Erkeklerin Göbek Sorunu
-
Sporu, koşusu sexi bi yana herşeyden önce yeme alışkanlığını değiştirmen gerek, yoksa kısa zamanda bı sekilde versende bi süre sonra tekrar alırsın. güzel hafif bir kahvaltı sebze meyve ağırlıklı öğle aksam yemeği yardımcı olabilir vücüdu ac bırakmak yerine sık az öğunlerle metabolizmayı sürekli çalıştırmak gerek, sindirim için bitki çaylarından yararlanabilirsin, özellikle yeşil çay yağ yakınında yardımcı olur bu yöntemle iki haftada üç kilo verdim spor olaylarinada gidicem kısa zamanda son durum boy 1.82 kilo 77 göbek hafif yağlanma var sporla uçurucam onlarida. Amma velakin tüm tavsiyeler herzaman yararlı olmayabilir, herkezin metabolik faliyetleri farklı olabilir ve kişiye özel beslenme ve spor programı için profesyonel insanlardan (diyetisyen + spor hocası kombosu) destek almalısın hocam.
-
aga göbek kadında rezalet erkekte asalettir :)
bende bu sözle kendimi avutuyorum işte :)
-
ilyas208 bunu yazdı:
-----------------------------
-----------------------------simdi sen benim gibi göbeksiz erkeklere ne demek istiyorsun :D
-
sirri bunu yazdı:
ilyas208 bunu yazdı:
-----------------------------simdi sen benim gibi göbeksiz erkeklere ne demek istiyorsun :D
-----------------------------rezil kepaze diyor size bu :|
-
balkonsuz erkek göbeksiz eve benzer yada su agaçsız kitap çocuksuz büyümez işte biraz karıştırdım ama sen en iyisi mekik çek koşu yap karın kaslarını geliştir.. :D
-
someone_from_71 bunu yazdı:
balkonsuz erkek göbeksiz eve benzer
yada su agaçsız kitap çocuksuz büyümez işte biraz karıştırdım ama sen en iyisi mekik çek koşu yap karın kaslarını geliştir.. :D
-----------------------------"
balkonsuz erkek göbeksiz eve benzer" bu kısım karıştı sankim :P :D
-
Seastar bunu yazdı:
scuderia bunu yazdı:
Mylitta bunu yazdı:
Göbeğimi seviyorum la :))
-----------------------------göbeklilerin kolpasıdır bu :))
-----------------------------ama harbiden ben seviyorum =)
-
someone_from_71 bunu yazdı:
balkonsuz erkek göbeksiz eve benzer yada su agaçsız kitap çocuksuz büyümez işte biraz karıştırdım ama sen en iyisi mekik çek koşu yap karın kaslarını geliştir.. :D
-----------------------------bu göbek olayı seni iice zor sokmuş :D
-
neden benim bir göbeğim yok ! :/
-
Shephard bunu yazdı:
-----------------------------neden benim bir göbeğim yok ! :/
-----------------------------olunca artık takıntıya girmesin umarım