Hadi Tahribat Futbol Takımı Kuralım ! Futbolseverler Buraya
-
yaz bayzin benıde listeye
-
kaygusuz bunu yazdı:
-----------------------------
abi ben oynayım diyecem ama çok sert girdiğim için kabul edilmez diye çekiliyorum kenara..
-----------------------------Aynı takımda olduğumuz için sorun yok =)
-
Swool bunu yazdı:
-----------------------------kaygusuz bunu yazdı:
abi ben oynayım diyecem ama çok sert girdiğim için kabul edilmez diye çekiliyorum kenara..
-----------------------------Aynı takımda olduğumuz için sorun yok =)
-----------------------------alayına gider o halde.durum şartlar ne gösterir bilinmez yinede ekle.
-
la izmirde olsa.. gelirim la istanbul uzak bea :s benden ala sol bek mi war :) roberto carlos bebesi 1 ben 2 :):):)
-
Suan 10 kisiyiz daha baska katılmak isteyenler varsa mesaj atabilirler.
-
moruq cok isterdim amatekirdagliyim
eger yok parami falan kulup karsilarsa :D sezonun en iyi transferını yapmıs olursunuz
ortasahada muthıs top teknıgım var :D
-
vesselam bunu yazdı:
-----------------------------Kimsenin parasını kulup karsılamıyor hacı :D
Zaten vereceğin para 5-6 bişey :D
Yok mu takıma gelecek adam bu kadar mı topcu mürid var yav.
-
way çok şekil bişeye benzio hee düzen olsa oynanır.
-
AÇIKLAMA
Arkadaslar suan herşeyi biran önce bitirmek için bana size söylediğim gibi takımda oynamak istediğiniz mevki-numara ve takım için isim önerinizi yazmanızı bekliyorum.1 hafta içinde başlıyoruz.
Takım ismi: Takım ismi herhangi bir şekilde siyasi,dini,ırkcı,küfür icerikli yada şiddet içerikli olamaz diyordu o yüzden tahribat ismini kabul etmeyebilirler.Önerilere göre takımın ismini belirleyeceğim.
Forma: Baktım resim galerisindeki cogu takımın forması var eğer istersek bizde forma yaptırabiliriz.Forma farz değil tabi ki forması olmayan takım sahada verilecek numaralı yelekleri giyiyormus.
Tekmelik: Tekmelik konusuna gelelim arkadaslar.Kaleciler için eldiven zorunlulugu olan bir kural okumadım ama oyuncular için tekmelik şartmış.
Takımda 7 as oynayacak.Yani 7 kisi oldugumuz zaman yedeğe gerek yok ama yedeklerinde olması bizim için iyi olacaktır.Şayet macda oyuncu değişikliği gerçekden yapabiliriz.
Biran önce bu 3 konuyla ilgili dileklerinizi yazarsanız sevinirim arkadaslar.Bide kaptanlık konusu var.Sizde biliyorsunuz kaptan demek sizin abiniz,reisiniz yada en iyi oynayanınız falan değil :) . Bu yüzden itirazı olan yoksa kaptan benim.Kaptan olarak maçları ayarlıcam,takım içi iletişimi ve düzeni sağlıcam,siteyi takip edip size bilgi aktarıcam vs.Zaten kuralların hepsini biliyorum.Yine kaptanlık isteyen benle görüşebilir.
-
beni niye yazmadınız takıma ,
ille de beni de yazın dememe gerek var mı ? :))
benide ekleyin ,
sahanın heryerinde oynarım ( kalede de oynarım ama fark yeriz )