Çikolatalı Lokma Furyası

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Roronoa
    Kreyzi
    Kreyzi's avatar
    Erkek
    mkyb bunu yazdı

@yolbulucu

Haklısın. Kokoreç ve tavuk döner 2000'lerin başında ucuza karın doyurmak için birebirdi. 1 milyona tavuk döner + ayran zamanlarını hatırlayın.

Bakın mesala adam 16 liraya 1 kilo tavuk kızartıyor.

https://www.youtube.com/watch?v=ztMatWbA9J8

Bizim burada her kose basinda var bu rahatlik oluyor. Adamlara guvenmiyorsan kendin evde hazirliyorsun tavuk ciger kofte kafana gore adamlar kilosunu 3 5 liraya pisirip teslim ediyor mis.

Eğer hayatım bir film olsaydı, ya uyuyakalır ya da yarısında çıkardım.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cesnist
    Cesnist's avatar
    Erkek
    rakkoc bunu yazdı
    Cesnist bunu yazdı

Deniz canlılığını anlatan bir belgesel izleyin sonra midye yemezsiniz 

Mutfak kültürümüzde löp et değilde sakatat doğranmış etin ağır olmasını tarih hocamız anadolu insanının çok fakir olmasına devletin milleti fakir bırakmasına bağlamıştı, düşününce mantıklı gelmiyor değil.

Normal et varken kim kokoreç yapar ? 

hocanın cebinde et alacak parası olmadığı için protein eksilikliğinden saçamalamaya başlamış bence. Kokoreç gibi düzel bir nimet var iken emin ol löp et dediğin kavrama gündüz vakti (öyle yemeği vs) de bakmam. akşam sarap ile et evet. ama gündüz kesinlik ile bira koko, üstüne de 10 tane filan fazla abartmadan midye. oh mis.

Tabi tercih meselesi de ilk çıkışı olarak yorumlamak lazım birde, hani adam durup dururken dur şunan barsaklarını pişireyim dememiştir :S yada demiş midir ? 

طדṮ
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cesnist
    Cesnist's avatar
    Erkek
    DaSpOnGe bunu yazdı
    Cesnist bunu yazdı
    DaSpOnGe bunu yazdı
    Cesnist bunu yazdı

Mutfak kültürümüzde löp et değilde sakatat doğranmış etin ağır olmasını tarih hocamız anadolu insanının çok fakir olmasına devletin milleti fakir bırakmasına bağlamıştı, düşününce mantıklı gelmiyor değil.

ya hocam kanserde yapsa spremde öldürse yiyeceğiz mideyi koko yu bi salın bizi ya

Midye diyince aklıma da hep askerde yaşadığım bir olay aklıma gelir

Askerde Mardinli çoçuk Diyarbakırlı arkadaşına denemesi için midye getirmişti, çocuk midye nedir hiç bilmiyor zaten okuma yazması vs de yoktu. Hayatı tarlalarda geçmiş ne bilsin

Çocuk midyeyi bir kere yemiş ve çok beğenmiş, geldi bize anlatıyor

-Abi devrem midye getirdi bana şöyle iyi böyle iyi ama biraz sertti zor yedim ama çok güzel değdi yani.

Önce anladım nasıl sert oluyor sonra öğrendim ayı kabuklarıyla yemiş midyeyi.

Sevimli bişiydi 

anaskm kabukla nasıl yemiş ya 

midesini deler keser lan adamın :W

Çocuk eliyle kompozit başlığın vidalarını söküyordu hocam ona bişey olmaz :D 

طדṮ
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Elif - Efe
    rakkoc
    rakkoc's avatar
    Homo
    Cesnist bunu yazdı
    rakkoc bunu yazdı
    Cesnist bunu yazdı

hocanın cebinde et alacak parası olmadığı için protein eksilikliğinden saçamalamaya başlamış bence. Kokoreç gibi düzel bir nimet var iken emin ol löp et dediğin kavrama gündüz vakti (öyle yemeği vs) de bakmam. akşam sarap ile et evet. ama gündüz kesinlik ile bira koko, üstüne de 10 tane filan fazla abartmadan midye. oh mis.

Tabi tercih meselesi de ilk çıkışı olarak yorumlamak lazım birde, hani adam durup dururken dur şunan barsaklarını pişireyim dememiştir :S yada demiş midir ? 

tarım ve hayvanciliğin yoğun oldugu bir coğrafyadayız. sürekli but yemekten bikip acaba bunu yesem nasil olur diye de düşünmüş olabilir.

ters bir örnekten gideceğim gerci ama aklıma o geldi..

sürekli güzel kızlar ile takilan erkekler bir süre sonra biseksüel oluyor. Bence benzer nedenler :)

Bu aralar fazla yogunum. Unuttugum seyler oluyorsa affola. DM vs atın.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cesnist
    Cesnist's avatar
    Erkek
    rakkoc bunu yazdı
    Cesnist bunu yazdı
    rakkoc bunu yazdı
    Cesnist bunu yazdı

tarım ve hayvanciliğin yoğun oldugu bir coğrafyadayız. sürekli but yemekten bikip acaba bunu yesem nasil olur diye de düşünmüş olabilir.

ters bir örnekten gideceğim gerci ama aklıma o geldi..

sürekli güzel kızlar ile takilan erkekler bir süre sonra biseksüel oluyor. Bence benzer nedenler :)

hahahaha :D bkz arap seyhin partide ölmesi (küçük bir araştırma ile ölüm şekilini öğrenebilirsiniz)

طדṮ
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kız Babası
    kuytul
    kuytul's avatar
    Erkek

ben her yerde esnaf lokantası tarzı ev yemekleri arıyorum. doğru düzgün bulamıyorum. Bence en sağlamı ev yemekleri. Her yer dönerci pideci, hemeroid olduk amk. ev yemekleri candır.

instagram.com/yks.rehberlik >> YKS Rehberlik ve Eğitim Koçluğu için takipte kalın ;)
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    akmarky
    akmarky's avatar
    Erkek
    kuytul bunu yazdı

ben her yerde esnaf lokantası tarzı ev yemekleri arıyorum. doğru düzgün bulamıyorum. Bence en sağlamı ev yemekleri. Her yer dönerci pideci, hemeroid olduk amk. ev yemekleri candır.

+1

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    micropin
    micropin's avatar
    Erkek
    kuytul bunu yazdı

Bu işi İstanbul'da doğru düzgün yapan tek bir yere rastladım, o da Pendik'te, 14 TL. Diğerlerinin kullandıkları malzemeler çok kötü olmalıki birkaç gün üstüste yediğimde midemde rahatsızlıklar başgösteriyor.

7 yıldır Kadıköy'de yaşıyorum. Bu kadar düşük ücrete 3 çeşit yemek sunan yer bulamadım, 3 çeşit yemek esnaf lokantasında bile en azından 20 tl tutar. Onu geçtim, etrafta birçok lokanta, fastfood vs. dükkanları olduğu halde tek çeşit olsa bile eve 15 TL altında sipariş getiren işletme yok. Yani bizi burada iyi öpüyorlar.

"Nasıl doğabilirsin ki yeniden önce küle dönmeden..."
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sunyy2003
    sunyy2003's avatar
    Erkek
    micropin bunu yazdı
    kuytul bunu yazdı

Bu işi İstanbul'da doğru düzgün yapan tek bir yere rastladım, o da Pendik'te, 14 TL. Diğerlerinin kullandıkları malzemeler çok kötü olmalıki birkaç gün üstüste yediğimde midemde rahatsızlıklar başgösteriyor.

7 yıldır Kadıköy'de yaşıyorum. Bu kadar düşük ücrete 3 çeşit yemek sunan yer bulamadım, 3 çeşit yemek esnaf lokantasında bile en azından 20 tl tutar. Onu geçtim, etrafta birçok lokanta, fastfood vs. dükkanları olduğu halde tek çeşit olsa bile eve 15 TL altında sipariş getiren işletme yok. Yani bizi burada iyi öpüyorlar.

Pendik'te nereden bahsediyorsun @micropin

tek bir an var ATA mın diz çöktüğü çalar harmandalı zeybek oynar bu dilden firar eden her söz yaydan çıkmış ok gibi (sagopa kajmer) Sago sıcak ekmek üzerine bal kaymak. "Bla bla" larını tartıda tartar bakkal aylak. Aşkın bir sabunsa köpürt beni Pentax
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DestinatioN
    DestinatioN's avatar
    Erkek

Gecen yedim. 8 ay daha yemem. Tatli komasi garantili yiyecek amk

destination@tahribat.com
Toplam Hit: 10228 Toplam Mesaj: 73
lokma çikolatalı lokma lokmata lokmaland chocoloq game of lokma