Ergenekon İddianamesi Açıklandı
-
cyb3rt1m3 bunu yazdı:
-----------------------------
Chinggis bunu yazdı: ----------------------------- cyb3rt1m3 bunu yazdı: ----------------------------- Chinggis bunu yazdı: ----------------------------- music bunu yazdı: ----------------------------- iddaname yoq diyenler hala konuşuyomu? ----------------------------- Adamları içeri aldıktan sonra ne iddianâmesi bu , düşünce yoksunu musun sen ? underzero'nun yazdıklarını okusana , adam Ergenekoncu (hesapta) ve gidip kendi gazetesini bombalatacak , öyle mi ? Bunu yapsa yapsa sizin gibi düşünce özürlüler yapar . ----------------------------- Tartışmaya girmeyeyim diyorum ama kusura bakma esas düşünce özürlü sensin.Direk etiket basıp,fevri cevaplar verdiğin insanın senden 3 yaş küçük olduğunu düşünmeyip,ona bişeyler anlatmayı,öğretmeyi amaçlamak yerine direk hakarete giren şeyler söyleyerek bu sıfatı en iyi sen hak ediyorsun benim gözümde. ----------------------------- 14 yaşında olsa nolur hoca , adam bana yaş muhabbeti yapmayın diyor , sen gelip yaş muhabbeti yapıyorsun . Cevap fevriyse fevri , ben elemanın yaşından dolayı yargılamadım ki bir yargı yoktu ortada . Senin yaptığın asıl en büyük hakaret , elemana yaşı küçük diye ezik muamelesi yapıyorsun . Neyse , tartışmaya lüzûm yok . -----------------------------
@Gerekli açıklamayı pm ile yapardım ama ortaya "ezik" olayını da atınca music e de açıklama yapmak zorundayım. 1-Ben sırf yaşı küçük diye demiyorum bazı şeyleri yeni yeni öğreniyor olabilir,önce öğretmeyi,sakin yaklaşmayı dene diyorum. 2-Ben sana yaşından dolayı yargıladın demedim harbi harbi götünden anlamışsın yazdıklarımı 3-Ben kimseye ezik demedim,öyle bişey de ima etmedim,yaşının biraz küçük olmasından dolayı bazı şeyleri yeni yeni öğreniyor kavrıyor olabilir,tek taraflı düşünüyor olabilir,doğruları görebilmesi için daha sakin ve daha anlayışlı yaklaşmak lazım dedim. Söylemek istediklerim bunlardı,ama alakasız bi şekilde çevirdin.
Tekrar söylüyorum,music nickli kardeşim,kesinlikle sana ezik muamelesi yapmadım böyle bişey haddim de değildir.Benim söylemek istediğim,önce insanları dinleyin,anlamaya çalışın,sonra kendi fikirlerinizi düşüncelerinizi adam gibi,sakin bi şekilde anlatmaya çalışın,karşı taraf bazı şeyleri yeni yeni kavrıyor olabilir.Bişeyleri yeni yeni öğrenmek ezik olmak demek değildir.Sana yazacak çok şeyim var ama inan vaktim yok Chinggis
-----------------------------Kafana takma , bir gün yüz yüze konuşuruz istersen ;)
Senle de music'i el ele çıkarken görürürüz , mutlu evlilikler :P
-
C_e_Z_a bunu yazdı:
2 bin küsür sayfasının yüzbinmilyonlarca kelime ve harfinde orduya düşmanlık,hükümete yalakalık dan başka amaç ve gayesi olmayan,tamamen safsata ve gerçek dışı suçlama ve cezalarla dolu, ki orada yer alan suçlamaların 2-3 tanesini toplasan 1 kapıya çıkıyor oda laf kalabalığı olsun diye cezayı kalabalık göstermekden başka bişey değil...
Orduya çok pis sataşıyor hükümet,boyunu aşan işler bunlar...Ayağını denk almalı :)
iddiannemeyi devletin yüksek görevlerindekiler bile henüz okuyamadı.sen okudun sanırım ? sallayında bu kadar sallamayın arkadaş.iddiannamenin nelerle dolu olduğunu yazmış adam yahu.şaka gibi.orduya sataşan falan yok.hırsızlara ve vatan hainlerine sataşıyor bu kadar. -
ayrıca sizleri gerçekten anlayamıyorum arkadaşlar.yahu bakın.ben akparti ve recep tayyip erdoğan'ı seviyorum.ama bu akparti'de şerefsizlerin ve vatan hainlerinin olmadığı anlamına gelmez ki.tabiki içlerinde vardır.chp'de olduğu gibi.
ya ordu ? orduda neden olmuyor ?
bakın arkadaşlar denizcilikde orgeneral'e denk rütbe oramiral'dir.ve ilhami erdil bir oramiraldir.bu arkadaşın yolsuzlukları ortaya çıkmadımı ? ordudan şerefsizlikle atıldı demeye denk gelen, rütbenin ere indirilerek atılması olayına maruz kalmadımı ? ee daha ne konuşuyorsunuz ? neden ordudan hain çıkmasın yahu ?
arkadaşlar veli küçük alındı ortalığı velveleye verdiniz.sonra danıştay saldısırını yapan adamla veli küçük'ün yan yana resimleri ortaya çıktı.sustunuz...
askeriye neden gık çıkırmıyor ? bakın bugün bu konuyla ilgili askeri soruşturma başlattı.neden sizce ? askerde biliyor içindeki hainleri.onlarda temizlemenin peşinde.ve inşallah bundan sonra başarıcaklar.inşallah... -
Herkes hukukçu olmuş maşallah, çok şey biliyoruz çok! O kadar çok ki savcıların satılmış olduğunu, hükümetin yargıyı parmağında oynattığını ve genelkurmayın bunu izlediğini düşünüyoruz. Neymiş bu akp böyle :) orgenerallerin tutuklanmasının sebebinin ergenekon olmadığı açıklanmış hala daha saf saf paşalarımızı içeri aldılar diye ağlıyoruz :) Ota boka muhtıra verebilen genelkurmay şimdi niye paşaları korumuyor, mesela özkök paşa bu paşaların ne halt olduğunu bilmiyor mu? Pisliklerin ne olduğunu bilip işi yargıya bırakarak doğru olanı yapıyor olabilir mi acaba? Bu ülkede siyasi anlamda sadece akp ve anti-akp tezleri olursa daha çok çuvallayacak muhalefet kesim.
-
kuytul bunu yazdı:
Herkes hukukçu olmuş maşallah, çok şey biliyoruz çok! O kadar çok ki savcıların satılmış olduğunu, hükümetin yargıyı parmağında oynattığını ve genelkurmayın bunu izlediğini düşünüyoruz. Neymiş bu akp böyle :) orgenerallerin tutuklanmasının sebebinin ergenekon olmadığı açıklanmış hala daha saf saf paşalarımızı içeri aldılar diye ağlıyoruz :) Ota boka muhtıra verebilen genelkurmay şimdi niye paşaları korumuyor, mesela özkök paşa bu paşaların ne halt olduğunu bilmiyor mu? Pisliklerin ne olduğunu bilip işi yargıya bırakarak doğru olanı yapıyor olabilir mi acaba? Bu ülkede siyasi anlamda sadece akp ve anti-akp tezleri olursa daha çok çuvallayacak muhalefet kesim.
-----------------------------ellerin dert görmesin :) on numara yorum kardeşim bu aralar tbt yi okumakla yetiniyorum birşeyler yazıp karşıt görüşlü arkadaşları kırmak istemiyorum umarım onlar da görecekler :)
-
adi üzerinde a.q idda name.... iddaa ediyorlar.. :) ya arkadas yemin ederim cizgi film gibi::) Allah ıslah etsin bu savcilari. karincayi bile kime calisiyosun diye sucluyorlar.. ha birde dikkat ediyom hükümet destek cikiyo buna.. neden acaba:==))) nedenide söylememe bile gerek.. simdiye kadar yargiya güvenmeyen hükümet ne olduysa ergenekonla yargiya güvendi:) puhahahah..
-
ne kadar amerika akp karşıtı varsa tutuklandı ameirkanın ve akpnin boklarını söyleyen herkez göz altına alındı..
Teörr örgütümü ???ek bir terör örgütü var oda akp bi akp bi pkk!!
edit: bakın kimler ieçrde
aponun tutuklama kararını veren
apoyu sorgulayan
apoyla kimse görüştürmeyen komutanlar
atatürkçü düşünce derneğinden adamlar
cumhuriyet gazetesinden adamlar
solcular!!!
akpnin ne bok yediğini halka gösterenler
amerikayı istemeynler !!Yani psikolojik mesaj şu akpyi desteklemiyorsanız suçlusunuz!!
Evet bende ergenekondan suçluyum suçum Atatürkçü olmak ve af istiyorum !!!
-
zumsuk bunu yazdı:
-----------------------------ne kadar amerika akp karşıtı varsa tutuklandı ameirkanın ve akpnin boklarını söyleyen herkez göz altına alındı..
Teörr örgütümü ???ek bir terör örgütü var oda akp bi akp bi pkk!!
-----------------------------aynen öyle abi.
gün gelicek "aklımızı sikselerdi de inanmasaydık" dicekler. uyancaksınız elbet. ama öle bi uyutmuşlar ki sizi, öle körü körüne baglanmışsınız ki...
size bişe anlatmaya çalışmak bile hata. zaman herşeyin ilacı. gün gelicek özür diliceksiniz ;)
-
vallahi tebrikler.ortada bir suçlama var.bazı kanıtlar var.ve önümüzde uzunca bir dava dönemi var.şimdiden bu arkadaşlar suçsuz ilan edilmiş.kılıf da hazır.akp muhalifleri alınıyor : ) bu ülke bu zihniyetle nasıl temizlensin ? nasıl italya gibi derin devlet saçmalığını temizliyelim ? bizim millet olduğu gibi hukukçu.baksanıza olayı gayet güzel özetlemişler.akp muhalifi oldukları için alınıyorlar : ) evet koskoca paşalar bu sebepten alındı.hayret.
-
music bunu yazdı:
-----------------------------hırsızı içeri alırken iddaname koymuyolar herhalde önüne
her içeri alan için iddaname hazırlanması gerekmiyo ama bu operasyon büyük çaplı olduğu için iddaname hazrlandı bide her yorumun hakaret içeriyo reven bu konuda daha dikkatli ol bu sitenin adminleri bunu göz önüne alırlarsa sevinirim
sadce kendi görünü savun yaşım veya beynimle alakalı yorum yapacak en son kişi sensin
-----------------------------chingis arkadaşmadem ki senin beyninle alakalı yorum yapcak son kişi, ben aynı yorumu tekrarlıyorum son kişi olmayarak!!
Konuşuyosun boş konuşuyosun, desteklediğin değil beynine doldurulan görüşü savunuyosun.