Hack The Hackathon - Istanbul
-
8 ve 10 Mart tarihleri arasında İstanbulda olacak. Merak ettikleriniz ve bütün detayları, etkinlik kayıt sayfasından okuyabilirsiniz:
http://www.eventbrite.com/event/5390372750/
Ben kayıt oldum, gelmeyi düşünenler varsa haberleşiriz.
-
-
konusu nedir
-
isminden de anlaşılacağı üzere konusu, zimbabwe'de nesli tükenmekte olan boynuzlu engerekler:)
-
Triumph bunu yazdı
isminden de anlaşılacağı üzere konusu, zimbabwe'de nesli tükenmekte olan boynuzlu engerekler:)
ONEMINUTE tarafından 14/Şub/13 10:38 tarihinde düzenlenmiştir -
ElizaBeTH bunu yazdı
konusu nedir
All three of our core themes will be represented in this event: Smarter Living, Sustainable Business, and Social Good.
Bu da ajanda
The following is a sample weekend agenda:
- Friday 18:00 – 22:00 - Kickoff event with refreshments, networking, and developer dating which leads into idea pitches and team formation.
- Saturday 10:00 – 14:00 – Development. Workshops led by visiting mentors available to teams and individuals.
- Saturday 14:00 – 20:00 – Development. Visiting mentors continue to be available to teams and individuals.
- Saturday 20:00 – Sunday 10:00 – Development.
- Sunday 10:00 – 14:00 – Development. Visiting mentors continue to be available to teams and individuals.
- Sunday 14:00 – 16:00 – Conclude development.
- Sunday 16:00 – 18:00 – Presentations by the teams.
- Sunday 18:00 – 20:00 – Dinner, judging deliberation, awards announced, after-party.
-
Your order has been saved to My Tickets
Order #141730198: 1 ticket
A confirmation email has been sent to xxx@gmail.comben gidicem bi aksilik olmazsa başka giden olursa buluşalım
-
ONEMINUTE bunu yazdıTriumph bunu yazdı
kuranı yırtan kız değilmi bu ?
-
lalada bunu yazdıONEMINUTE bunu yazdıTriumph bunu yazdı
kuranı yırtan kız değilmi bu ?
zuhahahahaha :D :D sabah sabah :D
-
işten izin alabilirsem bende oradayım :)
-
yaz benide hocam geliyorum.