Harras Markası Hk
-
lovemark'ım
premium bimkekikli zeytinli ekmeği güzel
dondurmaları güzel
geçen kaşar peynirini aldım, beğendim
giderken poşetini yanına almayı unutma, poşet vermiyorlar
-
düzenli müşterisi olcam artık bi tane kötü yorum görmedim
-
file market candır.
her ürünü iyidir.
dondurmaları efsane.
bitki çayları on numara.
fırınına zaten diyecek laf yok.
manavı taze.
-
file market gerçekten çok iyi
alkolsüz migros ile macrocenter karışımı gibi fırın ürünleride mükemmel
bim her mahalleye en az 3 tane açılırken
file marketler daha çok şehir merkezleri arasındaki kesişim yollarına açılıyor bir zamanlardaki kipa mantığı ile kipa da çok değerli bir markaydı fiyat performans baya iyiydi.
harras markasına gelecek olursak
abi şimdi tüm markalar fason üretim yaptırıyor ve bu üretimi yapan firmalar sipariş kalitesine göre mal yapıyor.
Türkiye nin en büyük süt ürünleri imalatı yapan firmalardan birinin danışmanı akrabam
müşterinin istediği lezzette aromada renkte kıvamda kaşar tereyağ peynir mozarella üretiyorlar
A kalite yada B kalite bu fason ürettiren firmanın isteğine kalmış.
-
File de bence en güzeli taze sıkılmış portakal suyu
-
bira tekelden hindi füme gögüs file den 10 bira 1 kilo gögüs gidiyor
-
PanxeR bunu yazdı
file marketler daha çok şehir merkezleri arasındaki kesişim yollarına açılıyor bir zamanlardaki kipa mantığı ile kipa da çok değerli bir markaydı fiyat performans baya iyiydi.
abi şimdi tüm markalar fason üretim yaptırıyor ve bu üretimi yapan firmalar sipariş kalitesine göre mal yapıyor.
Türkiye nin en büyük süt ürünleri imalatı yapan firmalardan birinin danışmanı akrabam
müşterinin istediği lezzette aromada renkte kıvamda kaşar tereyağ peynir mozarella üretiyorlar
Hangi süt markasını alalım hacım söyle bakalım
-
Enquinx35 bunu yazdıPanxeR bunu yazdı
Hangi süt markasını alalım hacım söyle bakalım
harras organik
-
Fakirin macro centeri. Mağaza iç dizaynı çok iyi. Ama bazı soru işaretlerim yok değil. Alışveriş yapmayı çok seviyorum file'de. Ama eni sonu Kadir Topbaş'a güvenmiyorum. Birileri ile fazla samimi olduğunu hepimiz biliyoruz. Harras ürünlerinin denetlendiğine inanmıyorum.
Bir de bazı ürünleri var yalnızca ismi değişik ama ürünler bire bir bimle aynı.
Mesela
-
Reçellerinde böcek çıkmış
Maşallah dediğimiz yaşamıyor