Çikolatalı Lokma Furyası
-
Dünyanın kalorisi vardır onun yerine waffle tercihim tost makinesinde yapıyorum harika oluyor
-
cappuccino bunu yazdı
Bu lokma dökme makinasını bizim dayı yapıyor. Bizde lokmacı tükkanı mı açsak.
Keske onceden haberlesseydik arkadaslar yeni 3 tane makine aldi senden alirdik.
-
Bunlarda kullanılan yağ,şeker kaliteli olsa bari ``>} Bazı pastane'ler acayip kokuyor be yâ.
Suyunun Suyunun suyu.
-
-
userneyime bunu yazdıcappuccino bunu yazdı
Bu lokma dökme makinasını bizim dayı yapıyor. Bizde lokmacı tükkanı mı açsak.
Keske onceden haberlesseydik arkadaslar yeni 3 tane makine aldi senden alirdik.
Düşüncen için sağol kardeşim. Büyük bir ihtimal yine bizim dayıdan almıştır. Bu tatlı makinası piyasasında tanınmış bir marka
-
Bu gün radyoda duydum bu lokmacı olayını şimdi de burda gördüm. İnstagram kullanmıyorum ondan mı uzak kalmışım acaba? Bu arada ya dikkat etmedim yada bana hiç denk gelmedi hiç biryerde lokmacı dükkanıda görmedim
-
mkyb bunu yazdı
Ekim ayını anca görür. Şuan trend oldu ondan iş yapıyorlar.
Çiğ köfteci>Börekçi>Lokmacı
Şuan en iyi iş ucuza sulu yemek satmakta var. İnsanlar tatlıdan bıkar ama sulu yemekten bıkmaz. Temiz ve hesaplı yaptıktan sonra iyi ekmek var bu işte. Millet kebaptan, kızartmadan bıkmış durumda. Katı yemekten keçi gibi zeytin bırakıyorlar helaya.
böyle yerler pek açılmıyo niyeyse. oysa balkan ucuzken önünde kuyruk olurdu, millet hala yarrak kürek lokmanın çiköftenin peşinde. muhtemelen sulu yemek çok kar bırakmıyor ama ben kapanan sulu yemekçide görmedim. marketten bişey alıp evde yapmanın çok pahalı olduğu şu günlerde biri adam akıllı para yatırıp toplu/ucuz alıp malzemeleri güzel bir sulu yemek zinciri açsa baya tutar.
-
Headhunterz bunu yazdıilteris bunu yazdı
full yağlı mq nasıl mideleri kaldırıyor bunu insanların. İzmirde falan o civarlarda seyyar arabalarda yapıp satıyorlar ya da dağıtıyorlardı. Ben üniv zamanlarında beleş dağıtılana denk geldim niye ne için bilmiyorum da neyse aldı arkadas bitane yedim, arkadas nasıl lan süper dimi dedi izmirliydi şimdi lokmayı da övdü baya siktir deli diyemedim dedim ki iymiş knk. O gün bugündür aklıma gelmediydi bile bu konuyu görene kadar :D Bi ara şu kuzey güneyde de bişi vardı makaroni mi ne deişik bişi tatlı falan şikilatalı o da bi denendi ortalıkda tutulmadı.
Şunu da söylemeden edemeyecem abicim gevrek değil simir, çiğdem değil çekirdektir onun adı mk. İzmirlilere selamlar :)
Lokma, İzmir’de ölmüş kişilerin ruhu için veyahut iyi giden bir olaya Şükran için insanlara dağıtılır. Lokmayı alan insanlar genelde allah kabul etsin derler. İzmir’i bu kadar gömmenize anlam veremeyip size iyi günler diliyorum.
Gömmedim ki? İzmir şöyle böyle demedim. Ama genel izmirli huyunu sizde de gördüm :) İzmirai laf ettii uuuğğğaaahhhh :D Son satırımda izmirlileri eleştirdim ki onda da %100 haklıyım yani dünya üzerinde kabul görmüş kelimeleri alıp değiştirmişler, doğrusunu söyledim yoksa izmirlilere bişi söylediğimen değil :) Ha illa bişi söyle dersen fikrim şudur: Genelde Atatürkçüyüm diyen çok var ama ilkelerini say deyince kalan da çok. Abiiiğğ kumru fenna yieaağ boyoz fenna yieaağ diyorlar ona da baktım vasat yani. Ha kişisel zevkler belki benim zevksizliğimdir ona bişi diyemem de simit, çekirdek ve Atatürk ün ilkeleri konumda ısrarcıyım deneyerek gördüm. :) iyi günler. Fazla alıngan olmayın durumu söylüyoruz sonucta :D
-
-
mkyb bunu yazdı
Ekim ayını anca görür. Şuan trend oldu ondan iş yapıyorlar.
Çiğ köfteci>Börekçi>Lokmacı
Şuan en iyi iş ucuza sulu yemek satmakta var. İnsanlar tatlıdan bıkar ama sulu yemekten bıkmaz. Temiz ve hesaplı yaptıktan sonra iyi ekmek var bu işte. Millet kebaptan, kızartmadan bıkmış durumda. Katı yemekten keçi gibi zeytin bırakıyorlar helaya.
Hocam bu fiyatlar güncel fiyatlar mı? Burda sadece çorbaya 9 lira alıyorlar.