folder Tahribat.com Forumları
linefolder Oyunlar
linefolder GTA San Andreas İlginç Bir Hata

GTA San Andreas İlginç Bir Hata

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HanDSomE
    HanDSomE's avatar
    Erkek
        Arkadaşlar aranızda oynamış veya oynayan vardır. GTA san andreas yükledim gayet güzel oynuyorum. R görevi var bir araba alıyorsun ve bir eve gidip en az 3 kutu silah alıp arabaya binip sarı kutucukla gösterilen yere gidiyorum. Tam o sarı kutulu yere gidip eve gelmeme yakın oyun donuyor (Bilgisayarımda Microsoft visual studio var) bu program açılıyor ve oyundan otomatik çkıyor. Dedim 5 saattir oynuyorum normal şansa olmuştur. Ama ne zaman tam eve yaklaşıyım aynı hatayı veriyor program açlıyor ve oyundan atıyor? nasıl düzeltebilirim bunu
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Glaxoks
    Glaxoks's avatar
    Erkek

yüklediğin cd/dosya bozuk

bendede vardı bu hata

eğer winrar la sıkıştırılmışsa

winrarın son sürümünü indir öyle açmaya çalış dosyaları

oda işe yaramazsa

başka bir cd/dosyadan yükle :) 

"Murid" Değil "Murit"
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HanDSomE
    HanDSomE's avatar
    Erkek
    hocam netten indirdim toplam 670 mb .Rarlı onuda riplemişler. Yani cd'den felan yüklemedim direkt netten indirip rarları açığa çkardım ama o dosyalarıda sildim. o oyunu başkalarıda yükleyip oynamış ve sorun yaşamamış
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mafyakizi
    mafyakizi's avatar
    Dişi
    kurulumda hata olabilir

İ.S.O teşekkürler
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Glaxoks
    Glaxoks's avatar
    Erkek

HanDsomE bunu yazdı:
    -----------------------------
    hocam netten indirdim toplam 670 mb .Rarlı onuda riplemişler. Yani cd'den felan yüklemedim direkt netten indirip rarları açığa çkardım ama o dosyalarıda sildim. o oyunu başkalarıda yükleyip oynamış ve sorun yaşamamış

aynı kaynaktan mı?indirip sorun yaşamamışlar

dediğim gibi winrar'ın son sürümünü indirdin mi ?

"Murid" Değil "Murit"
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cold-m4
    cold-m4's avatar
    Erkek
    valla glaxoks un dediğini yap, o konuda birşey söyleyemeyeceğim ama visual studio nun açılmasının sebebi pc nin direk hata ayıklama moduna geçiyor olması :)
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ozAnkaraguclu
    ozAnkaraguclu's avatar
    Erkek
    glaxoksun dediklerini yap olamdı netten save dosyasını indir o bölümden sonra olan onla devam et :)

"Milliyetin en belirgin niteliklerinden biri dildir. Türk milletindenim diyen insan her şeyden önce ve mutlaka Türkçe konuşmalıdır. Türkçe konuşmayan bir insan Türk kültürüne, topluluğuna bağlılığını iddia ederse buna inanmak doğru olmaz. " Mustafa Kemal ATATÜRK
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Madcrazy
    Madcrazy's avatar
    Erkek

hacı aynısı bendede oldu kendimce bi çözüm buldum

malkarı yükleyince giderken aadamın konusmasını bitirdimesine yakın o hata geliyo

tam hatırlamıyorum 

orda polise yakalanma şifresi yazıcaksın yada polise yakalanmama şifresi yazıcaksın ve öyle geçiceksin yada sobeit hack kur malalrı al arabayı uçur 10 saniyede gel malları at olur

Hardcore Gamer - Android Game Developer
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SpArK
    SpArK's avatar
    Erkek

HanDsomE bunu yazdı:
    Arkadaşlar aranızda oynamış veya oynayan vardır. GTA san andreas yükledim gayet güzel oynuyorum. R görevi var bir araba alıyorsun ve bir eve gidip en az 3 kutu silah alıp arabaya binip sarı kutucukla gösterilen yere gidiyorum. Tam o sarı kutulu yere gidip eve gelmeme yakın oyun donuyor (Bilgisayarımda Microsoft visual studio var) bu program açılıyor ve oyundan otomatik çkıyor. Dedim 5 saattir oynuyorum normal şansa olmuştur. Ama ne zaman tam eve yaklaşıyım aynı hatayı veriyor program açlıyor ve oyundan atıyor? nasıl düzeltebilirim bunu

Blgisayarinda visual studio olduguna gore tahminimce programcisin.Debugger filan debugging in de ne oldugunu biliyorsundur.Tahminimce

oyunda geldigin noktada eger crack varsa buyuk ihtimalki bundandir programin memory adreslerini filan ulasip degistiriyordur veyahut programin bazi noktalarini

kirip baska yerlere jump ettiriyordur bu yuzden program sana hata veriyordur ve Visual Studio DEFAULT olarak debugger olarak tanimlanmistir bunuda sen

ayarlamissindir buyuk ihtimal cunku soruyor programin kurulumunda oyle hatirliyorum.Eger oyun orjinal ise , sanslisin demek zevkli deneyimler yasayabilirsin

bir oyundaki hatayi bulup fixlemek report etmek gibi.Oyunun kirildigi noktadan sonra dedigin gibi visual studio debugger a dusuyorusun buyuk ihtimal , ordan

jumper adreslerini memory adreslerini filan trace edersen belki hatayi yakalayabilirsin belki kendi mermoryinde sorun olabilir programin o anda yuklendigi adresi

okuyamiyodur yazamiyodur ne bileyim raminde bozukluk vardir yada donanimsal olaylar yuzunden birseyler olabilir , fakat en guzeli ( ben bilmesmde bu isleri

cok) trace edip debuggerdan hatalarin kaynaklandigi yerleri bulsan ve report edersen belki hos olabilir .Kolay gelsin :)

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HanDSomE
    HanDSomE's avatar
    Erkek

hocam öcnelikle hepinizde cvblardan dolayı tşk ederim sorumu şu şekilde yineliyeyim.

Oyunu bir forumdan indirdim ve toplam 670 mb.RAR boyutunda RİP'lenmiş.  o oyunu aynı kaynaktanindirip oynayanların sorun yaşadığına dair bir mesaj göremedim. İndirdim oyunu winrarları açıyorsunuz bir daha çkıyro onuda açıyorsunuz oyun kurulu vaziyette karşınızda yani bir daha setuıp felan demenize gerek kalmıyor. Bu R bölümünde 3 kutuyu arabaya yükledim tam gidicem evin yakınlarında bu hata çkıyor.programlama bilgim yok malesf:(

bazı arkadaşlar bu konu hakkında polise yalakan patlat öl felan demişte amaç o kutuları sarı noktaya götürmek değilmi zaten:S

veya gta oynayan varsa bu save'yi vereyim sadece o bölümü bitirip bana atabilirlermi geri 

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Madcrazy
    Madcrazy's avatar
    Erkek
    anlamadın hocam polise yakalanma şifresi girince adam susuyo konusmuyo ve oyun kapanmıyo böylece malları gidip atıyosun oraya sonra polisten kurtulma yaz (:

Hardcore Gamer - Android Game Developer
Toplam Hit: 5055 Toplam Mesaj: 15