Facebook Hakkında Her Şey
-
@saldıray
Hocam sordum o da Bug vardır veya bilmediği bir uygulamayı kabul ederek yada fake facebook sayfalarından login olarak şifresini kaptırmış olabilir dedi.
Öncelikli olarak;
Tüm uygulamalarını kaldırman yada bilmediğin uygulamaları kaldırman.
Şifreni değiştirmen.
Bu şekilde arkadaş olduğun kişinin arkadaş sayısında absürdlük olup olmadığını kontrol etmen
Güvenlik sayfasından "izin verilen cihazlar" listesinden giriş yapan bilgisayarları kontrol etmen.
-
Kayıt olurken telefonla doğrulama istiyor, bunu aşmanın yolu yok mu?
-
SpoofU bunu yazdı:
-----------------------------
Kayıt olurken telefonla doğrulama istiyor, bunu aşmanın yolu yok mu?
-----------------------------telefonunuzu yazmanıza gerek yok. bir kaç kişiyle arkadaş olun mesajlaşın sayfalara gruplara üye olun kısaca facebookta biraz aktif olun onay istemesi kalkacaktır
-
İyide daha yeni kayıt oldum onay sayfasından başka sayfa yokki
-
SpoofU bunu yazdı:
-----------------------------
İyide daha yeni kayıt oldum onay sayfasından başka sayfa yokki
-----------------------------mail onayı yaptın mı ?
eğer yinede cep telefonunu soruyorsa yapacak birşey yok cep telefon numarası yazacaksınb ücretsiz olarak mesaj gönderecek mesajdaki kodu gireceksin
-
cızzık
-
arkadaşın mail adresi ve facebook u alınmış. şifreyi 0 lamak içinde baya deneme yaptı sanırım "Şifre yenileme denemesi haklarını doldurdun. Hesabına erişmekte hala sorun yaşıyorsan, yardım için lütfen" bu sorunu veriyor sıfırlamak isteyince. başka ne türlü geri almaya çalışılabilir. yada bu şifre yenileme deneme hakkı 0 lanacakmı yine.
-
Bir arkadasım var 1-2 hafta arkadas lıstemde goremıyorm sonra tekrar gelıo bu nasıl oluo , ona daha sormadım benı sılıp tekrarmı eklıyor nedir yanı
-
Soru olayi var sordugun soruyu kaldiramiyorsun düzelme , varmi yada kaldirmak icin baska yontem.. ?
-
Hocam messenger ile face hesabımı senkronize ettim.. Ama face iletilerimin messenger iletim olarak görünmesini istemiyorum nasıl ayarlayabilirim?