Hdmi Kablo İle Laptop Tv Bağlantısı
-
akustikelektrik bunu yazdı
3D film falan izlemeyeceksen kablo kalitesi fazla farketmiyor hocam
+1
Ben laptopu tv ye bağlamak için aldım bi tane , 3D filmleri tv nin kendi yazılımı ile izlediğim için kabloya gerek yok.
o yüzden normal bir kablo aldım. pc küçük geldiğinden tv den kullanıyorum ;) -
tvnin oyun performansi nasil oliyo peki ? tepkime suresi aikinti olur mu
-
valla içime su serptiniz bakıyorum ucu anca telefona takılabilecek kadar diyorum bu nasıl laptopa nasıl tv ye bağlanır bakıyorum büyüğüde yok sağolun
-
Hocam al 20tlye herhangi bir hdmi kablo gitsin.
1.4 2.0 olayı noyut değil kullanılan standarttır. Usb 2 ile usb3 arasındaki fark gibi düşün.
Sayı arttıkça hdmi kablonun taşıyabileceği data bandgenişliği artar, dolayısıyla 3d filmler ya da çok yüksek bitrate değerli 1080p filmler(ham bluray vs.) izlerken standardı yüksek tercihen altın kaplamalı bir hdmi kablo en iyi deneyimi verir.
-
ben laptopu takıyorum tv ye , pes oynuyoruz, film izliyoruz , gayet güzel hiçbir sıkıntı yok.
Bu kablo işini çok rahat görür.
Tengri tarafından 21/Tem/13 04:02 tarihinde düzenlenmiştir -
zeynelbey bunu yazdı
laptopumu hdmi kablo yardımıyla pc ye bağlamak istiyorum ama kafamda bir kaç soru var
1-Hepsiburada.com'da hdmi kablolara baktım ya bana küçük geliyo ya da gerçekten küçük (laptoptaki girişle kıyaslandığında)
2-Tüm hdmi kabloların ucları aynı boyuttamıdır ince kalın olabiliyormu
3-Eğer oluyorsa laptopumdaki boyutu nasıl tarif edicem
4-Hem laptopta hem tv de mi hdmi çıkış olması gerek (bendeki tv de hdmi çıkış var)
1/2 hepsi aynı boyuttsdır micro hdmi var bi o ayrı akıllı telefonlardan çıkış alabilmek için
3 tarife gerek yok
4 giriş çıkış hepsi birdir birbirine uyumludur sıfır sıkıntı
-
1-bu kablo benım laptopum ile televizyonum arasında bağlantı yapmaya yetermi
2-bu değilse hepsiburada'dan bi tavsiye yaparmısınız acelem var =)