Ergenekon İddianamesi Açıklandı
-
ergenekon bu ülkenin sivil ordusuydu.
bu ülkede öyle bir sistem vardı ki, birine birşey olsa başka bir organ devreye girip birşeyleri düzeltiyordu.
yargının bağımsız olmasının anlamı da bu. yeri gelir ordu darbe yapar, yeri gelir sivil ordu olaya el koyar.
ama akp bütün ulusal kurumları yok etmekte kararlı, ve de gücünü yüce(!)(?) türk halkından alıyor.
-
hocam bırakın bilmediğiniz kişileri övmeyi senki çok tanıyosun o paşalarıda yoqq vatan için herşeyini vermiş kişi tutuklanamaz diyosun
tutuklandığına göre demkki bişi yapmışş
yaşını sorsam bilmezsin gelmiş sanki biliyonda onlar hakkında yorum yapıonn
-
cyb3rt1m3 bunu yazdı:
-----------------------------
Chinggis bunu yazdı:
-----------------------------music bunu yazdı:
iddaname yoq diyenler hala konuşuyomu?
-----------------------------Adamları içeri aldıktan sonra ne iddianâmesi bu , düşünce yoksunu musun sen ?
underzero'nun yazdıklarını okusana , adam Ergenekoncu (hesapta) ve gidip kendi gazetesini bombalatacak , öyle mi ?
Bunu yapsa yapsa sizin gibi düşünce özürlüler yapar .
Tartışmaya girmeyeyim diyorum ama kusura bakma esas düşünce özürlü sensin.Direk etiket basıp,fevri cevaplar verdiğin insanın senden 3 yaş küçük olduğunu düşünmeyip,ona bişeyler anlatmayı,öğretmeyi amaçlamak yerine direk hakarete giren şeyler söyleyerek bu sıfatı en iyi sen hak ediyorsun benim gözümde.
-----------------------------14 yaşında olsa nolur hoca , adam bana yaş muhabbeti yapmayın diyor , sen gelip yaş muhabbeti yapıyorsun .
Cevap fevriyse fevri , ben elemanın yaşından dolayı yargılamadım ki bir yargı yoktu ortada .
Senin yaptığın asıl en büyük hakaret , elemana yaşı küçük diye ezik muamelesi yapıyorsun .
Neyse , tartışmaya lüzûm yok .
-
fmk bunu yazdı:
Merak etme vatana hizmet için zamnaında bizde kan döktük kanda aldık sana burda öyle subayları sayarımki aklın başından gider o şerefli rütbenin altında ne gibi şerefsizlikler yaptıklarını biraz yakın tarihine bak 1992 lere felan PKK davasında Osman Paşayı engelleynler Bitlis paşanın ölümüne neden olanlar Kasa uçağını düşürerek 10 larca vatan evladını şehit edenler vs. vs. bunların arkasındada o şerefli elbiseyi giyerek şeref taşımayanlar vardı . Zamanında kurmay albay olan bir şerefsizin PKK ya yapılacak bir baskını iptal ettiğini kendi kulaklarımla duydum şimdi o da paşa ve onunda ismi geçiyor bu olaylarda her TSK mensubunu yeşil elbiseliyi vatan sever sanma kardeş bak dağlıca baskınındaki iş birlikci şerefsizlere onlarda yeşil elbiseleydi
-----------------------------Hocam bi kaç asker öyLe yanLış yaptı diye hepsi aynı mı oLmak zorunda?
Senin şuanda yaptığın kurunun yanında yaşıda yakmak..Ama emin oL o paşaLar vatanı sata sata kendi askerLerini sata sata o rütbeye geLmemiştir ..
-
fmk hocam bence sus yoqsa sanada aynı muameleyi yapıcaklar (iiliğin için sölüyom paşalardan bahsetme)
yoksa sana tsk yı karalıyo derler
geçenlerde senin dediklerine benzer şeyleri ben söledim ama anlayan kim?
-
nasıl anlayamıyorsunz neden hep asker ve rte a muhalefet eden insanlar neden bir tane farklı görü$te insan yok Afedersiniz ama körmüsünüz ?_
-
RevengeX bunu yazdı:
-----------------------------fmk bunu yazdı:
Merak etme vatana hizmet için zamnaında bizde kan döktük kanda aldık sana burda öyle subayları sayarımki aklın başından gider o şerefli rütbenin altında ne gibi şerefsizlikler yaptıklarını biraz yakın tarihine bak 1992 lere felan PKK davasında Osman Paşayı engelleynler Bitlis paşanın ölümüne neden olanlar Kasa uçağını düşürerek 10 larca vatan evladını şehit edenler vs. vs. bunların arkasındada o şerefli elbiseyi giyerek şeref taşımayanlar vardı . Zamanında kurmay albay olan bir şerefsizin PKK ya yapılacak bir baskını iptal ettiğini kendi kulaklarımla duydum şimdi o da paşa ve onunda ismi geçiyor bu olaylarda her TSK mensubunu yeşil elbiseliyi vatan sever sanma kardeş bak dağlıca baskınındaki iş birlikci şerefsizlere onlarda yeşil elbiseleydi
-----------------------------Hocam bi kaç asker öyLe yanLış yaptı diye hepsi aynı mı oLmak zorunda?
Senin şuanda yaptığın kurunun yanında yaşıda yakmak..Ama emin oL o paşaLar vatanı sata sata kendi askerLerini sata sata o rütbeye geLmemiştir ..
hoca bak orda osman paşalardan bitlis paşalardan bahsetmişim onlar istese canımı seve seve veririm bende hepsini aynı kefeye koymuyorum ama bazı cervelerce bu dava sanki AKP nin davası gibi yansıtılıyor inan buda buyuk bir komplo böylelıkle akp karşıtlarıda dava karşıtı oluyor. siktir et akp yi asıl olan vatandır . ve darbe darbe dediğiniz basına yansıyanlar gibi 100 elbobamsı ve 3-5 paşayla olmaz bu buz dağının görünen yüzü bu işin sonu israil ve ortadoğu projesine bağlanmassa bende adam değilim -
Chinggis bunu yazdı: ----------------------------- cyb3rt1m3 bunu yazdı: ----------------------------- Chinggis bunu yazdı: ----------------------------- music bunu yazdı: ----------------------------- iddaname yoq diyenler hala konuşuyomu? ----------------------------- Adamları içeri aldıktan sonra ne iddianâmesi bu , düşünce yoksunu musun sen ? underzero'nun yazdıklarını okusana , adam Ergenekoncu (hesapta) ve gidip kendi gazetesini bombalatacak , öyle mi ? Bunu yapsa yapsa sizin gibi düşünce özürlüler yapar . ----------------------------- Tartışmaya girmeyeyim diyorum ama kusura bakma esas düşünce özürlü sensin.Direk etiket basıp,fevri cevaplar verdiğin insanın senden 3 yaş küçük olduğunu düşünmeyip,ona bişeyler anlatmayı,öğretmeyi amaçlamak yerine direk hakarete giren şeyler söyleyerek bu sıfatı en iyi sen hak ediyorsun benim gözümde. ----------------------------- 14 yaşında olsa nolur hoca , adam bana yaş muhabbeti yapmayın diyor , sen gelip yaş muhabbeti yapıyorsun . Cevap fevriyse fevri , ben elemanın yaşından dolayı yargılamadım ki bir yargı yoktu ortada . Senin yaptığın asıl en büyük hakaret , elemana yaşı küçük diye ezik muamelesi yapıyorsun . Neyse , tartışmaya lüzûm yok . -----------------------------
@Gerekli açıklamayı pm ile yapardım ama ortaya "ezik" olayını da atınca music e de açıklama yapmak zorundayım. 1-Ben sırf yaşı küçük diye demiyorum bazı şeyleri yeni yeni öğreniyor olabilir,önce öğretmeyi,sakin yaklaşmayı dene diyorum. 2-Ben sana yaşından dolayı yargıladın demedim harbi harbi götünden anlamışsın yazdıklarımı 3-Ben kimseye ezik demedim,öyle bişey de ima etmedim,yaşının biraz küçük olmasından dolayı bazı şeyleri yeni yeni öğreniyor kavrıyor olabilir,tek taraflı düşünüyor olabilir,doğruları görebilmesi için daha sakin ve daha anlayışlı yaklaşmak lazım dedim. Söylemek istediklerim bunlardı,ama alakasız bi şekilde çevirdin.
Tekrar söylüyorum,music nickli kardeşim,kesinlikle sana ezik muamelesi yapmadım böyle bişey haddim de değildir.Benim söylemek istediğim,önce insanları dinleyin,anlamaya çalışın,sonra kendi fikirlerinizi düşüncelerinizi adam gibi,sakin bi şekilde anlatmaya çalışın,karşı taraf bazı şeyleri yeni yeni kavrıyor olabilir.Bişeyleri yeni yeni öğrenmek ezik olmak demek değildir.Sana yazacak çok şeyim var ama inan vaktim yok Chinggis -
music bunu yazdı:
2500 sayfalık iddaname 1 günde hazırlanacak değil ya bunun delil toplaması var delilerin kime ait olduğu bağlantılar gibi bi sürü sorunu var sorgusu var tabi 1 yılda hazırlanacak sanki önceden polistinizde bu işlerin her detayını biliyosunuz
-----------------------------iddianame: Savcılığın soruşturma sonunda elde ettiği kanıtları ve iddialarını içinde topladığı, mahkemede okunan yazı, savca.
Bilmediginiz konularda yorum yapmayın arkadaslar. Mahkeme kararı verecektir. Şu an bahsi geçen kişiler Sanıklar'dır, yani şu anda suçlu ya da suçsuz denmesi abesle iştigaldir. Söylediğiniz şeyler kişisel görüşlerinizdir, yargılama kişisel görüşlere göre yapılmaz.
-
music bunu yazdı:
-----------------------------hocam bırakın bilmediğiniz kişileri övmeyi senki çok tanıyosun o paşalarıda yoqq vatan için herşeyini vermiş kişi tutuklanamaz diyosun
tutuklandığına göre demkki bişi yapmışş
yaşını sorsam bilmezsin gelmiş sanki biliyonda onlar hakkında yorum yapıonn
-----------------------------olm sen ne mal bi insansın lan.
sen tayyipin yaşını biliyon mu? sorsam tayyipin yaşını bilmezsin gelmiş tayyipi koruyosun.
desem tam senin mantığına uygun bir soru sormuş olurum heralde.