folder Tahribat.com Forumları
linefolder İnternet Güvenliğine Giriş
linefolder Diyelim Ki Bir Web Sitesine *Saldırı Yapmak İstiyoruz ?

Diyelim Ki Bir Web Sitesine *Saldırı Yapmak İstiyoruz ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EnableTurk
    EnableTurk's avatar
    Erkek

Misal veriyorum, bi web sitesi var. Türkiye'de sağlam bi hosting firmasında barınıyor. Biz buna DDOS yapmak istesek, bütçe sınırsız olsa.

İhtiyacımız olanlar neler ? ( VPS, Deti, Şu program bu program vs. )

Hani BW dolduramasak da, kastırmak istiyoruz. 3 saniye 5 saniye kassın girilmesin siteye gibisinden.

ve Nasıl yapılır ? İnce ayrıntıları nedir ?

( Soru eğitim amaçlı, hem benim hem arkadaşlarımın konu hakkında bilgi sahibi olup, web sitelerini ona göre koruması için sorulmuştur. )

Edit : herşey eğitim amaçlı awk :D.

MoDS: Konudaki gereksiz mesajlar temizlendi şimdi devam edebiliriz

yolun açık ve aydınlık olsun ferdi baba.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EnableTurk
    EnableTurk's avatar
    Erkek

buraya gelen cevaplara göre özet

EnableTurk tarafından 17/Mar/13 02:44 tarihinde düzenlenmiştir

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FCN
    FCN's avatar
    Erkek

yurt dışından yüksek çıkışlı bir sunucu alıyorsun.echoll ün paylaştığı ddos loser vardı onun remote bağlantısıyla hücuma çıkıyorsun. sunucunun çıkışıyla doğru orantıylada etkilerini izliyorsun.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EnableTurk
    EnableTurk's avatar
    Erkek
    FCN bunu yazdı

yurt dışından yüksek çıkışlı bir sunucu alıyorsun.echoll ün paylaştığı ddos loser vardı onun remote bağlantısıyla hücuma çıkıyorsun. sunucunun çıkışıyla doğru orantıylada etkilerini izliyorsun.

Connecting to Echoll.... ( PM )

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RootB
    RootB's avatar
    Erkek

botnet denilen olay.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Olgunisik
    Olgunisik's avatar
    Erkek
    Madem para sıkıntın yok. Para huzurdur tut bir hacker olsun bitsin. O uğraşsın sana ne.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Muhalif Yorumcu
    SeRDaR
    SeRDaR's avatar
    Erkek

saldırır yaptığın sunucunun hızı saldırı yapacağın sunucunun hızından yüksek olmasına dikkat edeceksin  bunun gararntiledikten sonra zilyon tane ddos ararç ları mevcut piyasada

bağlantı hızın  yüksek olsun  değil ddos exploitlere siktiri boktan sprut gibi bir programla bile down...

Siklediğin Kadar Siklenirsin. Siklendiğin kadar Siklersin.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Schwarz
    Schwarz's avatar
    Erkek

Merhaba,

Yurt dışı lokasyonlu ddos çıkışına izin veren (artık izin veren kaldımı bilmiyorum) sağlam hatlı 10gbit kadar falan bulup kapatabilirsin.

Ancak günümüz şartları itibariyle ddosa ve exploitlere çoktan çözüm bulunmuştur.100gbit'de olsa kapanmaz.

Geriye  ne kaldı botnet sağlam bi botnet ordusuyla 3-5sn değil 3-5 gün bile kapatabilirsin.

Sprut ve benzeri toolslar çok basit yazılımlar fwler ile engellenebiliyor.

Schwarz tarafından 17/Mar/13 11:22 tarihinde düzenlenmiştir

Ignorance is bliss.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ZINDIK
    ZINDIK's avatar
    Erkek
    Schwarz bunu yazdı

Merhaba,

Yurt dışı lokasyonlu ddos çıkışına izin veren (artık izin veren kaldımı bilmiyorum) sağlam hatlı 10gbit kadar falan bulup kapatabilirsin.

Ancak günümüz şartları itibariyle ddosa ve exploitlere çoktan çözüm bulunmuştur.100gbit'de olsa kapanmaz.

Geriye  ne kaldı botnet sağlam bi botnet ordusuyla 3-5sn değil 3-5 gün bile kapatabilirsin.

Ağ güvenliği hakkında kendini geliştirmeni öneririm. Söylediklerin teknik bilgi içermeyen, sallama bilgiler.

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Underground
    Underground's avatar
    Erkek
    outmost bunu yazdı
    Schwarz bunu yazdı

Merhaba,

Ağ güvenliği hakkında kendini geliştirmeni öneririm. Söylediklerin teknik bilgi içermeyen, sallama bilgiler.

+1

Herkesin işine yaradığın kadar iyisindir Bu Hayatta!
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pesimistic
    pesimistic's avatar
    Erkek
    Schwarz bunu yazdı

Merhaba,

Bende bir şey diyecektim de arkadaş Linux'a bile dalıyor o sebeple çekindim bir şey yazmaya. Mazallah hackler falan. Korkuyorum.

Beyin olanca gücüyle ilerlerken, cinsel sistemlerin korkunç etkinliği daha uykuda olduğu için çocukluk, hayatımız boyunca özlemle geri dönüp baktığımız masumiyet ve mutluluk dönemi, hayatın cennetidir, kayıp cennet. - Arthur Schopenhauer
Toplam Hit: 10085 Toplam Mesaj: 27