Haydi TBT Sigarayı Bırakıyoruz
-
@HeadBanger zaten kaçak sigara içiyorum boğazımı darma dağın ediyor sigara içme hevesimi kırıyor da peder bey winston almış kıyamadım ne yapayım :Ç
Verdiğim videoyu üstlere koy istersen 1 saatlik video. Adam gerçekten iyi özetliyor herşeyi. Bırakmaya meyilli olanlara oldukça faydası olacaktır. Günde 3 paketi aşan bana da en azından 3 saatlik bıraktırabildi :W
Büdüt:
@coLin vallahi zumsuk sandım avatara göre kusura bakma :F
Alper :W
-
ekledim 2.mesaja =))
-
Hacılar o değilde şunu fark ettim bu gün.
Üşengeçliğimizin önüne geçebiliyor bağımlılıklar.
Bu demek oluyor ki bazı şeylere bağımlı olmak lazım bizi + yönde etkileyecek şeylere bu sefer üşengeçliğimizide yenebiliriz.
Bu şunun gibi, mesela birşey öğrenirken aslında ona bağımlıymışız gibi yaparsak üşenmeden çalışabiliriz gibime geliyor :|
Normalde su içmek için bile yerinden kalkmayıp üşenen insanların, sigara için gecenin yarısı bakkala bile gidebildikleri veyahut arabaya atlayıp benzinliğe bunun gibi.
Ben bu psikolojinin üstünde biraz durayım bakayım neler çıkıcak. -
1-618-GR bunu yazdı:
-----------------------------
Bu demek oluyor ki bazı şeylere bağımlı olmak lazım bizi + yönde etkileyecek şeylere bu sefer üşengeçliğimizide yenebiliriz.
Bu şunun gibi, mesela birşey öğrenirken aslında ona bağımlıymışız gibi yaparsak üşenmeden çalışabiliriz gibime geliyor :|
Normalde su içmek için bile yerinden kalkmayıp üşenen insanların, sigara için gecenin yarısı bakkala bile gidebildikleri veyahut arabaya atlayıp benzinliğe bunun gibi.
Ben bu psikolojinin üstünde biraz durayım bakayım neler çıkıcak.
-----------------------------kimse istemez dimi gecenin 5 in de evden cıkmayı bırakalım gitsin
-
Günde 2 paket sigara içen biriydim
son 2 haftadır bi tane bile içmedim
bırakmak için sakızmış nikotin hapıymış çekirdekmiş unutun
2 tane vanilyalı sakızla kendinizi kandırmayın
bırakmak istiyosanız ihtiyacınız olan tekşey inanmak. -
Alkol kokan kadın kadar itici bir şey varsa o da tütün kokan kadındır. Sigarayı elbet bir gün bırakacağız
-
inşallah bir gün jherkes bırakabilir..
-
HeadBanger bunu yazdı:
1-618-GR bunu yazdı:
Ben bu psikolojinin üstünde biraz durayım bakayım neler çıkıcak.
-----------------------------kimse istemez dimi gecenin 5 in de evden cıkmayı bırakalım gitsin
Hacı ben içmiyorum zaten, sadece ordaki psikolojiye örnek verdim :|
Hatta eskiden yaptığım bir edit :D
Dumansız Hava sahası Albümde ismide cuk diye oturmuştu :} -
çevremdekiler sigarayı bıraktığı zaman bende bırakırım doğal olarak :D (hiç paket almam abim ve küçük kardeşim ve otlakçılık sağolsun)
-
samplus bunu yazdı:
-----------------------------İlacı bıraktığımdan beri olur olmaz yerlerde gülme krizlerine giriyorum. Çok önemli bir görüşmem vardı resmen kaçtım adamın yanından. Otobüste minibüste millet tip tip bakıyor artık. Hayır yani gülmeyeyim diye sıkıyorum kendimi bu defada garip garip sesler çıkıyor millet ağlıyorum falan zannediyor. Rezil oluyorum. Normalde zaten çok sıkıntılı ortamlarda böyle krizler gelirdide çok aşırı arttı bu. Acaba ilacı bırakmamla alakası var mıdır?
Buda aynı konu altına yazılmış buna ne diyorsun?