İleti Yönetim Sistemi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    noname
    noname's avatar
    Erkek

Çok merak ediyorum bu arama ve mesajlarla internet bağlatan su arıtıcı alan falan gerçekten var mı.

...said addicted.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    inside
    anonim6918524
    anonim6918524's avatar
    Banlanmış Üye
    Bilgi/Destek Madalyası Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    noname bunu yazdı

Çok merak ediyorum bu arama ve mesajlarla internet bağlatan su arıtıcı alan falan gerçekten var mı.

’Allahım’ dedi, 2.5 trilyon dolandırdı
    https://www.hurriyet.com.tr/gundem/allahim-dedi-2-5-trilyon-dolandirdi-3898229

λ
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeYeT
    HeYeT's avatar
    Erkek

Süper ötesi sonunda be

matematik24.com
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek
    Absolut bunu yazdı
    DJ_Alper bunu yazdı

şimdi şöyle firmalar size reklam mesajı gönderecek ama siz bunu kapatabileceksiniz

girilen smsler iys de kayıt altına alınıyor ordan anlaşılacak

firma iy üyesi ise evet kapatınca kurum smsleri komple gelmeyecek

iys kayıt oldum ben aktif etmedim reklam smssi göndermiyorum diye yasal olarak hatırlatma smsleri kapsam dışında

birşey daha bunu kapatsanızda size sms gelmeye devam edebilir iys sistemine kayıt olan kurumlardan sms gelmeyecek

listedeki kurumlardan zaten reklam smssi almıyorum ben :)

Hocam kanunen IYS sistemine kayıt olmama gibi bir lüksün yok. Reklam ve pazarlama faaliyetleri kapsamında SMS,Email, Arama yapan tüm firmalar bu sisteme entegre olmak zorundalar. Kayıt olmadı sana sms attı ve şikayet ettin, bir şey olucak mı onu hep beraber göreceğiz.

Müşteriye yapılan hatırlatma ve bilgilendirme süreçleri hariç tüm süreçlerden çıkarmak zorundalar. Türkiyedeki nerdeyse tüm büyük Parakende markaları aylar öncesinden datasını buraya yolladı.  Bu işi ciddiye alıyorlar zira çok ciddi paralar harcadılar sanırım devlet bu sefer ciddi yaptırımlar ile kapılarını çalacak. Daha öncesinde de gidiyordu ama takibi zordu.

Şuanda şikayet eden müşterinin iznini aldıkları kanal bilgisi vs herşey IYS de tutuluyor. Nerden aldın izni ver bakalım ıslak imzalı formu yada mail onayını göreyim diyebilecekler. 

IYS sistemi ilede devlet şirketlerden çok güzel paralar aldı. Bu hizmet bedavaya verilmedi. Ufak dataları olan firmalar 1 yıl ücretsiz sonrası paralı. İşi otomatize etmeye kalktığınızda da servis maliyetleri vs gibi ek ücretler devreye giriyor.

Uzun lafın kısası bu IYS sistemi çok ciddiye alınarak yürürlüğe girdi. Meyvesini toplamak 1 yılı alacaktır.

bütün sms firmaları iys e üye değil

göreceksiniz smsler gelmeye devam edecek

iys ücretsiz iyi gibi geliyor ama sms gönderenler için ekstra masraf 

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mastika.
    Absolut
    Absolut's avatar
    Erkek
    DJ_Alper bunu yazdı
    Absolut bunu yazdı
    DJ_Alper bunu yazdı

şimdi şöyle firmalar size reklam mesajı gönderecek ama siz bunu kapatabileceksiniz

girilen smsler iys de kayıt altına alınıyor ordan anlaşılacak

firma iy üyesi ise evet kapatınca kurum smsleri komple gelmeyecek

iys kayıt oldum ben aktif etmedim reklam smssi göndermiyorum diye yasal olarak hatırlatma smsleri kapsam dışında

birşey daha bunu kapatsanızda size sms gelmeye devam edebilir iys sistemine kayıt olan kurumlardan sms gelmeyecek

listedeki kurumlardan zaten reklam smssi almıyorum ben :)

Hocam kanunen IYS sistemine kayıt olmama gibi bir lüksün yok. Reklam ve pazarlama faaliyetleri kapsamında SMS,Email, Arama yapan tüm firmalar bu sisteme entegre olmak zorundalar. Kayıt olmadı sana sms attı ve şikayet ettin, bir şey olucak mı onu hep beraber göreceğiz.

Müşteriye yapılan hatırlatma ve bilgilendirme süreçleri hariç tüm süreçlerden çıkarmak zorundalar. Türkiyedeki nerdeyse tüm büyük Parakende markaları aylar öncesinden datasını buraya yolladı.  Bu işi ciddiye alıyorlar zira çok ciddi paralar harcadılar sanırım devlet bu sefer ciddi yaptırımlar ile kapılarını çalacak. Daha öncesinde de gidiyordu ama takibi zordu.

Şuanda şikayet eden müşterinin iznini aldıkları kanal bilgisi vs herşey IYS de tutuluyor. Nerden aldın izni ver bakalım ıslak imzalı formu yada mail onayını göreyim diyebilecekler. 

IYS sistemi ilede devlet şirketlerden çok güzel paralar aldı. Bu hizmet bedavaya verilmedi. Ufak dataları olan firmalar 1 yıl ücretsiz sonrası paralı. İşi otomatize etmeye kalktığınızda da servis maliyetleri vs gibi ek ücretler devreye giriyor.

Uzun lafın kısası bu IYS sistemi çok ciddiye alınarak yürürlüğe girdi. Meyvesini toplamak 1 yılı alacaktır.

bütün sms firmaları iys e üye değil

göreceksiniz smsler gelmeye devam edecek

iys ücretsiz iyi gibi geliyor ama sms gönderenler için ekstra masraf 

Hocam doğrudur henüz üye olup atmamış olabilirler. Ama kanunen dediğim gibi reklam amaçlı sms vs yapan her firma kayıt olmak zorunda. Bu bir seçenek değil. Daha zamanı olduğu için herkez kayıt olup atmadı. Ha atmayanlar olmayacak mı? Tabiki olacaktır. Ama siz şikayet ettiğinizde nerde benim izinlerim, nerden ben sana izin verdim dediğinizde IYS sisteminde bu kayıtların olması zorunlu. Eğer yok ise izin bilgisi yok hükmündedir. Yaptırımları ilerleyen zamanda göreceğiz.

2 büyük parakende firması ve ufak ölçekli bir kaç firmanın IYS süreçlerini ve Entegrasyonları yazmış biri olarak yazıyorum bunları :) 

Nice babayigitler kirayi kim odeyecek, coluk cocuk ne yiyecek derdinden dolayi dunyayi degistiremiyor.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HanDSomE
    HanDSomE's avatar
    Erkek

Sabah sabah yine hyundai güvencesiyle su arıtma ve yms tic midir nedir birisi aradı birisi mesaj attı. Engellemekten bıktım. Nasıl çözüm bulucaz bu oçlarına

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tahta
    tahta's avatar
    Erkek

Beni de geçen internet digiturk vs bağlatmak için şu meşhur 0850 li numara aradı

Aradıkları numarayı engelledim başka numaradan aradılar bu sefer müşteri temsilcisine(sözde) bağlandım. Beni aramayın artık silin numaramı şikayet ediyorum engelliyorum bi bitmediniz dedim tamam efendim sildik dediler kapattık. Aradan 1 gün geçti bu sefer de mesaj atmaya başladılar.

İYS sisteminde de yok soktumun firması engellemekten şikayet etmekten bıktım usandım

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HanDSomE
    HanDSomE's avatar
    Erkek
    tahta bunu yazdı

Beni de geçen internet digiturk vs bağlatmak için şu meşhur 0850 li numara aradı

Aradıkları numarayı engelledim başka numaradan aradılar bu sefer müşteri temsilcisine(sözde) bağlandım. Beni aramayın artık silin numaramı şikayet ediyorum engelliyorum bi bitmediniz dedim tamam efendim sildik dediler kapattık. Aradan 1 gün geçti bu sefer de mesaj atmaya başladılar.

İYS sisteminde de yok soktumun firması engellemekten şikayet etmekten bıktım usandım

Cimer ve btk da takmıyor. Ticaret bakanlığına şikayet ediyorum 3 yılda sonuçlanıyor o da o firma kapanıyor zaten

Toplam Hit: 8676 Toplam Mesaj: 59
reklam