Fenomen, 6. His Cumhuronat Videosu (Matrix)
-
Stigma bunu yazdı:
-----------------------------
Glaxoks bunu yazdı:
-----------------------------bence kulaklıkla alıor
:D
-----------------------------yok yok kesin üç harfliler :p
:)
-----------------------------Bu işde de kızların payımı var yani :/
-
Kadın iyiki bir adamın aleti tutmadı :P :D Cumhurun soracağı soruları tahmin edemiyorum :| Bu arada canlı yayında hiç kaşık eğme vs telekineziyle ilgili işlere giren birisi olmadı sanırım. Hep kolpalığa açık şeyler. Aysel Gürelle iletişim kuruyormuş falan. Alnımızda mal yazıyor sanki.
-
Swool bunu yazdı:
Stigma bunu yazdı:
Glaxoks bunu yazdı:
-----------------------------komiksin dostum :P
-
FireX bunu yazdı:
Kadın iyiki bir adamın aleti tutmadı :P :D Cumhurun soracağı soruları tahmin edemiyorum :| Bu arada canlı yayında hiç kaşık eğme vs telekineziyle ilgili işlere giren birisi olmadı sanırım. Hep kolpalığa açık şeyler. Aysel Gürelle iletişim kuruyormuş falan. Alnımızda mal yazıyor sanki.
-----------------------------Hocam kaşık bükme vb. şeyleri yapmamalarının sebebi saat çalıştırma gibi şeylerin telekinezinin ilk deneyleri olmasıdır yani en basitleri bunlardır eğer bana zihnimi anında temizlerim diyosan sana kaşığı 30 dk içinde nasıl bükebileceğini gösterebilirim.Telekinezi telepati vb. şeylerde en önemlisi zihni temizlemek ve istemektir.Uri Geller'ın tv başındakilerede kaşık bükme vb. şeyler yaptırmasının sebebide budur en kolayı olduğu için zihnini temizleyip kaşığa odaklananların veya saate odaklanakların kaşığı büküldü veya saati çalıştı masayı uçurmada aynı mantıktır.
-
FireX bunu yazdı:
-----------------------------uzunmu ? kıllı mı ? böyle damarlı bişi dimi ? falan derdi heralde :)
-
Swool bunu yazdı:
Stigma bunu yazdı:
Glaxoks bunu yazdı:
-----------------------------Adımız çıkmış dokuza inmez sekize :)
-
uzatmış saçı takmış uzuzn olan saçın arkasına kulaklığı:DBizi yiyo:D
-
hotboy bunu yazdı:
o kadar soru soruyor bilsin artık. canlı yayında seyredirken bende gözlerimi kapattım, onunla birlikte dinledim. tuttuğun şey yumuşakmı plastikmi renkilimi falan sordu, ondan çok çok önce toka yı tahmin ettim. yeminle
-----------------------------hahahha ama o toka degil paket lastigi : D
edit: a** herkes yalancı bi siz dogrusunuz dimi.?? neden insanlara bu kadar az güveniyosunuz?? adam tahribatta bulunmuş zamanında..holy iyi adamdır diyo..bu sitede o adamı tanıyan bi sürü insan var..
siz yapamıyosunuz die hiç kimse yapamaz mı??
-
siktirsin gitsin bu ne amk :))
bende bi bok var sandım
matrixdeki gibi hawa uçup tekme atıcak
ne bileyim masayı sırayı bükecek falan :D
co : metal bişey warmı
karı : evet
co : zamanla alakalı bişey olabilir mi
karı : evet
co : saat olabilirmi ?
karı : evettttt
seyirciler : alkışşşşş :Dsiktir git amk
zamanla alakalı bişey olabilirmi diyor :)
zamanla alakalı olan şey başka ne olabilir mk
prezervatif olacak değil yaa :))))
siktir git ya :) git babanneni kandır onlarla :)
-
bu zaten herkeste olan bişey a.q zorda değil o kadar konsantrasyon ve yoğunlaşma ile herkes yapabilir.
salakların içinde alimlik yapmaya gerek yok sanki kimsede olmayan bişeymiş gibi aktarmayada gerek yok proğram çok iyi fakat bu düşünceden nefret ediyorum ama yinede uri Geller gibi birinin Türkiyede proğram yapması ve böyle bir proğram yapması gerçekten çok iyi demekki Türkiye artık gelişiyor... bu proğramları 10 yıl önce yapsalar cinci hoca konumuna girerlerdi kesin :)))