Harras Markası Hk
-
Şimdi File markete girdim önceden çok dikkat etmemiştim ama çevremde harras markası organil ürünleri çok iyi vs duyumu aldım. Neredeyse her ürünün harras markası var arkasına baktığımda hepsinde BİM Adına üretilmiştir ve şu Gıda işletmecisi tarafından üretilmiştir ibaresi var mesela tereyağında seksüt markası üretmiştir var
Şimdi bu marka böyleyse nasıl organik ürünleri çıkıyor ve güvenilir oluyor
-
File bir üst sekment olarak geçiyor hocam. harras da onun ürünleri ve çoğu güzel. Peynirlerine bayılıyorum.
-
SHaDeWRoX bunu yazdı
Şimdi File markete girdim önceden çok dikkat etmemiştim ama çevremde harras markası organil ürünleri çok iyi vs duyumu aldım. Neredeyse her ürünün harras markası var arkasına baktığımda hepsinde BİM Adına üretilmiştir ve şu Gıda işletmecisi tarafından üretilmiştir ibaresi var mesela tereyağında seksüt markası üretmiştir var
Şimdi bu marka böyleyse nasıl organik ürünleri çıkıyor ve güvenilir oluyor
Dondurmları efsanedir.
-
file = bim'in migros müşterilerine odaklı markası. bir tık daha üst segment. organik, doğal adı altındaki ürünleri meşhur. ürünleri de güzel bu arada. özellikle fırın ürünleri, kruvasan'ı vs baya başarılı.
-
Zaman zaman aktuel ürün olarak da BIM'e geliyor. Donmus ürünleri güzeldir falafel düzenli alıyoruz.
-
bir tek bana mı harassment kelimesini çağrıştırıyor bilmiyorum. Gıda dedektifi bir kaç ürününü inceledi bunların sanırım.
-
vala file candır severim, alkol yok ama her türlü rakı mezesi var :D mezeleri güzeldir, harras markalı herşey oldukça iyi, dondurmaları çok iyi. şarküteri ürünleri çok iyi, bir chp li olarak biz market açana kadar en iyisi budur., ekmekleri harika, domatesli baget ekmekleri tam sandiviç için harika.
-
valla genel manada tadı güzel ürünlerinin.
iceriği bilmem.
-
File candır
cipsi dondurması sebze meyve reyonu kalitedir.
eve yolu ters yakınımda tüm marketler var ama içine girince gezesim geliyor raflar aydınlatma vs bana çekici geliyor...
-
-
BİM çatısı altında faaliyet gösteren ve Türkiye'de 233 mağazası bulunan File marketler ile ilgili yeni karar alındı. File marketlerin BİM'den ayrılıp ayrı bir şirket yapısı ile faaliyet göstereceğine dair karar Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) yayımlandı.