Herkes Yalaka Olabilir Mi?
-
Hocam şunu söyleyebilirim ki keşke yalaka olabilsek hayatlarımız bambaşka olurdu, bir firmada 5 sene çalıştım yalaka olan personeller şuan çok iyi pozisyonlarda devam ediyorlar ama ben istifa ettim ☺️ neden çünkü haksızlığa karşı müdür vs dinlemeden hakkımı ve başkalarının hakkını savundum, keşke yalaka olabilseydim diyorum bazen ama sonra diyorum ki sktir et böylesi çok daha güzel ☺️☺️
-
bu konuda maymunlarla yapılan bir deney geliyor aklıma. ne zaman böyle şeylerle karşılaşsam bu konu gelir ve bıyık altında gülerim.
maymun hiyarişinde üstte olanın yanındaki yancı maymunlar vardır. Bunların sorumluğu baskın maymuna eş bulmak, yiyecek getirmek, ayak işlerini yaparlar. Ve bu maymunlar maymun hiyarişsinde hiç sevilmez ve dışlanırlar. Ama eş bulur, yiyeceği ortak olur ama baskın maymun fark etmez ölene kadar yaşarlar. ama baskın maymun ölürse o zaman topluluk tarafından dışlanır.
evrimleşmede bu davranış öne çıkar. Kral bir tanedir. Toplulukta binlerce kişi yaşamaya çalışır. Herkez nesli bir sonrakine aktarmaya çalışır. sistem budur.
Ya bunu bilip ona göre yaşama çalışacağız, ya da midemiz bulanarak yaşayacağız.
-
Herkes olamaz yalakalık karakresrsiz =kişiliksiz insanlar yalaka dır
-
Bazi insanlar allaha bile minnet eylemez.
Ölürken bile hesap soran bir ifadeyle, umarım allahin geçerli bahanesi vardır diye verir son nefesini.
Yalakalık tamamen karakter meselesi.
-
-
korkarabatak bunu yazdı
Ölürken bile hesap soran bir ifadeyle, umarım allahin geçerli bahanesi vardır diye verir son nefesini.
Külot üzerinde underzero yazıyor. Külodun içindeki pitonu yalayan yalakalar neden yeni gelenlere Multi der. Hiçmi insan olamadık neden gavat bu yalakalar
-
TheErne bunu yazdıkorkarabatak bunu yazdı
Külot üzerinde underzero yazıyor. Külodun içindeki pitonu yalayan yalakalar neden yeni gelenlere Multi der. Hiçmi insan olamadık neden gavat bu yalakalar
Kardeş ben çok yüz göz oldum çömezlerle ya git başkasına sor ne bileyim niye multi dediler sana bence daha cok müptezele benziyorsun yalnızlık cekmezsin forumda. Takılmana bak.
-
korkarabatak bunu yazdıTheErne bunu yazdıkorkarabatak bunu yazdı
Kardeş ben çok yüz göz oldum çömezlerle ya git başkasına sor ne bileyim niye multi dediler sana bence daha cok müptezele benziyorsun yalnızlık cekmezsin forumda. Takılmana bak.
Güzel dedin korkarabatak.