Diyelim Ki Bir Web Sitesine *Saldırı Yapmak İstiyoruz ?
-
Misal veriyorum, bi web sitesi var. Türkiye'de sağlam bi hosting firmasında barınıyor. Biz buna DDOS yapmak istesek, bütçe sınırsız olsa.
İhtiyacımız olanlar neler ? ( VPS, Deti, Şu program bu program vs. )
Hani BW dolduramasak da, kastırmak istiyoruz. 3 saniye 5 saniye kassın girilmesin siteye gibisinden.
ve Nasıl yapılır ? İnce ayrıntıları nedir ?
( Soru eğitim amaçlı, hem benim hem arkadaşlarımın konu hakkında bilgi sahibi olup, web sitelerini ona göre koruması için sorulmuştur. )
Edit : herşey eğitim amaçlı awk :D.
MoDS: Konudaki gereksiz mesajlar temizlendi şimdi devam edebiliriz
-
buraya gelen cevaplara göre özet
EnableTurk tarafından 17/Mar/13 02:44 tarihinde düzenlenmiştir -
yurt dışından yüksek çıkışlı bir sunucu alıyorsun.echoll ün paylaştığı ddos loser vardı onun remote bağlantısıyla hücuma çıkıyorsun. sunucunun çıkışıyla doğru orantıylada etkilerini izliyorsun.
-
FCN bunu yazdı
yurt dışından yüksek çıkışlı bir sunucu alıyorsun.echoll ün paylaştığı ddos loser vardı onun remote bağlantısıyla hücuma çıkıyorsun. sunucunun çıkışıyla doğru orantıylada etkilerini izliyorsun.
Connecting to Echoll.... ( PM )
-
botnet denilen olay.
-
Madem para sıkıntın yok. Para huzurdur tut bir hacker olsun bitsin. O uğraşsın sana ne.
-
saldırır yaptığın sunucunun hızı saldırı yapacağın sunucunun hızından yüksek olmasına dikkat edeceksin bunun gararntiledikten sonra zilyon tane ddos ararç ları mevcut piyasada
bağlantı hızın yüksek olsun değil ddos exploitlere siktiri boktan sprut gibi bir programla bile down... -
Merhaba,
Yurt dışı lokasyonlu ddos çıkışına izin veren (artık izin veren kaldımı bilmiyorum) sağlam hatlı 10gbit kadar falan bulup kapatabilirsin.
Ancak günümüz şartları itibariyle ddosa ve exploitlere çoktan çözüm bulunmuştur.100gbit'de olsa kapanmaz.
Geriye ne kaldı botnet sağlam bi botnet ordusuyla 3-5sn değil 3-5 gün bile kapatabilirsin.
Sprut ve benzeri toolslar çok basit yazılımlar fwler ile engellenebiliyor.
Schwarz tarafından 17/Mar/13 11:22 tarihinde düzenlenmiştir -
Schwarz bunu yazdı
Merhaba,
Yurt dışı lokasyonlu ddos çıkışına izin veren (artık izin veren kaldımı bilmiyorum) sağlam hatlı 10gbit kadar falan bulup kapatabilirsin.
Ancak günümüz şartları itibariyle ddosa ve exploitlere çoktan çözüm bulunmuştur.100gbit'de olsa kapanmaz.
Geriye ne kaldı botnet sağlam bi botnet ordusuyla 3-5sn değil 3-5 gün bile kapatabilirsin.
Ağ güvenliği hakkında kendini geliştirmeni öneririm. Söylediklerin teknik bilgi içermeyen, sallama bilgiler.
-
outmost bunu yazdıSchwarz bunu yazdı
Merhaba,
Ağ güvenliği hakkında kendini geliştirmeni öneririm. Söylediklerin teknik bilgi içermeyen, sallama bilgiler.
+1
-
Schwarz bunu yazdı
Merhaba,
Bende bir şey diyecektim de arkadaş Linux'a bile dalıyor o sebeple çekindim bir şey yazmaya. Mazallah hackler falan. Korkuyorum.