Haydi TBT Sigarayı Bırakıyoruz
-
HeadBanger bunu yazdı:
-----------------------------
adamgibi bunu yazdı:
sigara güzeldir arkdaslar yalnız olan önemli istettirdiğinde değil istediğinde içmek
-----------------------------yanlışın var cesim abi =))
hiç içmemek lazım
-----------------------------genc kardeşim tabikide öle ama bide şöle düşün bu lanet şey güzel gidiyor bazen bazen cayla bazen sonbaharda bazen yalnızken bazen canın sıkkınken
dedıgım gibi .4 sene oldu tek tük içiyorum son 4 gün içinde içtiğim sigara sayısı 1 bazen günde 4 tane içiyorum bazen 1 hafta içmiyorum kızıyorum bir ay içmiyorum :|
-
adamgibi bunu yazdı:
HeadBanger bunu yazdı:
adamgibi bunu yazdı:
sigara güzeldir arkdaslar yalnız olan önemli istettirdiğinde değil istediğinde içmek
-----------------------------yanlışın var cesim abi =))
hiç içmemek lazım
-----------------------------genc kardeşim tabikide öle ama bide şöle düşün bu lanet şey güzel gidiyor bazen bazen cayla bazen sonbaharda bazen yalnızken bazen canın sıkkınken
dedıgım gibi .4 sene oldu tek tük içiyorum son 4 gün içinde içtiğim sigara sayısı 1 bazen günde 4 tane içiyorum bazen 1 hafta içmiyorum kızıyorum bir ay içmiyorum :|
-----------------------------sende bırakabilirsin :|
-
evet ne durumdayız
-
olaya bak arkadas, 4 aydan sonra bende bugun tekrar basladim. ama isteyince birakliyor, ben istemedigim icin basladim. su paket bitsin bide belki yine tobe ederim :D
-
burada marlbora 3tl ama bende sizleyim arkadaşlar bugünden itibaren içmemek için kendi sınırlarımı zorlamaya karar verdim.. Paradan dolayı değil kendi sağlığımdan dolayı değil annem benim acımı görmesin diye beni sevenler bana bişey olursa gerçekten üzülecek olanlar üzülmesin diye sigarayı bırakıyorum ve bu mesajı her üyesi olduğum forumda başlatıyorum... benim için üzülecekler gercekten beni sevenler ve ben beni gerçekten sevenleri üzmek istemiyorum arkadaşlar....
-
ben hala içmiyorum
Sigara fiyatları düşmüşş !!!
-
içmemeye devam bende :)
zaten hastalandım boğazım felaket bu sevindiriic tabi ki :)
-
Ulan tam niyetlendik ucuzlattılar. benim sigarayı bırakmama karşı olan bi takım güçler var beyler bırakamıyorum gençler :)
-
SilenC3 bunu yazdı:
Ulan tam niyetlendik ucuzlattılar. benim sigarayı bırakmama karşı olan bi takım güçler var beyler bırakamıyorum gençler :)
-----------------------------engeller seni yıldıramaz :|
bırakabilirsin
-
SilenC3 bunu yazdı:
-----------------------------koptum :)