Fenomen, 6. His Cumhuronat Videosu (Matrix)
-
Bu işte bir hile varmı yoksa adam harbi harbi biliyormu. Eğer biliyorsa harbi matrix herif.
Bu arada unutmadan:
HolyOne Notu: Tahribata degerli katkıları olan cumur kardesimizi SMS lerimizle destekleyelim , arkadaş hacki aşmış direk matrix olmuş hakkını verelim.
-
Ben tombalak adamla kızılderili amcayı destekliyorum :)
Tombalak adamın gözlerinin değişmesi etkileyiciydi :|
Kızılderili amcada çok karizmatik lan :) Saçları,giyinişi,konuşması ve motoru :)
-
nick neydi bu cumhurun ?
-
ExcellencE bunu yazdı:
-----------------------------
nick neydi bu cumhurun ?
-----------------------------cumhuronat
-
şerefsizim ismin "sibel" olduğunu daha kimlik piyasaya çıkarken bildim =)
eski sevgilimin adı da bu aralar aklımı kurcalıyordu malum, salladım tuttu =)
-
O ne lan :| bilader nasıl yapıolar bunu telepati ?yuhh artık yani hLL olsun falla.
-
o kadar soru soruyor bilsin artık. canlı yayında seyredirken bende gözlerimi kapattım, onunla birlikte dinledim. tuttuğun şey yumuşakmı plastikmi renkilimi falan sordu, ondan çok çok önce toka yı tahmin ettim. yeminle
-
hotboy bunu yazdı:
o kadar soru soruyor bilsin artık. canlı yayında seyredirken bende gözlerimi kapattım, onunla birlikte dinledim. tuttuğun şey yumuşakmı plastikmi renkilimi falan sordu, ondan çok çok önce toka yı tahmin ettim. yeminle
-----------------------------nüfus kağıdı ne ayak peki?
-
stillalive bunu yazdı:
-----------------------------hotboy bunu yazdı:
-----------------------------edit medit sedit sedat vedat
-
stillalive bunu yazdı:
-----------------------------hotboy bunu yazdı:
-----------------------------ondada çoğu kişi kulaklıkla bilgi aldığını iddia edio
-
bence kulaklıkla alıor
:D