Firewall Cihazı Önerileri
-
-
-
Checkpoint onerimdir.
Kullaniyorum tavsiye ederim.
-
Sophos a bir bak
-
RETRET bunu yazdı
15 pc olan bi şirkette domain yapısı,group policy filan yok kullanabilirmiyim ? Bunun için nasıl bir makine lazım ? Ne yapmam lazım standart olarak istedigim ayarlar var belirli sitelere girme belirli yerlere erişme tabiki bide kim nereye girmiş çıkmış mümkünmüdür?
Rdp saldırıları için bi önlem olur mu ?
KaptaN tarafından 24/Haz/15 11:26 tarihinde düzenlenmiştir -
FW'ı ne için kullanacaklar?
Özel bir durum için kullanmayacaklarsa arkadaşın dediği gibi PFsense olur
-
fortinet al isini gorur
-
Call center varsa işin içinde önerebileceğim 2 marka hiç önermeyeceğim 1 marka var.
Önereceğim markalar Zywall USG-300 (bu modelin VOIP Desteği var), Fortigate (VOIP Desteği olan bi model) ayrıca birden fazla internet hattını birleştirip switchlere sunabilir. Multi Wan Load Balance özelliği kesinlikle olan bi cihaz seçimi yap.
ÖNERMEYECEĞİM TEK MARKA MIKROTIK. Ararsın adamları dersin ki konuşmalar donuyor, düşüyor, mailllere bazı dönemlerde de gelen sunucusuna bağlanamıyor hatası alırsın (yandex imap) abi yaptık ya bu kadar oluyor abi derler. Sıkıntı firewallda değil derler firewalldan arındırıp switchlere verince metroneti çatır çatır çalışır anlatırsın aaa çok ilginç abi ama biz herşeyi yaptık derler. Herşeyden önemlisi bu MIKROTIK zaten internet cafeler için biçilmiş kaftan onun dışında hiç bir kurumsal yapıya sokulmaması gereken bir marka.
Sonunda monte edecektim bi yerlerine de neyse ki ZyWall USG-300 aldım rahatladım.
-
demirci bunu yazdı
fortinet al isini gorur
-
@sandman
call centera surekli ddos atackları oluyor onları engellemek amac serverları vs yok bide call center voip üzerinden calışıyor amaç onu korumak.
@scrn
hocam bu soylediğin markalarda panel arayuzu ve duruma gore loglama yaptırabiliyormuyuz birde içlerinde antivirus mevcutmu? birde hocam bu zyxel de modemlerınde ve acsses pointlerindeki gibi data şişmesinden dolayı kitlenme olmuyor değilmi?
-
Fortinet olabilir
60d isini rahatlikla gorur
loglama icinde Fortianalyzer