Hatsan Striker Edge 5.5 Havalı Tüfeğimi Satıyorum.
-
Tayga bunu yazdıkrypt bunu yazdı
Bende de var hala satılık https://www.tahribat.com/forum/satilik-hatsan-havali-tufek-224654
Aslinda boyle tuplu alasim varda tupu doldurma isi kafamda sikinti .
Bunun son oluru ne reyiz yap bi guzel indirim .)
Hocam sen alacak ol bir orta yol buluruz :)
-
Cevdet bunu yazdızeybekustasi bunu yazdı
Havalı tüfek bana oyuncak bi geliyor sesi çıkmıyor içinde minicik bi saçma filan. Eğer ikna edici bi özelliği varsa ben alabilirim.
Köyde bir çocuk arkadaşının ayağına doğru şaka amacıyla atıyor ve çocuğun ayağına saplanıyor o minicik saçma ve çocuk kaç tane ameliyat geçirdi zar zor düzeldi
Eskiden bunun saçmalarının ucu sivri olurdu şimidi internette satılanların ucu yuvarlak
Sizin olak kötü olmuş ben vuramaz demiyorum aslında. Neye nişan alacağız ki arada poligona gdiyorum yetiyor birde kusurıkı tabancam var ses olsun diye. Bunu nerde kullanacağımı bilemedim görsel olarak pek şık gelmiyor.
-
zeybekustasi bunu yazdıCevdet bunu yazdızeybekustasi bunu yazdı
Havalı tüfek bana oyuncak bi geliyor sesi çıkmıyor içinde minicik bi saçma filan. Eğer ikna edici bi özelliği varsa ben alabilirim.
Köyde bir çocuk arkadaşının ayağına doğru şaka amacıyla atıyor ve çocuğun ayağına saplanıyor o minicik saçma ve çocuk kaç tane ameliyat geçirdi zar zor düzeldi
Eskiden bunun saçmalarının ucu sivri olurdu şimidi internette satılanların ucu yuvarlak
Sizin olak kötü olmuş ben vuramaz demiyorum aslında. Neye nişan alacağız ki arada poligona gdiyorum yetiyor birde kusurıkı tabancam var ses olsun diye. Bunu nerde kullanacağımı bilemedim görsel olarak pek şık gelmiyor.
bununla biraz alıştırma yapmak gerekiyor sonrasında duran hedefleri vurursun. Bilmiyorum başka kullanan yok mu ama bu saçmayı baya basınçlı atar.
Kurusıkıyla korkutabilirsin ya da yakından barutla yakabilirsin zaten normal silaha benziyor. normal silahlar çelik olur kurusıkı demir olur sesi zaten normal silah gibi nerdeyse -
Güzel tüfek.