Hatsan Striker Edge 5.5 Havalı Tüfeğimi Satıyorum.
-
tüfeği alalı 1 yıl olmadı faturalı ve garantili ,çok temiz tbt ye özel elden satacağım tüfek bu halde 100 tl ama kılıfıda olsun derseniz 120 tl istanbul içi elden teslim(anadolu yakasında ,mantıklı bir yerde buluşuruz), netten fiyat araştırabilirsiniz.
NetBABA tarafından 17/Ağu/17 14:56 tarihinde düzenlenmiştir -
merhaba
tufek kirmalimi? tuplumu?
tuplu ise alabilirim.
-
grpngy bunu yazdı
merhaba
tuplu ise alabilirim.
Kırmalı arkadaşım.
-
Kırmalıda da tüplüde de tek tek dolum yapılmıyor mu hocam? Zaten tek tek dolduracaksam niye bir de tüp maliyetine gireyim diyorum ama adam tüplü istediğine göre vardır bir bildiği.
Birde namlu sapması yoktur dimi reyis? Nasıl anlarız sapma olup olmadığını?
-
Anca sıfırlama videosu çekecem atış kağıdını gösterecek öyle.100 lira la zaten.Hevesi olan alsın işte.Aman beyler bunlar adam öldürür ona göre.Oyuncakta değil yani.Şişe mişe kırarsınız işte:D
-
skyvalet bunu yazdı
Anca sıfırlama videosu çekecem atış kağıdını gösterecek öyle.100 lira la zaten.Hevesi olan alsın işte.Aman beyler bunlar adam öldürür ona göre.Oyuncakta değil yani.Şişe mişe kırarsınız işte:D
Eyvallah hacım bu ürün için değildi sağma olayı genelde nasıl anlaşılır diye sormak istedimdi.
-
Atacak yer olsa alırdım, küçükken babamın tüfeğiyle atardım :)
Buna aynı anda tek saçma mı dolduruluyor hocam?
-
grpngy bunu yazdı
merhaba
tuplu ise alabilirim.
Satilik PCP var bende, İsveç mali, Fx T12, durbun de var. Niyetin varsa ö.m.
-
SpoofU bunu yazdıgrpngy bunu yazdı
merhaba
tuplu ise alabilirim.
Satilik PCP var bende, İsveç mali, Fx T12, durbun de var. Niyetin varsa ö.m.
Fiyat
-
rajooonn bunu yazdı
Atacak yer olsa alırdım, küçükken babamın tüfeğiyle atardım :)
Buna aynı anda tek saçma mı dolduruluyor hocam?
tek saçma ( paraşüt ) 5.5mm lik çok iyi atışı ve 40-45m de çok şişe kırdım ve fakat gözlük numaram 1e 0,75 olmasına rağmen snipper gibiyim,eğlenceli oluyo be :D
-
up.