folder Tahribat.com Forumları
linefolder Bilgisayarla İlgili Diğer Konular
linefolder Hdmi Kablo İle Laptop Tv Bağlantısı

Hdmi Kablo İle Laptop Tv Bağlantısı

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MustyKTE
    MustyKTE's avatar
    Erkek
    akustikelektrik bunu yazdı

3D film falan izlemeyeceksen kablo kalitesi fazla farketmiyor hocam

+1 
    Ben laptopu tv ye bağlamak için aldım bi tane , 3D filmleri tv nin kendi yazılımı ile izlediğim için kabloya gerek yok. 
    o yüzden normal bir kablo aldım. pc küçük geldiğinden tv den kullanıyorum ;) 

hşşşt.. instagram.com/m.cebecioglu
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mataramasuko
    mataramasuko's avatar
    Erkek

tvnin oyun performansi nasil oliyo peki ? tepkime suresi aikinti olur mu

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zeynelbey
    zeynelbey's avatar
    Erkek

valla içime su serptiniz bakıyorum ucu anca telefona takılabilecek kadar diyorum bu nasıl laptopa nasıl tv ye bağlanır bakıyorum büyüğüde yok sağolun

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zork.
    torpedo_XL
    torpedo_XL's avatar
    Erkek

Hocam al 20tlye herhangi bir hdmi kablo gitsin.

1.4 2.0 olayı noyut değil kullanılan standarttır. Usb 2 ile usb3 arasındaki fark gibi düşün.

Sayı arttıkça hdmi kablonun taşıyabileceği data bandgenişliği artar, dolayısıyla 3d filmler ya da çok yüksek bitrate değerli 1080p filmler(ham bluray vs.) izlerken standardı yüksek tercihen altın kaplamalı bir hdmi kablo en iyi deneyimi verir.

Bilge insanlar konuşurlar çünkü söyleyecek bir şeyleri vardır. Aptal insanlar konuşurlar çünkü bir şey söylemek zorundadırlar. Demokrasi, bir eğitim işidir. Eğitimsiz kitlelerle demokrasiye geçilirse oligarşi olur. Devam edilirse demagoglar türer. Demagoglardan da diktatörler çıkar. --Platon, Devlet                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                         
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tengri
    Tengri's avatar
    Erkek

ben laptopu takıyorum tv ye , pes oynuyoruz, film izliyoruz , gayet güzel hiçbir sıkıntı yok.

http://www.hepsiburada.com/liste/dark-dk-hd-cvl300-3-metre-altin-uclu-hdmi-v14-kablo/productDetails.aspx?productId=evdarkhdcvl300&categoryId=157410&SKU=EVDARKHDCVL300&navq=fh_sort_by%3d-_match_rate%252c-item_sale_count_pl%26fh_secondid%3devdarkhdcvl300%26fh_lister_pos%3d1%26fh_location%3d%252f%252fcatalog01%252ftr_TR%252f%2524s%253dhdmi%255cu0020kablo%26fh_eds%3d%25c3%259f%26fh_refview%3dsearch

Bu kablo işini çok rahat görür.

Tengri tarafından 21/Tem/13 04:02 tarihinde düzenlenmiştir

Ben Fight Clubı izledin mi? derken utanıyorum, adam İzlemedim. derken utanmıyor. Bi de nasıl güzel mi, diyo... Bi bitmediniz amk.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rewolt84
    rewolt84's avatar
    Erkek
    zeynelbey bunu yazdı

laptopumu hdmi kablo yardımıyla pc ye bağlamak istiyorum ama kafamda bir kaç soru var

1-Hepsiburada.com'da hdmi kablolara baktım ya bana küçük geliyo ya da gerçekten küçük (laptoptaki girişle kıyaslandığında)

2-Tüm hdmi kabloların ucları aynı boyuttamıdır ince kalın olabiliyormu

3-Eğer oluyorsa laptopumdaki boyutu nasıl tarif edicem

4-Hem laptopta hem tv de mi hdmi çıkış olması gerek (bendeki tv de hdmi çıkış var)

1/2 hepsi aynı boyuttsdır micro hdmi var bi o ayrı akıllı telefonlardan çıkış alabilmek için

3 tarife gerek yok

4 giriş çıkış hepsi birdir birbirine uyumludur sıfır sıkıntı

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zeynelbey
    zeynelbey's avatar
    Erkek

http://www.hepsiburada.com/liste/linx-ne-5000-hdmi-kablo-2-metre/productDetails.aspx?productId=evlinxne5000&categoryId=157410

1-bu kablo benım laptopum ile televizyonum arasında bağlantı yapmaya yetermi

2-bu değilse hepsiburada'dan bi tavsiye yaparmısınız acelem var =)

Toplam Hit: 2753 Toplam Mesaj: 18