General Mobile One Geliyor

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek
    rocketadam bunu yazdı

Çift dokununca ekran açılıyor mu

Saf Android te bu tip Özellikler olmaz hocam.

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı amk.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rocketadam
    rocketadam's avatar
    Erkek
    mkyb bunu yazdı
    rocketadam bunu yazdı

Çift dokununca ekran açılıyor mu

Saf Android te bu tip Özellikler olmaz hocam.

teşekkürler bilgi içim. o zaman alınmaz bu cihaz :D

Bir milletin zenginliği hisse senetleri değil, hissi senetleridir.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    acikistihbarat
    acikistihbarat's avatar
    Erkek

çift sim kart yok.

arka kapak deri kaplama değil plastik. deri görünümünde.

saf android var. eklenti vs yok. sadece gm nin asistan uygulaması var o da teknik danışman rehber gibi bişey.

şarjı çok iyi değil. ortalama kullanımda 1 günü zor çıkarıyor. görüşme yaparken sanki biraz fazla ısınıyor gibi.

rehber vs gibi uygulamarda ekleme çıkarma yapmak bana zor geldi. mesela samsungdaki gibi yavaş ama rahat bir kullanım sunmuyor. hızlı ama karışık.eski telefondan rehberdekileri vcf dosyasına yedekledim gm 4g ye kopyaladım ama içe alırken google hesabının içine aldı direk telefona almadı. ordan bi de senktronizasyon yaptı eski listeyle karıştı. hayatta yapacağım en son şeyi yaptım ve rehberi düzenlemek için gm müşteri hizmetlerini aradım :D

ha bi de oyun performansı çok iyi değil. adreno 306 mı ne var. dm discovery 2 ile bu cihaz arasında kalan varsa direk discovery 2 yi alsın bu cihaz çok iyi değil. google ın 2 sene güncelleme sözü havada kalır mı kalmaz mı belli değil. muhtemelen bir tane büyük güncelleme alınca diğeri için vakit yetişmedi hesabı yaparlar.s3 te olduğu gibi sonra üvey evlat muamelesi yaparlar.

son olarak da mekanik tuş kullanmaya alıştığımdan sadece dokunmatik tuşlara alışamadım. tuşlar ekranın altını gereksiz yere işgal ediyor gibi görünüyor. özellikle kamera uygulamasında ekranın  bir kısmı çekme tuşuna ayrılmış ve berbat görünüyor. yakın zamanda discovery 2 ile değiştirmeyi düşünüyorum. alma fikri olanlara duyurulur. (hb den alındı peşin 701 tl)

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RotKerim
    RotKerim's avatar
    Erkek

mustafa root cıktı mı?

Fuck Mobb Deep Fuck Biggie Fuck Bad Boy as a staff record label and as a mother fuckin crew. En büyük hayalimi sordu geçenlerde birisi Midtown metrosundan inip Broadwayde bir kaç tur attıktan sonra Union Square Park karşındaki Starbucksda bir kahve içmek.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek
    acikistihbarat bunu yazdı

çift sim kart yok.

arka kapak deri kaplama değil plastik. deri görünümünde.

saf android var. eklenti vs yok. sadece gm nin asistan uygulaması var o da teknik danışman rehber gibi bişey.

şarjı çok iyi değil. ortalama kullanımda 1 günü zor çıkarıyor. görüşme yaparken sanki biraz fazla ısınıyor gibi.

rehber vs gibi uygulamarda ekleme çıkarma yapmak bana zor geldi. mesela samsungdaki gibi yavaş ama rahat bir kullanım sunmuyor. hızlı ama karışık.eski telefondan rehberdekileri vcf dosyasına yedekledim gm 4g ye kopyaladım ama içe alırken google hesabının içine aldı direk telefona almadı. ordan bi de senktronizasyon yaptı eski listeyle karıştı. hayatta yapacağım en son şeyi yaptım ve rehberi düzenlemek için gm müşteri hizmetlerini aradım :D

ha bi de oyun performansı çok iyi değil. adreno 306 mı ne var. dm discovery 2 ile bu cihaz arasında kalan varsa direk discovery 2 yi alsın bu cihaz çok iyi değil. google ın 2 sene güncelleme sözü havada kalır mı kalmaz mı belli değil. muhtemelen bir tane büyük güncelleme alınca diğeri için vakit yetişmedi hesabı yaparlar.s3 te olduğu gibi sonra üvey evlat muamelesi yaparlar.

son olarak da mekanik tuş kullanmaya alıştığımdan sadece dokunmatik tuşlara alışamadım. tuşlar ekranın altını gereksiz yere işgal ediyor gibi görünüyor. özellikle kamera uygulamasında ekranın  bir kısmı çekme tuşuna ayrılmış ve berbat görünüyor. yakın zamanda discovery 2 ile değiştirmeyi düşünüyorum. alma fikri olanlara duyurulur. (hb den alındı peşin 701 tl)

Şarj ve ısınma sorunlarının sebebi telefonun romu 4 çekirdeğide sürekli 800 mhz'de çalıştırmasında dolayı oluyor. General Mobile sorun Google'a bildirildi güncelleme gelecek dedi.

Rehber için bir şey diyemem zira Android'in orjinal rehberi. Exdialer isimli programı rehber olarak kullanabilirsin.

Dokunmatik tuşlar için ise yapacak bir şey yok. Google artık zorunlu tutuyor. Samsung ve Çinli markalar harici tüm markalar doknumatik tuş kullanıyor.

Google'ı mahalle bakkalı mı sandın ? Adamlar kutuya bile Bu cihaz 2 sene Google güncelleme garantisi altındadır. yazmış.

@rotkerim

Hocam bilmiyorum telefon bana ait değil root atmayı denemedim.

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı amk.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    husnuweb
    husnuweb's avatar
    Erkek

100 dolarlık telefon bu aklınızda bulunsun. 

700 lira kesinlikle etmeyecektir.

He is finding himself.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek
    husnuweb bunu yazdı

Bana Türkiye garantili bu donanıMA sahip 100 dolara telefon söyler misin ?

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    husnuweb
    husnuweb's avatar
    Erkek
    mkyb bunu yazdı
    husnuweb bunu yazdı

Bana Türkiye garantili bu donanıMA sahip 100 dolara telefon söyler misin ?

telefon fiyat performans olabilir; ama 700 liraya dünyanın en iyi telefonunu almayı beklemeyin diye diyorum.

malzeme kalitesi dandik, boş ve zevksiz bir telefon olacak.

He is finding himself.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

bende sana diyorumki bu fiyata bu özellikte alınacak bir telefon göster Türkiye şartlarında. Bu donanıma sahip en ucuz telefon ASUS Zenfone 5 var onda da şarj aletine Bağımlı yaşarsın. 

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MemBaran
    MemBaran's avatar
    Erkek

Kalitesi ve teknik servis kısmı bence berbat...

Yağmur yağmur yağmur...
Toplam Hit: 11724 Toplam Mesaj: 94