Erkeklerin Göbek Sorunu
-
göbek sorunu warsa hareketsizlikten ziyade beslenme dengesizliğinden kaynaklanır hocam bi newi wücut isyan etmek için kullanır onu göbeği içine çekmeye çalıştığında çekebiliosan çekebildiğin yere kadarki gerçek göneğindir diğerleri şişliktir bağırsağında da mikrop olabilir oda etkilio olabilir bu çok yiyip az yemekle de ilgili deil tamamen sağlıksız beslenmeyle ilgili
-
Haci irwa hakli bir de plates videolari izle nette bazi karin kaslarini calistirma metodu ile o gobegi eritebilirsin kosmana gerek yok ben mekik cekerek eritim mesela :)
-
Haklı Olabilirsiniz Doktora Gidecem :(
-
Hocam benim de kilo filan normal göbek yok. Bu konuya göbekliler girdiğine göre soriyim ben de nasıl göbek yaparım? (Deli gibi ne bulduysam yiyorum hocam sebze hariç)
-
TheRaBBiT bunu yazdı:
-----------------------------
Hocam benim de kilo filan normal göbek yok. Bu konuya göbekliler girdiğine göre soriyim ben de nasıl göbek yaparım? (Deli gibi ne bulduysam yiyorum hocam sebze hariç)
-----------------------------Hocam Kan Bağışında Bulun Ben Ondan Şüphe Ediyorum
-
Shephard bunu yazdı:
neden benim bir göbeğim yok ! :/
----------------------------- -
YasamaK bunu yazdı:
Ya Konun Başlığı Biraz Garip Yapdım :D İşin Uzmanları Ve Hastaları Girsin Diye Neyse Hacılar Normalde Göbekli Bir İnsan Değildim Bundan Taki 6 Ay Öncesine Kadar Aniden Göbeğim Çıkdı Gelen Geçen Göbeğe Yapışdırıyor Uyuz Oldum Evde Bir 2 Spor Yapıyoruz Ama Ne Fayda Dürüst Düzgün Birşeyde Yemiyorum Sabah Kavaltısıyla Akşam 7 Kadar Dura Biliyorum Anlamadım Aniden Göbeğimin Çıkmasına Anlam Veremiyorum Ve Piskolijimide Bozdu Bazen Serbest Bırakıyorum Göbeği Patlıyacak Gibi Oluyor Alkol Falanda Almıyorum Uyuşdurucu Desen Onuda Kulanmıyorum Ara Ara Ayda Yılda Öyle Şeker Atarsam Atarım Yoksada Aramam Kan Verdim Bundan 6 Ay önce Vermeden Önce Kilo Falan Alırsın Dediler Almayı Bırak Göbek Ayar Eti Bundan Nasıl Kurtulucam Belkide Sizlerinde Böyle Sorunu Olabilir Böyle Bir Sorunla Karşılaşan Yada Kurtulan Varsa Bize Bir Açıklama Yapsın Yada Bana Kısacası Bu Göbekden Kurtulmak İstiyorum Bir Kaç Kişiyle Konuşdum Erkekliğin Şanından Falan Fişman Hesabı Yapdılar Deli Oldum Gelen Gecenin Vurmasına Dayanamıyorum Kavga Edecem Nerdeyse İnsanları Uyarıyorum Adamlar Dalga Geçer Gibi Çok Tatlı Duruyor Falan Fişman Vurulmayacak Şaka Yapılmayacak GiBi Değil Diyorlar :( Resmen Piskolijik Olarak Çüküntü İçerisindeyim
Bu Takıntı Olayı Gibi Olmaktan Korkuyorum :( http://www.tahribat.com/Forum-Takinti-Hastaligi-Olum-141662/
-----------------------------sabah kahvaltısıyla akşam 7'ye kadar durursan tabi göbek olur. akşam 7'de abaza gibi abanıyorsun yemeğe, ağırlık çöküyor hareketi minimuma indiriyorsun. sonra göbek çıktı diyorsun :D çıkar tabi. öğün sayını 5'e çıkart ve egzersiz yap bişiciğin kalmaz.
bi' de nokta kullan koca paragrafı tek nefesle okumak zor oluyor.
-
işe, gezmeye her bi sikim yere bisikletle git, bak nası erio
-
hocam yanlış anlama, kız arkadaşım , şişkolar için şoyle diyodu:
Çok yemiş az sıçmış.
Yani hocam biraz fazla sıçarsan iyi olur gibi .
-
yakında bomba diyetle geliyorum
3 ay sonra açıklayacağım
to be