Diyelim Ki Bir Web Sitesine *Saldırı Yapmak İstiyoruz ?
-
para sıkıntın yoksa 10.000'lik bir botnet kiralıyorsun istediğin kadar siteyi kapatabiliyorsun, tabii sitenin kapasitesine bağlı durum bu..
tutupta 10.000 botnetle hürriyete, milliyete saldırmayı denersen yemeyecektir ama %90 oranla orta ölçekli sitelerin mına koyar..
-
Schwarz bunu yazdı
Merhaba,
Yurt dışı lokasyonlu ddos çıkışına izin veren (artık izin veren kaldımı bilmiyorum) sağlam hatlı 10gbit kadar falan bulup kapatabilirsin.
Ancak günümüz şartları itibariyle ddosa ve exploitlere çoktan çözüm bulunmuştur.100gbit'de olsa kapanmaz.
Geriye ne kaldı botnet sağlam bi botnet ordusuyla 3-5sn değil 3-5 gün bile kapatabilirsin.
Sprut ve benzeri toolslar çok basit yazılımlar fwler ile engellenebiliyor.
Sprut işin espirisi olarark yazdım oraya tabi ki bu zamanda hala o kullanılacak değil :)
benim arkadaşa söylediğim saldırının yapılacağı sunucunun çıkış hızının yüksekliğinin önemli olduğunun vurgulamaktı -
Konu nereye gitti :D Neyse dağıtmayayım takipteyim
-
az önce filmim bittiydi.. can sıkıntısından evde dolap felan çıkar tak yapmaya başlıyodum ki , bu konuyu takip etmek daha iyi geldi :D teşekkürler
-
elimde çeşitli programlar var...bende bitane var...web adresini giriyosun http:// olucak anlık db,ftp,admin bilgileri ekrana düşüyor...
keyin süresi bitti ama şimdi crack arıyorum o_0
ama masaüstünde olmuyo...laptop olucak bide nete wirelessten bağlanıcaksın. -
Domain falan alınıyormuş ya aldığı adama 10 kat fazlasını ver kapatsın siteyi olur mu lan böyle bişey ?
-
izlemesi eğlenceli gibi görünse de, faydalı olabilecek bir konunun içine edilmiş.
ddos, botnet tarzı saldırılara karşı savunmayla ilgili fikirler benim de işime yarayabilirdi.
-
GodLike bunu yazdı
izlemesi eğlenceli gibi görünse de, faydalı olabilecek bir konunun içine edilmiş.
ddos, botnet tarzı saldırılara karşı savunmayla ilgili fikirler benim de işime yarayabilirdi.
son 5148468145 yıldır yaşanan mevzu.. illa birileri egosunu tatmin edecek.. oh ben hepinizden çook iyi biliyorum siz gidin lamerlar/bebeler bunları öğrenin diyecek ki adamın içi rahat etsin burda Malinin suçu neyse artık..
-
Tamam uzatmaya gerek yok, konuya dönün bencede.gayet güzel bir konu bozmayın arkadaşlar.
-
afedersiniz de konunun içine sıçtınız, farkında mısınız?
5. sayfaya gelmiş konu, hala konuyla alakalı bişey yok.
bi dağılın da konuyla ilgili yazacakların önünü açın.
başka yerde yapın sidik yarıştırmacanızı...