GTA San Andreas İlginç Bir Hata
-
Arkadaşlar aranızda oynamış veya oynayan vardır. GTA san andreas yükledim gayet güzel oynuyorum. R görevi var bir araba alıyorsun ve bir eve gidip en az 3 kutu silah alıp arabaya binip sarı kutucukla gösterilen yere gidiyorum. Tam o sarı kutulu yere gidip eve gelmeme yakın oyun donuyor (Bilgisayarımda Microsoft visual studio var) bu program açılıyor ve oyundan otomatik çkıyor. Dedim 5 saattir oynuyorum normal şansa olmuştur. Ama ne zaman tam eve yaklaşıyım aynı hatayı veriyor program açlıyor ve oyundan atıyor? nasıl düzeltebilirim bunu
-
yüklediğin cd/dosya bozuk
bendede vardı bu hata
eğer winrar la sıkıştırılmışsa
winrarın son sürümünü indir öyle açmaya çalış dosyaları
oda işe yaramazsa
başka bir cd/dosyadan yükle :)
-
hocam netten indirdim toplam 670 mb .Rarlı onuda riplemişler. Yani cd'den felan yüklemedim direkt netten indirip rarları açığa çkardım ama o dosyalarıda sildim. o oyunu başkalarıda yükleyip oynamış ve sorun yaşamamış
-
kurulumda hata olabilir
-
HanDsomE bunu yazdı:
-----------------------------
hocam netten indirdim toplam 670 mb .Rarlı onuda riplemişler. Yani cd'den felan yüklemedim direkt netten indirip rarları açığa çkardım ama o dosyalarıda sildim. o oyunu başkalarıda yükleyip oynamış ve sorun yaşamamış
-----------------------------aynı kaynaktan mı?indirip sorun yaşamamışlar
dediğim gibi winrar'ın son sürümünü indirdin mi ?
-
valla glaxoks un dediğini yap, o konuda birşey söyleyemeyeceğim ama visual studio nun açılmasının sebebi pc nin direk hata ayıklama moduna geçiyor olması :)
-
glaxoksun dediklerini yap olamdı netten save dosyasını indir o bölümden sonra olan onla devam et :)
-
hacı aynısı bendede oldu kendimce bi çözüm buldum
malkarı yükleyince giderken aadamın konusmasını bitirdimesine yakın o hata geliyo
tam hatırlamıyorum
orda polise yakalanma şifresi yazıcaksın yada polise yakalanmama şifresi yazıcaksın ve öyle geçiceksin yada sobeit hack kur malalrı al arabayı uçur 10 saniyede gel malları at olur
-
HanDsomE bunu yazdı:
-----------------------------
Arkadaşlar aranızda oynamış veya oynayan vardır. GTA san andreas yükledim gayet güzel oynuyorum. R görevi var bir araba alıyorsun ve bir eve gidip en az 3 kutu silah alıp arabaya binip sarı kutucukla gösterilen yere gidiyorum. Tam o sarı kutulu yere gidip eve gelmeme yakın oyun donuyor (Bilgisayarımda Microsoft visual studio var) bu program açılıyor ve oyundan otomatik çkıyor. Dedim 5 saattir oynuyorum normal şansa olmuştur. Ama ne zaman tam eve yaklaşıyım aynı hatayı veriyor program açlıyor ve oyundan atıyor? nasıl düzeltebilirim bunu
-----------------------------Blgisayarinda visual studio olduguna gore tahminimce programcisin.Debugger filan debugging in de ne oldugunu biliyorsundur.Tahminimce
oyunda geldigin noktada eger crack varsa buyuk ihtimalki bundandir programin memory adreslerini filan ulasip degistiriyordur veyahut programin bazi noktalarini
kirip baska yerlere jump ettiriyordur bu yuzden program sana hata veriyordur ve Visual Studio DEFAULT olarak debugger olarak tanimlanmistir bunuda sen
ayarlamissindir buyuk ihtimal cunku soruyor programin kurulumunda oyle hatirliyorum.Eger oyun orjinal ise , sanslisin demek zevkli deneyimler yasayabilirsin
bir oyundaki hatayi bulup fixlemek report etmek gibi.Oyunun kirildigi noktadan sonra dedigin gibi visual studio debugger a dusuyorusun buyuk ihtimal , ordan
jumper adreslerini memory adreslerini filan trace edersen belki hatayi yakalayabilirsin belki kendi mermoryinde sorun olabilir programin o anda yuklendigi adresi
okuyamiyodur yazamiyodur ne bileyim raminde bozukluk vardir yada donanimsal olaylar yuzunden birseyler olabilir , fakat en guzeli ( ben bilmesmde bu isleri
cok) trace edip debuggerdan hatalarin kaynaklandigi yerleri bulsan ve report edersen belki hos olabilir .Kolay gelsin :)
-
hocam öcnelikle hepinizde cvblardan dolayı tşk ederim sorumu şu şekilde yineliyeyim.
Oyunu bir forumdan indirdim ve toplam 670 mb.RAR boyutunda RİP'lenmiş. o oyunu aynı kaynaktanindirip oynayanların sorun yaşadığına dair bir mesaj göremedim. İndirdim oyunu winrarları açıyorsunuz bir daha çkıyro onuda açıyorsunuz oyun kurulu vaziyette karşınızda yani bir daha setuıp felan demenize gerek kalmıyor. Bu R bölümünde 3 kutuyu arabaya yükledim tam gidicem evin yakınlarında bu hata çkıyor.programlama bilgim yok malesf:(
bazı arkadaşlar bu konu hakkında polise yalakan patlat öl felan demişte amaç o kutuları sarı noktaya götürmek değilmi zaten:S
veya gta oynayan varsa bu save'yi vereyim sadece o bölümü bitirip bana atabilirlermi geri
-
anlamadın hocam polise yakalanma şifresi girince adam susuyo konusmuyo ve oyun kapanmıyo böylece malları gidip atıyosun oraya sonra polisten kurtulma yaz (: