Herkes Yalaka Olabilir Mi?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    aLcoL
    aLcoL's avatar
    Erkek

Hocam şunu söyleyebilirim ki keşke yalaka olabilsek hayatlarımız bambaşka olurdu, bir firmada 5 sene çalıştım yalaka olan personeller şuan çok iyi pozisyonlarda devam ediyorlar ama ben istifa ettim ☺️ neden çünkü haksızlığa karşı müdür vs dinlemeden hakkımı ve başkalarının hakkını savundum, keşke yalaka olabilseydim diyorum bazen ama sonra diyorum ki sktir et böylesi çok daha güzel ☺️☺️

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Esquire
    Esquire's avatar
    Erkek

bu konuda maymunlarla yapılan bir deney geliyor aklıma. ne zaman böyle şeylerle karşılaşsam bu konu gelir ve bıyık altında gülerim. 

maymun hiyarişinde üstte olanın yanındaki yancı maymunlar vardır. Bunların sorumluğu baskın maymuna eş bulmak, yiyecek getirmek, ayak işlerini yaparlar. Ve bu maymunlar maymun hiyarişsinde hiç sevilmez ve dışlanırlar. Ama eş bulur, yiyeceği ortak olur ama baskın maymun fark etmez ölene kadar yaşarlar. ama baskın maymun ölürse o zaman topluluk tarafından dışlanır.

evrimleşmede bu davranış öne çıkar. Kral bir tanedir. Toplulukta binlerce kişi yaşamaya çalışır. Herkez nesli bir sonrakine aktarmaya çalışır. sistem budur.

Ya bunu bilip ona göre yaşama çalışacağız, ya da midemiz bulanarak yaşayacağız. 

boş
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    erdem358
    erdem358's avatar
    Erkek

Herkes olamaz yalakalık karakresrsiz =kişiliksiz insanlar yalaka dır 

Yav he he
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    korkarabatak
    korkarabatak's avatar
    Erkek

Bazi insanlar allaha bile minnet eylemez.

Ölürken bile hesap soran bir ifadeyle, umarım allahin geçerli bahanesi vardır diye verir son nefesini.

Yalakalık tamamen karakter meselesi. 

tabi lan
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TheErne
    TheErne's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Tbt de yalaka ibneler var biz yeni gelmişiz yazdığımızda yalaka adamın külodundakii pitonu yalayan ibne bizim Multi oldumuzu dedi ya. Bu külot içindeki piton yılanının başını yalayan yalaka değilde nedir

Renegadealien
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TheErne
    TheErne's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    korkarabatak bunu yazdı

Ölürken bile hesap soran bir ifadeyle, umarım allahin geçerli bahanesi vardır diye verir son nefesini.

Külot üzerinde underzero yazıyor. Külodun içindeki pitonu yalayan yalakalar neden yeni gelenlere Multi der. Hiçmi insan olamadık neden gavat bu yalakalar

Renegadealien
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    korkarabatak
    korkarabatak's avatar
    Erkek
    TheErne bunu yazdı
    korkarabatak bunu yazdı

Külot üzerinde underzero yazıyor. Külodun içindeki pitonu yalayan yalakalar neden yeni gelenlere Multi der. Hiçmi insan olamadık neden gavat bu yalakalar

Kardeş ben çok yüz göz oldum çömezlerle ya git başkasına sor ne bileyim niye multi dediler sana bence daha cok müptezele benziyorsun yalnızlık cekmezsin forumda. Takılmana bak.

tabi lan
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hypnot1c
    hypnot1c's avatar
    Erkek
    korkarabatak bunu yazdı
    TheErne bunu yazdı
    korkarabatak bunu yazdı

Kardeş ben çok yüz göz oldum çömezlerle ya git başkasına sor ne bileyim niye multi dediler sana bence daha cok müptezele benziyorsun yalnızlık cekmezsin forumda. Takılmana bak.

Güzel dedin korkarabatak. 

Nerde o eski minecraftçılar. Unutulmadın X3uqM4 - Tahribatın yanlışlıkla banlanmış en bahtsız müridi. Böyle bir şans nasıl olabilir ? Banlanmış bir üyenin login olmaya çalıştığındaki IP sini sen kalk 1 gün sonra tahribata girerken nasıl denk geldiyse onun IP siyle gir. Bunu bir admin görsün fark etsin ve AB ban ı al şaka gibi :|
Toplam Hit: 1219 Toplam Mesaj: 19
yalaka