Facebook Hakkında Her Şey
-
Eskiden üyesi bulundugum bir grupta bazı fotoğraflara yorum atmışım.Bunlar benim duvarıma gelen insanlar daha eski gönderilere tıklayınca karşılarına çıkıyor.Fakat grup tarafından engellendiğim için ben kendi duvarımda bunları göremiyorum.Gösterilecek hiç vir şey yok diyor.Yani o postlar var fakat grup beni engellediği için postları göremiyorum ve duvarımdan kaldıramıyorum.Verdiğin tüm postları kaldırma olayını denedim işe yaramadı ? Nedir bunları kaldırmamın yolu ?
-
Thewhitewizzard bunu yazdı:
-----------------------------
Eskiden üyesi bulundugum bir grupta bazı fotoğraflara yorum atmışım.Bunlar benim duvarıma gelen insanlar daha eski gönderilere tıklayınca karşılarına çıkıyor.Fakat grup tarafından engellendiğim için ben kendi duvarımda bunları göremiyorum.Gösterilecek hiç vir şey yok diyor.Yani o postlar var fakat grup beni engellediği için postları göremiyorum ve duvarımdan kaldıramıyorum.Verdiğin tüm postları kaldırma olayını denedim işe yaramadı ? Nedir bunları kaldırmamın yolu ?
-----------------------------zaten bu facebook'un mantık hatalarıda bezdirdi iyice beni ya ne saçma birşey bunlar
-
Eline sağlık. Duvar durumları silme muhabbeti güzelmiş.
-
Thewhitewizzard bunu yazdı:
-----------------------------hocam yorum yaptığında şuaray yazdın vs vs gibi birşey yazar profilinde sağ tarafta kaldırma şeysi var X şekline orda Tüm Yorum Hareketlerini Gizle dersen sanırım birdaha görünmez hatta nereye yorum yaparsan yap yorum yaptığın yer hakında profillnde bilgi bulunmaz
-
CaMeL bunu yazdı:
bütün duvarı temizlemek icin napmamız lazım ?
hocam onun yolu yok bende araştırmıştım fakat , firefox da bir eklenti ile otomatik silmesini sağlayabilirsin..buradada konusu vardı bir bakayımedit:
konu bu hocam
http://www.tahribat.com/Forum-Facebook-Sifirlama-137849/2/facebook
ama ben bu videoyu indirip adımları uygulamıştım
http://www.youtube.com/watch?v=2MoJi9dJGv8
-
çizik
-
hocam bi arkadaş benle ilgili bi grup açmıştı. kendi hesabını sildiği için grup şu anda yöneticisiz kaldı. bu grubu bi şekilde kapatmam lazım biraz araştırdım ama bi sonuca varamadım. gruba yönetici olup kapatmamın bi yolu var mı yardımcı olabilir misin?
-
Hack_Fat_Hakkinen bunu yazdı:
hocam bi arkadaş benle ilgili bi grup açmıştı. kendi hesabını sildiği için grup şu anda yöneticisiz kaldı. bu grubu bi şekilde kapatmam lazım biraz araştırdım ama bi sonuca varamadım. gruba yönetici olup kapatmamın bi yolu var mı yardımcı olabilir misin?
-----------------------------hocam facebook buna izin vermiyor maalesef yinede şansı dene verdiğim mail adreslerine mail at ama amacına ulaşabileceğini hiç sanmıyorum
-
BlackApple bunu yazdı:
Hack_Fat_Hakkinen bunu yazdı:
-----------------------------hocam facebook buna izin vermiyor maalesef yinede şansı dene verdiğim mail adreslerine mail at ama amacına ulaşabileceğini hiç sanmıyorum
-----------------------------hocam yönetici olmam çok da önemli değil grubu şikayet etsem kapanmaz mı yine de? öyle başıboş duracak mı yani?
-
mail at hocam derdini güzelce anlat mailde