İleti Yönetim Sistemi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    telekom
    telekom's avatar
    Erkek

Oo super oldu bu, bakalim ilerleyen gunlerde ise yarayip yaramadigi belli olacak.

vatandaşa kafam girsin!..
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SHaDeWRoX
    SHaDeWRoX's avatar
    Erkek

Ya o değilde şu kaçak iddai sitelerinden gelen mesajları nasıl engellicez asıl derdim o yokmu ona gelen çözüm

yokşu bet yok bu bet akşama kadar elli kez mesaj geliyor

Her yarın geriye kalan hayatımızın ilk günü....
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PEAK
    PEAK's avatar
    Erkek
    SHaDeWRoX bunu yazdı

Ya o değilde şu kaçak iddai sitelerinden gelen mesajları nasıl engellicez asıl derdim o yokmu ona gelen çözüm

yokşu bet yok bu bet akşama kadar elli kez mesaj geliyor

Hocam sikayet edilmiyor mu ? 

Konu icin teşekkürler hocam

Sigara külü ile sirke karıştırılırsa ne olur ?
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    antivir-US
    antivir-US's avatar
    Erkek

Faydalı konu teşekkürler

Camınızı kırar, duvarınıza işer, bisikletinize biner, tekerini keser, arabanızı çizer, zilinize basar kaçarım. Kısacası ben annenizin sokağa çıkarken uzak dur dediği çocuklardan biriyim.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Hocalar sistem şuan tam aktif değil. Devlet Haziran ayına kadar süre vermiş. Kumar sitelerinin reklamlarını yapan başlıklı sms firmaları var. Bu firmaların ileti yönetim sistemine datasını ekleyip izin alması gerekli. 

Önceden sms istemiyorsanız red yazıp şu numaraya sms atın deyince kanunen yırtmış oluyordu firmalar. Çünkü çoğu kişi uğraşmadan mesajı siliyordu. Geç oldu ama bu kanun açığının önü kapatıldı. 

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı amk.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

şimdi şöyle firmalar size reklam mesajı gönderecek ama siz bunu kapatabileceksiniz

girilen smsler iys de kayıt altına alınıyor ordan anlaşılacak

firma iy üyesi ise evet kapatınca kurum smsleri komple gelmeyecek

iys kayıt oldum ben aktif etmedim reklam smssi göndermiyorum diye yasal olarak hatırlatma smsleri kapsam dışında

birşey daha bunu kapatsanızda size sms gelmeye devam edebilir iys sistemine kayıt olan kurumlardan sms gelmeyecek

listedeki kurumlardan zaten reklam smssi almıyorum ben :)

DJ_Alper tarafından 07/Oca/21 22:25 tarihinde düzenlenmiştir

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    antivir-US
    antivir-US's avatar
    Erkek

Peki bu ORRRRRRRROOOSSSSSPUUUUU çocuklarına bir çözümü yok mu?

İnterneti karıştırdım biraz vatandaş resmen bu piclerden illallah etmiş. Aynı isimde bir inşaat şirketi kendi internet sitesinin her sayfasına popup koymuş bu amcıklarla alakamız yoktur diye. Bunlar nasıl bir orospu evladı, SMS şikayet de işe yaramıyor yazmışlar. Bu artık reklamdan çıkmış taciz olayına dönmüş, Cimer veya açık kapı gibi bir yere yazıp SMS şikayetlerimiz dikkate alınmıyor bıktık artık tarzı şikayet veya change.org gibi imza toplanacak bir yer yok mu yeter amına koyim, hergun atıyorlar artık.

https://i.ibb.co/Lvy3fGH/IMG-20210108-085729-193.jpg

Amın oglu

antivir-US tarafından 08/Oca/21 09:13 tarihinde düzenlenmiştir

Camınızı kırar, duvarınıza işer, bisikletinize biner, tekerini keser, arabanızı çizer, zilinize basar kaçarım. Kısacası ben annenizin sokağa çıkarken uzak dur dediği çocuklardan biriyim.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mastika.
    Absolut
    Absolut's avatar
    Erkek
    GUS bunu yazdı
    ayd bunu yazdı

Reklam tamam ama örneğin Çiçek Sepeti'nden teslim edildiğine dair mesajlar gelecek mi acaba? Yoksa ikisinin gönderim yerlerini ayırmışlar mıdır?

tümü engelliyor hocam 

2 sini engellemez. Müşteriye fatura, kargo, iletim gibi bildirimler bu kanuna tabi değildir. Şirket politikası olarak ben bunlarıda yollamam demediği sürece bu bildirimler gelmeye devam eder.

Nice babayigitler kirayi kim odeyecek, coluk cocuk ne yiyecek derdinden dolayi dunyayi degistiremiyor.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    antivir-US
    antivir-US's avatar
    Erkek
    antivir-US bunu yazdı

Peki bu ORRRRRRRROOOSSSSSPUUUUU çocuklarına bir çözümü yok mu?

İnterneti karıştırdım biraz vatandaş resmen bu piclerden illallah etmiş. Aynı isimde bir inşaat şirketi kendi internet sitesinin her sayfasına popup koymuş bu amcıklarla alakamız yoktur diye. Bunlar nasıl bir orospu evladı, SMS şikayet de işe yaramıyor yazmışlar. Bu artık reklamdan çıkmış taciz olayına dönmüş, Cimer veya açık kapı gibi bir yere yazıp SMS şikayetlerimiz dikkate alınmıyor bıktık artık tarzı şikayet veya change.org gibi imza toplanacak bir yer yok mu yeter amına koyim, hergun atıyorlar artık.

https://i.ibb.co/Lvy3fGH/IMG-20210108-085729-193.jpg

Amın oglu

Amın evlatları geri aradılar D-Smart internet çıktı altından. Muhtemelen alt bayilerden biri bu işi yapan.

https://eksisozluk.com/ymn-ins-tic--6760076

https://www.sikayetvar.com/ymn-ajans 

İsim benzerliği yüzünden bu adamlar bile mağdur aq 

http://ymngrup.com/kurumsal/hakkimizda/ 

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek
    antivir-US bunu yazdı

Hocam B016 kodu Vodafone'a ait. Vodafone mu kullanıyorsun ? Kullanıyorsan haftalık Çarkı Çevir Kazan yapıyor musun ? Operatörler o haftalık hediyeleri veri işleme izni karşılığı veriyor. Sonrasında senin bilgilerini böyle dolandırıcılara pazarlıyor. Vodafone'nun sana SMS ve arama yapma iznini iptal et seslerini keserler.

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı amk.
Toplam Hit: 8679 Toplam Mesaj: 59
reklam