Diş Kliniği İçin Reklam Sorunu Ve Çözümleri?
-
bir çok diş kliniğine içerik hazırladık. içerikler ağız, diş, çene sağlığı ile ilgili bilgilendirici video oluyor genelde sen gidip "KANAL TEDAVİSİ SADECE 1000 TL!!!" şeklinde içerik çekersen reklam olur.
-
Ads reklamları
yurtdışı için sosyal medya
Türkiye sosyal medya reklamı çıkamazsın çıkarsın ama şikayet ederler bir kaç uyarı sonrası ciddi sorun yaşarsın.
Şu ara piyasanın hiç tadı yok. Ciddi yatırımı yoksa çevreden ilerleyin. Bir tek diş kliniği müşterimin aylık reklam bütçesi 3buçuk milyonu geçiyor. Ona göre hesap edin.
-
janni bunu yazdı
Ads reklamları
Türkiye sosyal medya reklamı çıkamazsın çıkarsın ama şikayet ederler bir kaç uyarı sonrası ciddi sorun yaşarsın.
Şu ara piyasanın hiç tadı yok. Ciddi yatırımı yoksa çevreden ilerleyin. Bir tek diş kliniği müşterimin aylık reklam bütçesi 3buçuk milyonu geçiyor. Ona göre hesap edin.
hocam yurtdışı için sosyal medya reklamları sorun olmaz diyosun, yurt içi içinse ağız ve diş sağılığı videoları çekerek sayfayı güçlendirmek mantıklı. Benim merak ettiğim şey, bu sağlık bilgilendiici videolarda kliniğin konforunu ve ekipmanlarını B roll olarak göstersek sorun olur mu reklama girer mi bu ince çizgiyi öğrenmek istiyorum. Kanal tedavisi nedir ve nasıl yapılır? başlıklı bir tanıtıcı video da kliniğin imkanlarını görsel olarak röportaja yedirsek reklama girer mi mesela?
-
Hakkinen bunu yazdıjanni bunu yazdı
Ads reklamları
hocam yurtdışı için sosyal medya reklamları sorun olmaz diyosun, yurt içi içinse ağız ve diş sağılığı videoları çekerek sayfayı güçlendirmek mantıklı. Benim merak ettiğim şey, bu sağlık bilgilendiici videolarda kliniğin konforunu ve ekipmanlarını B roll olarak göstersek sorun olur mu reklama girer mi bu ince çizgiyi öğrenmek istiyorum. Kanal tedavisi nedir ve nasıl yapılır? başlıklı bir tanıtıcı video da kliniğin imkanlarını görsel olarak röportaja yedirsek reklama girer mi mesela?
girmiyor olmalı yıllardır bu şekilde yapıyoruz.
-
doktorun reklami yasak mi
sasirdim . adamlar bilboarda kendi posterini bastiriyor :)
iyide ne zarari var cok sacma
-
futurist bunu yazdı
doktorun reklami yasak mi
sasirdim . adamlar bilboarda kendi posterini bastiriyor :)
iyide ne zarari var cok sacma
Hekim veya diş hekimleri tarafından, Yönetmelik hükümlerine aykırı olarak tanıtım ve bilgilendirme yapıldığının tespit edilmesi halinde, 1219 sayılı Kanun’un ilgilisine göre 27. veya 44. madde hükümleri uyarınca idari para cezası uygulanır. Verilen idari para cezaları, tebliğinden itibaren bir ay içinde ödenir. İlgililer hakkında ilgili mevzuatı kapsamında değerlendirilmek ve işlem yapılmak üzere bağlı bulundukları meslek kuruluşuna gerekli bildirimler yapılır.
Yönetmelik hükümlerine aykırı olarak tanıtım ve bilgilendirme faaliyetlerinin yapıldığı tespit edilen sağlık tesisi iki kez uyarılır. Bir yıl içerisinde üçüncü kez Yönetmelik hükümlerine aykırı tanıtım ve bilgilendirme faaliyetleri yapıldığının tespit edilmesi halinde üç gün süreyle ilgili tıp veya uzmanlık dalındaki birimin faaliyeti durdurulur.
https://www.resmigazete.gov.tr/eskiler/2023/07/20230729-29.htm -
Hasta göstermeden bilgilendirici içerik şeklinde çıkabiliyorsun ama daha önce dediğim gibi şikayete bakıyor hocam
rakip firman şikayet ederse savunma istiyorlar bir de yorumların kapalı olacak postlarında
Yurtdışında sıkıntı yok ama yurtiçinde mutlak süreyle reklama ihtiyacın olacak farklı yöntemler var.
-
janni bunu yazdı
Hasta göstermeden bilgilendirici içerik şeklinde çıkabiliyorsun ama daha önce dediğim gibi şikayete bakıyor hocam
rakip firman şikayet ederse savunma istiyorlar bir de yorumların kapalı olacak postlarında
Yurtdışında sıkıntı yok ama yurtiçinde mutlak süreyle reklama ihtiyacın olacak farklı yöntemler var.
Hasta göstermediğin takdirde hiç bir sorun yok hocamın dediği gibi.
Sosyal medyada bilgilendirici içerikler çekip onlara reklam verirsin yurtiçinde.
Yurtdışı komple serbest zaten orada takılacağın bir konu yok.
Meta'da diğer kliniklerin reklamlarını inceleyip onlara göre de bir şeyler çıkabilirisn.
Meta Reklam Kütüphanesi