İtü Mü Odtü Mü (Bilgisayar Mühendisliği)
-
araştırmaktan gerçekten yoruldum. itülülere sorarım odtü pkk yuvası, yok ankara bilmem ne odtüyü kötülerler. odtülülere sorarım itünün eğitimi boktan, anca donanım öğretirler vs vs.
iki üniversite hakkında da bilgisi olan biri tavsiye verebilir mi ?
-
M.I.T. :D
Bilkenti düşünebilirsin , zengin bebelerinin ödevlerini falan yapıp köşe olabilirsin
-
İTÜ veya Bilkent.
Edit: Times'ın yayınladığı dünya sıralamasında Türkiye'den ilk 100e giren tek okul Bilkent'tir. Ama İTÜ ile Bilkentin eğitimi aşağı yukarı aynıdır. Bilkent tutmuyorsa kesinlikle İTÜ'yü tavsiye ederim.
http://www.timeshighereducation.co.uk/world-university-rankings/2013-14/subject-ranking/subject/engineering-and-IT
pcdoktor636 tarafından 01/Tem/14 15:59 tarihinde düzenlenmiştir -
ben ikisi arasında seçim yapacak olsam herşeyden önce istanbul mu ankara mı diye sorardım kendime. ankarada 2 yılını geçirip nalet etmiş biri söylüyor bunu.
-
hacılar bilkent tutmuyor tutsa yazarız seçenek olarak :D odtü ya itü şu an
ankara o kadar kötü bi yer mi :/
nurulmac11 tarafından 01/Tem/14 15:52 tarihinde düzenlenmiştir -
Tıpa git lan manyak mısın.
-
şehir önemli sektöre yakın olayım, dağın başında yaşamayayım diyorsan itü. oyun yapacağım, robotik vs gibi alanlarda arge yapmak istiyorum yaşadığım şehir pek önemli değil diyorsan odtü.
-
zeybekustasi bunu yazdı
hocam okuması ayrı dert çalışması ayrı dert. aklımın ucundan bile geçmez.
@buremba itüde o dediklerin olmuyor mu usta?
nurulmac11 tarafından 01/Tem/14 15:54 tarihinde düzenlenmiştir -
nurulmac11 bunu yazdızeybekustasi bunu yazdı
hocam okuması ayrı dert çalışması ayrı dert. aklımın ucundan bile geçmez.
kardeş sen ilk meslek araştırması yap. tıp stres oranı yüksek maaşı orta düzeydir. şimdi ve gelecek sıralaramalrında ilkleri zorlayamaz. Bil mühendisliği 10yıl sonrasında zirve yapacak.
Ankara dediğin havası bile belli olmayan kara kuru binadan ve saçma trafikten geçilmeyen bir yer ona göre düşün.
-
vizyon kazanmak ve sektörü yakından takip etmek acısından istanbul'da okumanın her zaman bir adım önde oldugunu düsünürüm ben.
-
itü'de ben çok az adama rastladım bu tür işlerle uğraşan. gerçi odtü'de de fazla var diyemem, odtü'nün teknoparkında birkaç güzel çalışma biliyorum sadece. sektöre yakın olmak önemli bir olay seçmeden önce bunu bi düşün. ankara'daki şirketlerin sayısı sınırlı baya istanbul'un yanında.