Hdmi Kablo İle Laptop Tv Bağlantısı
-
laptopumu hdmi kablo yardımıyla pc ye bağlamak istiyorum ama kafamda bir kaç soru var
1-Hepsiburada.com'da hdmi kablolara baktım ya bana küçük geliyo ya da gerçekten küçük (laptoptaki girişle kıyaslandığında)
2-Tüm hdmi kabloların ucları aynı boyuttamıdır ince kalın olabiliyormu
3-Eğer oluyorsa laptopumdaki boyutu nasıl tarif edicem
4-Hem laptopta hem tv de mi hdmi çıkış olması gerek (bendeki tv de hdmi çıkış var)
-
1/2- HDMI 1.4 ve 2.0 var bildiğim kadarıyla 1.4 daha küçük başlı oluyor. Senin laptoptaki 2.0dır.
3- Göz kararı anlarsın herhalde.
4- İkisinde de HDMI girişi olması gerek.
-
tamam bağladın neden böyle bir şey yapıyorsun laptopu lcd tv e bağlıcam falan desen anlarımda pc i laptoba neden bağlıyorsun?
-
vukuat bunu yazdı
tamam bağladın neden böyle bir şey yapıyorsun laptopu lcd tv e bağlıcam falan desen anlarımda pc i laptoba neden bağlıyorsun?
=)
-
vukuat bunu yazdı
iyide arkadaş ben zaten laptop ve tv bağlantısı yapmaya çalışıyorum çaktın ?
-
CaniSokucu bunu yazdı
1/2- HDMI 1.4 ve 2.0 var bildiğim kadarıyla 1.4 daha küçük başlı oluyor. Senin laptoptaki 2.0dır.
3- Göz kararı anlarsın herhalde.
4- İkisinde de HDMI girişi olması gerek.
yardımın için teşekkürler özellikle 1.4 ve 2.0 için
-
zeynelbey bunu yazdı
laptopumu hdmi kablo yardımıyla pc ye bağlamak istiyorum ama kafamda bir kaç soru var
yanlış yazmışın o yüzden anlamadım arkadaş çaktım çok pis çakarım...
-
Bende yapıyorum hocam 100 ekran led e bağlıyorum oyun oynuyorum hdmi kabloların pek kalite ayrımı yok diye duydum parası orta olanı alın diyolar. 1.4 ve 2 sürümü war sanırım ama boyutlarla alakası yok. Boyutlar hdmi ve mini hdmi olarak ayrılıyor sanırım. Sana hdmi to hdmi kablo lazım biraz uzun olsun daha rahat olur
-
eray bunu yazdıBende yapıyorum hocam 100 ekran led e bağlıyorum oyun oynuyorum hdmi kabloların pek kalite ayrımı yok diye duydum parası orta olanı alın diyolar. 1.4 ve 2 sürümü war sanırım ama boyutlarla alakası yok. Boyutlar hdmi ve mini hdmi olarak ayrılıyor sanırım. Sana hdmi to hdmi kablo lazım biraz uzun olsun daha rahat olur
1.4 2.0 boyutla alakası yok diyosun yani sağol ama bak google hdmi yazdığımda gelen resimdeki kablo bana küçük gibi geldi
hb den almam gereken kablonun linkini atabilirmisiniz zahmet olmasa
vukuat başlıktan da mı anlamıyosun
-
3D film falan izlemeyeceksen kablo kalitesi fazla farketmiyor hocam
-
yok hacı abi aynı boyut, plastik kaplaması geniş oldugu için kucuk gozukuyordur. o kadar para vermenede gerek yok.
hdmi dijital yayın oldugu ıcın kablo kalıtesinin pek onemi yok