Hadi Tahribat Futbol Takımı Kuralım ! Futbolseverler Buraya
-
Evet beyler simdi Istanbuldaki müritlerle birlikde bir takım kurmayı düşünüyorum.Yani şuanlık sadece ben ve konpicyus var takımda.Takım ne yapacak ?
Takım rakipbul.com adresine üye olup ligde diğer takımlarla maç yapacak.Bu rakipbul sitesi bir lig düzenliyor.Bu ligde diğer takımlarla maç yapıyorsun.Yani bizde tahribat teamı kuralım sahaların tozunu attıralım.Eğer dereceye girersek ligde hediyeler falan alıyoruz.Siteye bi girin bakın ligdeki takımlarla falan haber yapıyorlar,roportaj yapıyorlar gerçek futbol ligi gibi :D
Maçı ayarladığımız gün gelebilecek herkez takıma girebilir.
Takım 6 kişi as 5 kişi yedek olarak olucak.
Ücretlendirme: Ücretlendirme konusunu görüştüm.Ücretlendirme şu şekilde her maç için standart olarak o halısahanın ücretini takımlar ödeyecek yani bi halı saha 60-80 arası değişiyor adam başı en fazla 6 lira veriliyor bir maç için bu da standart bir halısaha fiyatı.Bunun haricinde sadece 1 kereye mahsus takım olarak 30 tl vermemiz gerekiyomus bu parada kapora olarak alınıyormus yani ciddiyetimizi anlamak için.Bu para 5 mac sonra bize 40 tl olarak geri ödeniyormus.
Evet simdi kimler oynamak istiyor.Böyle bir hevesimiz cıktı ortaya inşallah talep olur :)
www.rakipbul.com <<< Detaylı bilgi
-
bayzin bunu yazdı:
-----------------------------AÇIKLAMA
Arkadaslar suan herşeyi biran önce bitirmek için bana size söylediğim gibi takımda oynamak istediğiniz mevki-numara ve takım için isim önerinizi yazmanızı bekliyorum.1 hafta içinde başlıyoruz.
Takım ismi: Takım ismi herhangi bir şekilde siyasi,dini,ırkcı,küfür icerikli yada şiddet içerikli olamaz diyordu o yüzden tahribat ismini kabul etmeyebilirler.Önerilere göre takımın ismini belirleyeceğim.
Forma: Baktım resim galerisindeki cogu takımın forması var eğer istersek bizde forma yaptırabiliriz.Forma farz değil tabi ki forması olmayan takım sahada verilecek numaralı yelekleri giyiyormus.
Tekmelik: Tekmelik konusuna gelelim arkadaslar.Kaleciler için eldiven zorunlulugu olan bir kural okumadım ama oyuncular için tekmelik şartmış.
Takımda 7 as oynayacak.Yani 7 kisi oldugumuz zaman yedeğe gerek yok ama yedeklerinde olması bizim için iyi olacaktır.Şayet macda oyuncu değişikliği gerçekden yapabiliriz.
Biran önce bu 3 konuyla ilgili dileklerinizi yazarsanız sevinirim arkadaslar.Bide kaptanlık konusu var.Sizde biliyorsunuz kaptan demek sizin abiniz,reisiniz yada en iyi oynayanınız falan değil :) . Bu yüzden itirazı olan yoksa kaptan benim.Kaptan olarak maçları ayarlıcam,takım içi iletişimi ve düzeni sağlıcam,siteyi takip edip size bilgi aktarıcam vs.Zaten kuralların hepsini biliyorum.Yine kaptanlık isteyen benle görüşebilir.
-----------------------------bayzin bunu yazdı:
-----------------------------Suanki kadro
Student
Durqimist
Swool
Enes
Bayzin
Sivil_padisah
Zorkaya
Conpicyus
Kaygusuz
Fifsonic
----------------------------- -
Kaleci olarak beni yazabilirsin konpiyle beraber gelmeye çalışırız :)
-
6-7 senedir oynamıyorum. benden hayır gelmez. ama teknik direktör olabilirim :)
-
yedeklerdemi 6 lira vericek her maç ?
hafta da bi maç mı oluyo
-
SyspioniC bunu yazdı:
-----------------------------
-----------------------------Yok hocam o macda o gün kimler oynayacaksa onlar vericek.Bide yedek konusuna şöyle bir açıklık getireyim yani yedek olanlar sözde yedek olucak onlarda mutlaka diğer aslar gibi oynayacaklar.
-
bende varım
-
Zamanına baglı.Elül 15 e kadar burdayım sonra yokum...bilgilenizide cok iyi defansımdır:)
-
tarık can. yaz benıde . Sol acıkta oynayan muthıs sag ayak :D .
-
hem sol hem sağ ayağını kullanabilen ama sağ ayağınla daha isabetli ve sert şutlar çekebilen güzel asist yapabilen biriyim. maç oynamayı severim...katılmakta isterim ama sakaryada yaşıyorum nasıl olacak o iş :( ???
-
woww hoca düzenli spor :D::D biliosun buqüne kadar maç kaçırmadım iş olucaksa yaz beni