folder Tahribat.com Forumları
linefolder Bilişim Güvenliği
linefolder Firewall Cihazı Önerileri

Firewall Cihazı Önerileri

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ayhun
    ayhun's avatar
    Erkek

Bi müşterimize 30 kullanıcı için firewall cihazına ihtiyacımız var bu cihaz bir call center için kullanılacak draytek diye bi firma sürekli karşıma cıkıyor bu firmanın cihazmı iyi olur yoksa baska bi firmadanmı secmeliyim. birde model verebilirseniz sevinirim.

delimiyim ben?
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RETRET
    RETRET's avatar
    Erkek
    ayhun bunu yazdı

Bi müşterimize 30 kullanıcı için firewall cihazına ihtiyacımız var bu cihaz bir call center için kullanılacak draytek diye bi firma sürekli karşıma cıkıyor bu firmanın cihazmı iyi olur yoksa baska bi firmadanmı secmeliyim. birde model verebilirseniz sevinirim.

PFsense kur geç.

ulan hepiniz yaşlanmışlınız size inat ben yaşlanmayacam saç da ektirecem pilates de yapacam, götümü yiyin.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HoLyCat
    HoLyCat's avatar
    Erkek

Checkpoint onerimdir.

Kullaniyorum tavsiye ederim.

🆃🅰🅷🆁🅸🅱🅰🆃.🅲🅾🅼
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Muhalif Yorumcu
    SeRDaR
    SeRDaR's avatar
    Erkek

Sophos a bir bak 

Siklediğin Kadar Siklenirsin. Siklendiğin kadar Siklersin.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fikibok
    KaptaN
    KaptaN's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    RETRET bunu yazdı
    ayhun bunu yazdı

PFsense kur geç.

15 pc olan bi şirkette domain yapısı,group policy filan yok kullanabilirmiyim ? Bunun için nasıl bir makine lazım ? Ne yapmam lazım standart olarak istedigim ayarlar var belirli sitelere girme belirli yerlere erişme tabiki bide kim nereye girmiş çıkmış mümkünmüdür?

Rdp saldırıları için bi önlem olur mu ? 

KaptaN tarafından 24/Haz/15 11:26 tarihinde düzenlenmiştir
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    All hail to Tux
    sandman
    sandman's avatar
    Erkek

FW'ı ne için kullanacaklar?

Özel bir durum için kullanmayacaklarsa arkadaşın dediği gibi PFsense olur

Mühendis kahveyi projeye dönüştüren bir insan evladıdır.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    demirci
    demirci's avatar
    Erkek

fortinet al isini gorur

Bir vatanin vardi da biz mi aldik elinden Bir bayragin vardi da biz mi indirdik. dedeleriniz zamaninda savasti da biz mi ellerinden aldik simdi sen neyin hakkini istiyorsun simdi sen nerenin bir karis topragini istiyorsun 30 yildir ruyalardasin birak bu siyonist gorusu birak bu ermeni dusunceyi birak....
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sRcN
    sRcN's avatar
    Erkek

Call center varsa işin içinde önerebileceğim 2 marka hiç önermeyeceğim 1 marka var. 

Önereceğim markalar Zywall USG-300 (bu modelin VOIP Desteği var), Fortigate (VOIP Desteği olan bi model) ayrıca birden fazla internet hattını birleştirip switchlere sunabilir. Multi Wan Load Balance özelliği kesinlikle olan bi cihaz seçimi yap.

ÖNERMEYECEĞİM TEK MARKA MIKROTIK. Ararsın adamları dersin ki konuşmalar donuyor, düşüyor, mailllere bazı dönemlerde de gelen sunucusuna bağlanamıyor hatası alırsın (yandex imap) abi yaptık ya bu kadar oluyor abi derler. Sıkıntı firewallda değil derler firewalldan arındırıp switchlere verince metroneti çatır çatır çalışır anlatırsın aaa çok ilginç abi ama biz herşeyi yaptık derler. Herşeyden önemlisi bu MIKROTIK zaten internet cafeler için biçilmiş kaftan onun dışında hiç bir kurumsal yapıya sokulmaması gereken bir marka. 

Sonunda monte edecektim bi yerlerine de neyse ki ZyWall USG-300 aldım rahatladım. 

Wordpress - SEO & Digital Marketing
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cache
    cache's avatar
    Erkek
    demirci bunu yazdı

fortinet al isini gorur

En iyisi olmadan önce, her zaman en kötüsü olmaz mı ?
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ayhun
    ayhun's avatar
    Erkek

@sandman 

call centera surekli ddos atackları oluyor onları engellemek amac serverları vs yok bide call center voip üzerinden calışıyor amaç onu korumak.

@scrn

hocam bu soylediğin markalarda panel arayuzu ve duruma gore loglama yaptırabiliyormuyuz birde içlerinde antivirus mevcutmu? birde hocam bu zyxel de modemlerınde ve acsses pointlerindeki gibi data şişmesinden dolayı kitlenme olmuyor değilmi?

ayhun tarafından 24/Haz/15 12:54 tarihinde düzenlenmiştir

delimiyim ben?
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    siyahbereli
    siyahbereli's avatar
    Erkek

Fortinet olabilir

60d isini rahatlikla gorur

loglama icinde Fortianalyzer

Yapmadıklarınıza pişman olmaktansa, Yaptıklarınıza pişman olun...Yapın pişman olun, yada yapmayın yine pişman olun.
Toplam Hit: 14757 Toplam Mesaj: 18
firewall draytek