folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder İyi Uyumak Ve Dikkat İçin Ne Kullanıyorsunuz ?

İyi Uyumak Ve Dikkat İçin Ne Kullanıyorsunuz ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nordic
    Nordic's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

İşe yaramıyor diyorlar ama yarıyor. Ben melatonin kullanıyorum

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fikibok
    KaptaN
    KaptaN's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

vardiyalı çalıştıgım için uyku düzenim her hafta tecavüze uğruyor, uyumak için bir süredir spotfy dan uyku müzükleri açıyorum az az sabah akdar çalıyor uyuyorum gibi bişi..

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    herrero
    herrero's avatar
    Erkek

Kilo aşırı etkliyor diye düşünüyorum. Kilo verince ve akşam yemeğini erkene çekince (uyumadan en az 4 saat önce yemek işini bitirmek lazım) ekstra ilaç ya da takviye kullanmadan daha iyi uyuduğumu hissettim. Ayrıca odayı düzenli havalandırmak da çok önemli. Yatağa girince elektronik cihaz kullanımını da bırakmak gerekiyor. Şimdilik sadece bunları yaparak daha iyi uyuduğumu farkettim. 

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bhttnfndk
    bhttnfndk's avatar
    Erkek

Lokman Hekim,oğluna demiş ki "Oğlum hayatında üç şeyden taviz verme;
    1-En iyi yemeği yemekten
    2-En konforlu yatakta uyumaktan
    3-En lüks evde oturmaktan.."
    Oğlu"Babacığım..Biz fakiriz,peki ben bunu nasıl gerçekleştireceğim?."diye sorunca Lokman Hekim şöyle cevaplamış.
    1-Sadece acıktığında yemek yersen,en iyi yemeği yemiş olursun
    2-Çok çalışıp yorgun bir vaziyette uyursan,en konforlu yatakta yatmış olursun
    3-İnsanlara iyi muamele yaparsan onların kalbinde yer edersin,böylece en lüks evde oturmuş olursun.

:D şaka şaka benim gibi 1 yaşında çocuğun varsa evinde klima yok ter götüne yapışıyorsa camı açtığında sinek içeri doluyorsa cokda şey yapmamak lazım :d fiziksel etkileri ortadan akldır bence mental olarak kendi yolunu bul ilaç takviye hikaye. 

Göktürk'ün babası
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DaSpOnGe
    DaSpOnGe's avatar
    Erkek

uyumak için ufak bi cigara soğuk bi bira yatmadan 1 saat önce hem kafa toplansın hem rahatlatsın diye :W

dikkate bir şey diyemeyeceğim

You think you've travelled far and never seen the stars :)))
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Toolbrowser
    Toolbrowser's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Ic bir teneke viski butun dertlerini unutursun sikintilarini unutursun kus gibi ozgur olursun yataginda misil misil yatarsin. Dikkat teneke viski carpar. Onunde cikolata da olsun. Enerji icecegiyle birlikte icersen zehir gibi bir akla zehir gibi bir vucuda sahip olursun. Dert cok. Bitmezki. Her aksam viski votka tuketerek dertleri unutmaya calisiyor insanlar. 

Shockman
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Delegado_Zero
    Delegado_Zero's avatar
    Erkek

Mutlaka soğuk bir odada uyu hocam. 

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yolbulucu
    yolbulucu's avatar
    Banlanmış Üye
    Homo

hava nemlendirici denedin mi hiç ?

uykuya dalmamı etkilemiyor ama bi kere dalınca kolay kolay uyanmıyorum nemlendirici açık iken

29.99cm, titanyum kaplamalı, çift damarlı, su ve yağ soğutmalı.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yolbulucu
    yolbulucu's avatar
    Banlanmış Üye
    Homo
    bhttnfndk bunu yazdı

Lokman Hekim,oğluna demiş ki "Oğlum hayatında üç şeyden taviz verme;
    1-En iyi yemeği yemekten
    2-En konforlu yatakta uyumaktan
    3-En lüks evde oturmaktan.."
    Oğlu"Babacığım..Biz fakiriz,peki ben bunu nasıl gerçekleştireceğim?."diye sorunca Lokman Hekim şöyle cevaplamış.
    1-Sadece acıktığında yemek yersen,en iyi yemeği yemiş olursun
    2-Çok çalışıp yorgun bir vaziyette uyursan,en konforlu yatakta yatmış olursun
    3-İnsanlara iyi muamele yaparsan onların kalbinde yer edersin,böylece en lüks evde oturmuş olursun.

:D şaka şaka benim gibi 1 yaşında çocuğun varsa evinde klima yok ter götüne yapışıyorsa camı açtığında sinek içeri doluyorsa cokda şey yapmamak lazım :d fiziksel etkileri ortadan akldır bence mental olarak kendi yolunu bul ilaç takviye hikaye. 

hacı bi sineklik bi vantilatör çöz be:D

29.99cm, titanyum kaplamalı, çift damarlı, su ve yağ soğutmalı.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Ayran ve süt için. 1 saate kalmadan çok fena uyku bastırıyor. Birde öyle bir tatlı uyku oluyor ki uyanınca zinde kalkıyorum.

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı amk.
Toplam Hit: 2497 Toplam Mesaj: 44
vitamin