Iphone 15 Pro-Promax Kullanan Var Mı?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Balboa
    Balboa's avatar
    Erkek
    Ephesus bunu yazdı

Hocalar selam,
    Androidden bıktım artık samsung mamsung canıma tak etti ben de apple kölesi olmaya hazırım.

Iphone 15 pro ya da promax alayım diyorum almışken.

Youtube'daki bütün inceleme videolarını izledim. Özellikle "ısınma problemi, altı ay sonra bataryanın bir günü çıkarmaması, titanyum malzemedeki kasanın eskiye nazaran daha dayanıksız olduğu" başlığı altında yerden yere vuranlar var.

Aynı zamanda bunlar yazılımsal sorunlardı hepsi süreçte çözüldü diyen de var. Yakın tarihli iki videoda birbirinden farklı şeyler söylüyor adamlar.

Güncelde kullanan yahut şikayeti olan var mı? Beni bi çıtır bilgilendirebilirse sevinirim.

Saygılar.

Boşa çıkan telefon ne hocam

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    archair23
    archair23's avatar
    Erkek

Ben 15 pro max aldim cok iyi ama bana buyuk geldi yoksa super, Esim uzun zamandir kullaniyor 15 Pro Max cok memnun bataryasi baya yogun kullanimda 2 gun gidiyor. 

Ben 12 Pro kullaniyordum, 15 Pro max cok buyuk gelince iade edip 15 Pro ile degistirdim. oldukca memnunum. 1 gun kullanim cok rahat gidiyor ve %50 %40 bataryam kaliyor. 

12 pro kullanirken gunde 2 kez sarj ediyordum. 

Acer 4820TG i5 Ati 5650 & İphone 4 & iphone 6 & Turkcell Platinum & Ipad Mini Retina & Playstation 4 & GTA V & Logitech Z506 & Cookoo & Samsung Evo 250gb
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek

15 plus kullanıyorum pro da alabilirdim ama iyiki plus almışım almışken min 256 gb alın kafanız rahat olsun.

Şarj süresi muhteşem ve şarj daha uzun gittiği için telefonu daha az şarj ediyorsunuz bu sefer de doğal olarak bataryanız daha az eskiyor.

Şarj aleti olarak spigen typr c to c 27W şarj cihazını öneririm hem hızlı şarj yapıyor hemde hiç ısınmıyor.

Bigger is better.

PanxeR tarafından 16/May/24 00:17 tarihinde düzenlenmiştir
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ephesus
    Ephesus's avatar
    Erkek
    Balboa bunu yazdı
    Ephesus bunu yazdı

Hocalar selam,
    Androidden bıktım artık samsung mamsung canıma tak etti ben de apple kölesi olmaya hazırım.

Iphone 15 pro ya da promax alayım diyorum almışken.

Youtube'daki bütün inceleme videolarını izledim. Özellikle "ısınma problemi, altı ay sonra bataryanın bir günü çıkarmaması, titanyum malzemedeki kasanın eskiye nazaran daha dayanıksız olduğu" başlığı altında yerden yere vuranlar var.

Aynı zamanda bunlar yazılımsal sorunlardı hepsi süreçte çözüldü diyen de var. Yakın tarihli iki videoda birbirinden farklı şeyler söylüyor adamlar.

Güncelde kullanan yahut şikayeti olan var mı? Beni bi çıtır bilgilendirebilirse sevinirim.

Saygılar.

Boşa çıkan telefon ne hocam

Samsung s20FE hocam. 2 yıl dondügu gibi şarj yetmemeye başladı standart. Telefonda yazilimsal değil ama donanimsal bir dengesizlik var elde hep rahatsız hissediyorum 2 yıldır. Android sistemlere de artık güvenmiyorum açıkçası. Kaldı ki bi kere kredi kartı patlama vakası yaşadık. Kamera da yetersiz kalıyor ihtiyaç olduğunda. Ekstrem bi sorunum yok aslında ama en uyuz olduğum konu satayım yeni bi telefon alayım dediğinde androidler hiç para etmiyor. En azından iphone u 2 3 sene sonra satıp bi kıymet elde edip ekleme yapabilirim telefon güncellerken diye düşünüyorum.

Avukat/Hukukçu
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    janni
    janni's avatar
    Erkek

aşırı yoğun kullanıyorum günde 3 kez şarj ediyorum. Bu bir kıstas değil ben anormal kullanıyorum.

Isınma problemleri konusunda her oyun değil ama bazı oyunlarda malesef ısınıyor ama normal diye düşünüyorum sonuçta güçlü bir işlemcisi var.

onun dışında kamerası gerçekten güzel eskiye nazaran ha değer mi bu paralara orası tartışılır.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ariela
    ariela's avatar
    Dişi

iphone ve diğerleri olur. keisnlikle al

Toplam Hit: 1341 Toplam Mesaj: 17
iphone15propromax