İyi Uyumak Ve Dikkat İçin Ne Kullanıyorsunuz ?
-
Hocalar gece uykusunu iyi alabilmek için ne kullanıyorsunuz ? Uykuyu iyi almak için ne tavsiye edersiniz ? Melatonin işe yaramıyor diyorlar.
Bir diğeri de dikkat için kahve içmek istemiyorum artık. Günde 2-3 bardak zararlı geliyor. Doğal olarak buna alternatif var mı ?
Kendi tavsiyem: Çinko-Magnezyum var iyi uyumak için ama bu da uzun süre kullanımda etkisi azalıyor gibi hissettim.
-
uyku için magnezyum glisinat
odaklanma için SAMe takviye
sadece eczane üzerinden alırsanız daha iyi olur çünkü internetten aldıklarımda aynı etkiyi göremedim. bunun dışında uyku kalitesini etkliyen bir çok faktör var ilk önce patolojik durumları elemek lazım. uyku apnesi olabilir,hormonel dengesizlik olabilir.
daha detaylı bilgi için https://t.me/biohackmanifest bu telegram kanalını takip etmeniz faydanıza
-
dikkat için bir fikrim yok ama iyi uyumak için gündüz kendini yor yatsıdan sonra temiz bir uyku çekiyon emin ol (;
-
Abi bende aynı sorun vardı, antreman saatimi 8'e aldım akşama zor oluyor ama biraz bile enerjim kaldıysa bitiyor. Üstüne yatmadan sütü çakıyorum
-
Kilo verdiğim zamanlar daha iyi uyuyorum.
verim almak istediğimde magnezyum içiyorum -
Rexapin 5mg ağzıda eriyen formundan al. Hem uyku yapıcı hem ruhsal yatıştırıcı ben senelerdir kullanıyorum güzel uyutuyor sersem filanda yapmıyor uyanınca. Bazı yerler reçetesiz vermiyor bazıları veriyor
-
geç vakit yemek yememek bir şeyler atıştırmamak ayrıca bir bardak ayran ya da ılık süt tavsiyemdir
-
spor
-
Erken uyanmak
Kahve,çay ve asitli içecek tüketimini azaltmak
Spor
-
alakası varmı bilemiyorum
akşam yemeklerini bıraktığımdan beri , en az %30 35 daha iyi uyku çekiyorum . ağzımda burnumda iğrenç tatlar da olmuyor .
-
lavanta yagi, ada cayi, melatonin takviyesi, ve meditasyon yaparak uyumaya gecisi hizlandirmak. hepsini ayni anda her zaman yapmaya gerek yok tabi. bir de uyumadan once min 4 saat once yemek isi bitmeli.