folder Tahribat.com Forumları
linefolder Sosyal Ağlar
linefolder Facebook Hakkında Her Şey

Facebook Hakkında Her Şey

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Thewhitewizzard
    Thewhitewizzard's avatar
    Erkek

Eskiden üyesi bulundugum bir grupta bazı fotoğraflara yorum atmışım.Bunlar benim duvarıma gelen insanlar daha eski gönderilere tıklayınca karşılarına çıkıyor.Fakat grup tarafından engellendiğim için ben kendi duvarımda bunları göremiyorum.Gösterilecek hiç vir şey yok diyor.Yani o postlar var fakat grup beni engellediği için postları göremiyorum ve duvarımdan kaldıramıyorum.Verdiğin tüm postları kaldırma olayını denedim işe yaramadı ? Nedir bunları kaldırmamın yolu ?

sabır
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek

Thewhitewizzard bunu yazdı:
    -----------------------------

Eskiden üyesi bulundugum bir grupta bazı fotoğraflara yorum atmışım.Bunlar benim duvarıma gelen insanlar daha eski gönderilere tıklayınca karşılarına çıkıyor.Fakat grup tarafından engellendiğim için ben kendi duvarımda bunları göremiyorum.Gösterilecek hiç vir şey yok diyor.Yani o postlar var fakat grup beni engellediği için postları göremiyorum ve duvarımdan kaldıramıyorum.Verdiğin tüm postları kaldırma olayını denedim işe yaramadı ? Nedir bunları kaldırmamın yolu ?

zaten bu facebook'un mantık hatalarıda bezdirdi iyice beni ya ne saçma birşey bunlar

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Daniel-Koo
    Daniel-Koo's avatar
    Erkek

Eline sağlık. Duvar durumları silme muhabbeti güzelmiş.

ne diyon?
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    🧿
    BlackApple
    BlackApple's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

Thewhitewizzard bunu yazdı:

hocam yorum yaptığında şuaray yazdın vs vs gibi birşey yazar profilinde sağ tarafta kaldırma şeysi var X şekline orda Tüm Yorum Hareketlerini Gizle dersen sanırım birdaha görünmez hatta nereye yorum yaparsan yap yorum yaptığın yer hakında profillnde bilgi bulunmaz

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    piradomim
    piradomim's avatar
    Erkek

CaMeL bunu yazdı:

bütün duvarı temizlemek icin napmamız lazım ?

hocam onun yolu yok bende araştırmıştım fakat , firefox da bir eklenti ile otomatik silmesini sağlayabilirsin..buradada konusu vardı bir bakayım

edit:

konu bu hocam
    http://www.tahribat.com/Forum-Facebook-Sifirlama-137849/2/facebook

ama ben bu videoyu indirip adımları uygulamıştım

http://www.youtube.com/watch?v=2MoJi9dJGv8

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hacktorx
    hacktorx's avatar
    Erkek

çizik

artık hiçkimse beni yaşamıyor!! aşklarımı büyük kemanlarla çizdiler...içime belalar doğuyor.. yüzün parmaklarımın arasından kayıp yokoluyor...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mukavim_
    Mukavim_'s avatar
    Erkek

hocam bi arkadaş benle ilgili bi grup açmıştı. kendi hesabını sildiği için grup şu anda yöneticisiz kaldı. bu grubu bi şekilde kapatmam lazım biraz araştırdım ama bi sonuca varamadım. gruba yönetici olup kapatmamın bi yolu var mı yardımcı olabilir misin?

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    🧿
    BlackApple
    BlackApple's avatar
    Erkek

Hack_Fat_Hakkinen bunu yazdı:

hocam bi arkadaş benle ilgili bi grup açmıştı. kendi hesabını sildiği için grup şu anda yöneticisiz kaldı. bu grubu bi şekilde kapatmam lazım biraz araştırdım ama bi sonuca varamadım. gruba yönetici olup kapatmamın bi yolu var mı yardımcı olabilir misin?

hocam facebook buna izin vermiyor maalesef yinede şansı dene verdiğim mail adreslerine mail at ama amacına ulaşabileceğini hiç sanmıyorum

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mukavim_
    Mukavim_'s avatar
    Erkek

BlackApple bunu yazdı:

Hack_Fat_Hakkinen bunu yazdı:

hocam facebook buna izin vermiyor maalesef yinede şansı dene verdiğim mail adreslerine mail at ama amacına ulaşabileceğini hiç sanmıyorum

hocam yönetici olmam çok da önemli değil grubu şikayet etsem kapanmaz mı yine de? öyle başıboş duracak mı yani?

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    🧿
    BlackApple
    BlackApple's avatar
    Erkek

mail at hocam derdini güzelce anlat mailde

Toplam Hit: 68142 Toplam Mesaj: 303