General Mobile One Geliyor
-
Google ile ortak çalışmışlar. Nexus serisi gibi ilk Android güncellemeleri 2 sene boyunca bu cihaza gelecek. Saf Android deneyimi.
Donanımhaber İncelemesi : http://www.donanimhaber.com/cep-telefonlari/haberleri/General-Mobile-4G-akilli-telefon-video-on-inceleme-Android-511-Google-destegi-ve-dahasi.htm
- Çift Sim Kart.
- Çıkartılabilir 2.500 amper batarya.
- Deri kaplama arka kapak.
- 2 GB Ram.
- 4G
-
hoşuma gitti ne zaman satışa cıkar acaba
-
Discovery 2 900 tl ye yakın fiyat la piyasaya sürdüler şimdi ise 700 lira dan bahsediyolar tel çıkmadan okutsammı bnm cihazı bilemedim:|
-
Google özel sayfa bile hazırlamış :
-
oha 700 tl olursa piyasanın damına çam diker
-
İşte bu alınır. Sırf 2 yıl günceleme desteği için
-
çok iyi , general mobile prim vermeyede başladı cihaz başına , artık satabiliyoruz.
2 yıl güncelleme desteği ve fiyat vestel gitsin kendine çeki düzen versin türkiye de casper ve gm den başka yerli üretici yok gözümde.
bu arada arka kapak desenli plastik galiba deri veya note 4 deki gibi yumuşak kapak değil gibi.
emin olamadım.
edit : t60 gibi snapdragon 610 değilmiş 410 kullanıyor , donanım bi tık altta kaldı. :) :(
edt2 : 410 un performansına baktım , ilk nexuslar gibi performans odaklı bir cihaz değil oyunlarda sizi süründürür
oyun için alanlar uzak dursun
mail etc. için düşünenler alsın.
ön sipariş ile t60 daha mantıklı bir çözüm.
PanxeR tarafından 13/May/15 14:40 tarihinde düzenlenmiştir -
PanxeR bunu yazdı
çok iyi , general mobile prim vermeyede başladı cihaz başına , artık satabiliyoruz.
2 yıl güncelleme desteği ve fiyat vestel gitsin kendine çeki düzen versin türkiye de casper ve gm den başka yerli üretici yok gözümde.
bu arada arka kapak desenli plastik galiba deri veya note 4 deki gibi yumuşak kapak değil gibi.
emin olamadım.
edit : t60 gibi snapdragon 610 değilmiş 410 kullanıyor , donanım bi tık altta kaldı. :) :(
edt2 : 410 un performansına baktım , ilk nexuslar gibi performans odaklı bir cihaz değil oyunlarda sizi süründürür
Bu telefonun kafadan 2 sene Güncelleme alacağı belli. T60 ise tipki t50 gibi Çıktığı surumde kaalçaktır. Bu telefonun bataryası çıkıyor t60 çıkmıyor.
-
PanxeR bunu yazdı
emin olamadım.
410 çok mu kötü? ayrıca gpu su ne biliyor musun. oyun performansı çok mu kötü olur?
-
Cihaz aslında android one. Yurtdisinda 100$ olarak satışa başlandı. GM Türkiye satışını sagliyor
-
15 mayıs'ta satışa çıkıyormuş.