik bişi tatlı falan şikilatalı o da bi denendi ortalıkda tutulmadı. 

Şunu da söylemeden edemeyecem abicim gevrek değil simir, çiğdem değil çekirdektir onun adı mk. İzmirlilere selamlar :)

Lokma, İzmir’de ölmüş kişilerin ruhu için veyahut iyi giden bir olaya Şükran için insanlara dağıtılır. Lokmayı alan insanlar genelde allah kabul etsin derler. İzmir’i bu kadar gömmenize anlam veremeyip size iyi günler diliyorum. 

Gömmedim ki? İzmir şöyle böyle demedim. Ama genel izmirli huyunu sizde de gördüm :) İzmirai laf ettii uuuğğğaaahhhh :D Son satırımda izmirlileri eleştirdim ki onda da %100 haklıyım yani dünya üzerinde kabul görmüş kelimeleri alıp değiştirmişler, doğrusunu söyledim yoksa izmirlilere bişi söylediğimen değil :) Ha illa bişi söyle dersen fikrim şudur: Genelde Atatürkçüyüm diyen çok var ama ilkelerini say deyince kalan da çok. Abiiiğğ kumru fenna yieaağ boyoz fenna yieaağ diyorlar ona da baktım vasat yani. Ha kişisel zevkler belki benim zevksizliğimdir ona bişi diyemem de simit, çekirdek ve Atatürk ün ilkeleri konumda ısrarcıyım deneyerek gördüm. :) iyi günler. Fazla alıngan olmayın durumu söylüyoruz sonucta :D 

next next next install
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NoktaliVirgul
    NoktaliVirgul's avatar
    Erkek

Bir lokma aficionado'su olarak hiç birinden daha gidip lokma yemedim.

If my calculations are correct, when this baby hits eighty-eight miles per hour... you"re gonna see some serious shit.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    watervay
    watervay's avatar
    Erkek
    mkyb bunu yazdı

Ekim ayını anca görür. Şuan trend oldu ondan iş yapıyorlar.

Çiğ köfteci>Börekçi>Lokmacı

Şuan en iyi iş ucuza sulu yemek satmakta var. İnsanlar tatlıdan bıkar ama sulu yemekten bıkmaz. Temiz ve hesaplı yaptıktan sonra iyi ekmek var bu işte. Millet kebaptan, kızartmadan bıkmış durumda. Katı yemekten keçi gibi zeytin bırakıyorlar helaya.

Hocam bu fiyatlar güncel fiyatlar mı? Burda sadece çorbaya 9 lira alıyorlar. 

Syntax error..
Toplam Hit: 10226 Toplam Mesaj: 73
lokma çikolatalı lokma lokmata lokmaland chocoloq game of lokma