E-Kitap Okuyucu Almayı Düşünüyorum Ne Tavsiye Edersiniz.
-
Merhaba müridler çok fazla bütçe ayırmak istemiyorum belki max 400 ayrıca illa olsun dediğim bir iki özellik var kullanmadığım için diğer nüansları bilmiyorum, eğer siz bak şu da önemli derseniz de iyi olur. Benim beklentilerim:
1-E-imza teknolojisi, sanıyorum bu şekilde şarj süresini saatle değil okunabilecek sayfa sayısıyla ölçüyorlar
2-Türkçe karakter desteği
3-kendi yüklediğim dökümanları lisans vs sormadan açabilmesi
4- çok geniş olmasa da güncel çok bilindik formatları destekleyebilmesi pdf,word vs gerçe pcde birbirine dönüştürebiliyoruz bunları
5-tek tuşla sayfa değiştirebilme özelliği.
bunlar bir arada olursa çok iyi olur gibi geliyor bir de yazarken şimdi aklıma geldi olmasa da olur diyebileceğim şeyler
6-yer imi ekleme
7-kimilerinde sözlük varmış mesela ingilizce bi döküman okurken kelimenin üzerine gelince çeviri yapma özelliği
8-arşivleme, kategorize sistemi gerçi bu kesin olması gereken birşey gibi gözüktü gözüme
9-döküman ve döküman içinde kelime arayabilme özelliğiSon saydığım dörtlüde ekstradan hani olursa tadından yenmez gibi geliyor bana.
-
-
Kindle
2 yıldır kullanıyorum inanılmaz memnunum
-
okumalık kitap all:))
-
nolanded o dökümanı okumuştum lakin şu an kullandığı üründen memnun olan yahut birebir bilgisi olan birine soruyu yöneltmek istedim, ayrıca cihaz hakkında sorduğum bilgilerin her birinden bahsetmemiş
sandman hangisi sorduğum özellikler var mı
-
Kindle şu anda dünyada ki en popüler ve bilinen ebook okuyucusu
e-ink evet var eski bir modelini kullanıyorum 1 ay gidiyor
e-ink varsa Türkçe dil desteği zaten oluyor. Fontu çiziyor çünkü
Evet açabilirsin denediğim formatlar doc,pdf,mobi,epub ve amazonun kendi formatı
Tek tuşla değiştirebilirsin aynı zamanda dokunmatik versiyonlarıda var. -
x sandman bunu yazdı
Kindle şu anda dünyada ki en popüler ve bilinen ebook okuyucusu
e-ink evet var eski bir modelini kullanıyorum 1 ay gidiyor
e-ink varsa Türkçe dil desteği zaten oluyor. Fontu çiziyor çünkü
Evet açabilirsin denediğim formatlar doc,pdf,mobi,epub ve amazonun kendi formatı
Tek tuşla değiştirebilirsin aynı zamanda dokunmatik versiyonlarıda var.ankara'da yaşayan biri olarak nerden edinebiliriz hocam.amerika'ya gitme imkanım ya da tanıdığım yok
-
Türkiyede satılıyor. Gordum bir kaç yerde
-
kaç inch ?
-
-
Kindle de artık pdf formatta olanlar okunabiliyor mu?